Jump to content

socom

Members
  • Posts

    78
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by socom

  1. å hørsel vern trengs da den kun demper 19-21 db, sånn en 45 har over 150 db i smellet, så visst du skyter mye uten kan du risikere å ødelegge hørselen. ja den er jo bra laget for all del, ikke noe å si på kvaliteten, men liksom ikke verdt prisen med tanke på hvor dårlig den demper.
  2. Hadde vært nice å få testet den nye til a-tec når den kommer, BT sin .45, demper ikke særlig bra, men nå er det vanskelig å dempe .45acp i utgangspunket. jeg pleier å spraye litt wd 40 i min før jeg skal skyte med den, hjelper litt. skal du bruke 10 000 spenn på det så ville jeg heller kjøpt meg en til pistol til istedet for en demper, du kommer til å bli skuffet, å du må bruke hørselværn i tilegg. ska du på død å liv eller har du sabla løst å dempe en pistol så ville jeg ha satset på en 9mm, det blir kanon bra.
  3. jeg bruker alltid 330 og 340 krutt til mine ladniger til .45auto, funker perfect å gir meget bra samlinger med mine 230gr partizan kuler fmj. kjører 6gr med 340. har prøvd 310 oxo, men aldri hatt noe suksess med det, jeg ville ha bytta krutt. å ikke vær skuffet over de frontier kulene dine vist de går ræva, de er kjent for det i 45. :)
  4. jeg prøvde det froglub greiene, både I ar`n min å på ei tyngre boltrifle jeg har, pluss en 1911 og en ruger 454. å det var jeg ikke fornøyd med, I minus grader, det gjorde mekanismen svært treg, pluss at det trekker til seg vann. frogluben fryser til is under kalde forhold. så har fjærnet alt av frog lube på alle våpen jeg hadde, derretter heiv jeg hele boksen I søppla der den hører hjemme, ja jeg fulgte bruksanvisningen. har gått over til gode gammle forsvarets våpen olje. funker perfect. på bolt riflene broker jeg vanlig ep-2 grease på låseklakkene. det smører godt å tåler en del trykk pluss at det fryser ikke. til løp rensing bruker jeg boretech sine produkter som funker svært bra til å fjerne både carbon å copper fra pipa
  5. Jeg skyter med 28gr vith n110 med clarrys 300 grains kuler, så bruker jeg 32 gr N110 på hornady 240xtp magnum kuler. Disse ladningene har gått insane godt oxo.
  6. knall bra asså de går sykt godt I min oxo, du må prøve de I 454 din også.
  7. I min 454 bruker jeg 28gr N110 med clarry sine 300gr med gas check, denne ladningen går utrolig godt, . Så har jeg kjørt 240gr hornady xtp magnum med 32gr N110. Disse var oxo skikkelig bra på presisjon. Meget god rekyl, pluss en heller flott stikkflamme ut av 2.5" pipa på ruger'n.
  8. Jeg må desverre melde pass, reiser på jobb til singapore 6.august men håper dere kjører noen treninger/skyting utover høsten. Virker som dere har ett utrolig nice skyte felt der oppe, har dere noe program får trening osv?
  9. Du kan ikke bare ta å neck turne på utsiden etter ned-sizingen, for så å kjøre de igjennom sizeren en gang til med expanderen i ? Måler du bare halsen innvendig før du går igang i turne de .Hvist du hvet målene på kammer halsen så kan du få det veldig nøyaktig med tanke på neckturningen vet ikke å mye expansjon som er vanlig men tror mange bruker rundt 0.002" under kammer hals målene med kule seated. De har sikkert målene på reamere'n der du fikk riflen i fra.
  10. Uansett så er det rått å gafle seg inn med kunn 3 skudd, på den syko avstanden der. Hva sier appen om hastigheten på kula når den er fremme?
  11. kikka litt på nette å fant disse kulene til dere som skyter .338", kuler fra rocky mountain bullets, 325 grains, G1 bc 1.035, G7 bc-.492, twist rate a 2800 fps 1-9", kunne kansje vært intressant , spørs kansje hvor mye fart en greier å få på de vist de er lange å kontakt flaten blir stor?
  12. socom

    Deler til HK USP

    tror du bør prøve å få det andre plasser en jevnaker agentur. har selv prøvd å få tak i ny pipe til min hk pistol via dem, men det var bortkastet tid. Håpløs kunde service.
  13. socom

    30-06AI

    Det hadde vært sinnsykt morro å fått testet på 12-1500m, du får gi beskjed når dere skal opp, stiller jeg med en gang, var å testet solids i dag med meget lovende resultat.
  14. socom

    30-06AI

    He he he ja vi var litt uheldige med et par sjakkler der, var godt du kunne benytte restene M67. Jeg skal handle inn en grei plate som jeg kan henge opp, med litt kraftigere sjakler på. Ser fram til neste gang, var utrolig festelig på lørdag
  15. socom

    30-06AI

    Det var hyggelig å hilse på deg på lørdagen her på sørlandet. jeg hadde det samme proplemet med min ior 12-52x, den skrudde seg løs på absolutt alt av skruer. Fikk ett tips om å montere alle skruene med lock tite, pluss fylle inn lock tite i sporet til m1913 railen der ringene monteres så de ikke forflytter seg frem å tilbake.. Men i tilegg kommer jeg til å bestiile med ett par ringer til, å bruke dobbelt sett på den tunge kikkerten der. Frustrerende når kikkerten begynner å forflytte på seg.
  16. som nevnt tidligere her, så er det mye smak å behag, jeg liker ikke FFP, selv om det har sine fordeler med at trådkårset er konstant uansett forstørrelse, Jeg synets at trådkorset på mange av de FFP siktene jeg har sett igjenom blir alt for tynne på lavere forstørrelse. Det sikte jeg handlet meg er i 2.plan, der har jeg max forstørrelse på 52x minimum 12X, med m.o.a trådkårs å justerings knotter. da har jeg på forstørrelsen min a 52X 0,5 moa, 39X 3/4moa, 26X 1 moa, 19.5X 1.25moa, 14,4 0,5mrad, 13X 1.5 moa. å det er egentlig veldig greit syntes jeg da, har i tillegg 0.25 moa justeringer på knottene mine. Så vist det skulle være for mye forstørrelse på 26X f.eks, kan jeg jo altids skru ned til 19.5 eller 13X for at det skal bli lettvint.
  17. he he he sant sant, gøy med en liten debatt av å til
  18. hahaha, det er vist mange professorer her inne i dag
  19. Bi-metal blir brukt på sidene til alle de som produserer bi-metal ammunisjon, bla oxo til wolf 223, tula 223. på ammo pakkene til wolf som jeg har står det oxo bi-metal. poenget er at det er ikke 100% kopper de lager mantelen av, den består av to forskjellige produkter eller metaller. eksakt hva det består av aner jeg ikke. om det heter legering på norsk kan godt hende
  20. jeg antar at de mener 2 metaller som er benyttet i stedet for rein kopper mantel som er normalt. de tar å blander kopperen med et annet billigere metal, så benytter de det som mantel. de kaller det bi-metal. you see?
  21. det er bimetal mantel, det er billigere å produsere, i følge tester som er gjort gir det ikke noe mere slitasje på pipen enn vanlig mantel. du kan bare ta en kniv å ripe i mantelen så finner du ut at den er veldig myk.
  22. jeg bruker 340 til 230gr kuler til .45, så bruker jeg 310 og 320 til lettere kuler, 310 til lydemper da det gir minst munning trykk.
  23. har oxo en aimpoint micro, men min er helt fin i prikken, ikke noe ujevnheter eller noe som helst, det er klart vist man skrur opp på maximum styrke så vil det bli mere stjerne en prikk, men sånn jeg liker å ha det så skrur jeg opp lysprikken slik at når du så vidt ser den, pluss ett hakk til, da er den tipp topp. jeg ungår å ha for mye styrke på, liker å ha kunn det som er nødvending.
  24. Skjøt 5000 skudd med fiocci, knallbra ammo, har ladet hylsene svært mange ganger i ettertid, hadde ikke en eneste fungsjonsfeil på alle 5000 skudd. Sikkert kjøp. Er du i tvil kan du jo kjøpe 50 skudd av hver å se hvilken som går best
  25. Jeg kjøpte min eotech xp-2 med quick release, kjøpte den på opticsplanet, den versjonen som heter opmod. Jeg syntes den er helt kanon. til sammenligning med aimpoint syntes jeg den prikken i midten er mye mer krisp (rund) sammenlignet med aimpoint sine dotter, (aimpoint micro og comp m3) Det eneste jeg kan se som er negativt med den sammenlignet med aimpoint er batterilevetiden, min xp-2 må ha nytt batteri allerede å har nesten ikke brukt den. kan ha vært dårlig batteri som fulgte med så vi får se. Jeg liker den meget bra, du har stort glass å sikte bilde å den er superhurtig, både på korte med den store ringen, å litt lengre hold med den prikken i midten. det andre som er litt snadder er at den oxo har auto shut off etter 4 eller 8 timer. Den virker super robust, med et tykt aluminum skjold som går over hele greia, tror det skal litt til får å smadre den i felten hehe. jeg har ikke testet om den er return to zero etter man har pelt den av, i bruksanvisningen mener jeg det står pluss minus 1moa eller noe tilsvarende.
×
×
  • Create New...