Jump to content

Pau?

Members
  • Posts

    76
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Pau?'s Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • Conversation Starter
  • First Post

Recent Badges

-2

Reputation

  1. Ærlig talt, hvor vanskelig skal det være? Du har 3 våpen. Du har ikke våpenskap. Våpenskap er pålagt alle våpeneiere. Du vil bruke våpenskapet til dine familiemedlemmer som bor i et annet hus. SKAFF DEG VÅPENSKAP ELLER INNLEVER DINE VÅPEN som alle andre!
  2. "paragrafen" er intet annet enn en ulovlig konspirasjon satt sammen av formynderiet i den hensikt å på sikt desarmere hele befolkningen. Det at politivesen,stat og rettsvesen ikke lenger skiller kriminell virksomhet fra lovlig virksomhet, men samarbeider for å gjete "kveget" mot en ny kommunistisk verdensordning koste hva det koste vil, er grunnlag nok for å avsette regjeringen, stille for Riksrett de ansvarlige og begynne helt på nytt. At man ikke skjønner hvorfor folk blir oppjaget over dette er din sak, lev gjerne som en uvitende nisse. Selv er jeg opptatt av å følge Grunnloven og verne om den på død og liv. Statsmakten skal ikke få tilgang til hjemmet mitt på dette grunnlaget. Jeg har bestemt meg for å nekte dersom det blir aktuelt.
  3. Jeg kan fortsatt ikke se det "ulure" i å benytte skytterorganisasjonenes skyteprogrammer som grunnlag for å kunne erverve våpen. Jeg synes fremdeles det er eneste riktige og fornuftige å benytte som grunnlag for erverv av enhåndsvåpen. Så jeg er fremdeles like langt.
  4. Det er vel noe som kan medføre riktighet? Å om noen da har vært såpass "ulure" at de har beskrevet at de har gjort dette på åpent forum så er det jo "ulurt". Nå er det faktisk "kun" skytterorganisasjonenes skyteprogrammer som gir grunnlag for å kunne erverve flere (enhånds)våpen ifølge den norske våpenlovgivningen. Hva er da så "ulurt" med det? Nok en gang er det politiets fremstilling i media som skal forme og forsøke å lure fra oss vår hobby og våre våpen ved slik fremstilling. Aktivitetskravet er fortsatt gjeldende og det er dette politiet skal forholde seg til. Lurendreieri nok en gang fra formynderiet. Lovlige våpeneiere driver ikke med våpenkriminalitet. Våre "holdninger" utover det skal ikke politiet blande seg inn i. Maken til vås.
  5. Var det du som også tvangsinnla mannen? Det er jo tydeligvis du som kalte mannen syk. Hadde ikke mannen nøkkel du kunne benytte? Døren var låst. Og du hadde ikke nøkkel heter det. Verken til dør eller våpenskap. Jeg syns jeg ser deg, og det virker totalt paranoid psykotisk å klatre gjennom vinduer på hus man har rettslig ransakelsesordre på..om du da hadde det? Da bør du gå i deg selv. "situasjonen" er det du som tydeligvis skapte. Det mannen bekrefter er at han følger lovverket, respekterer myndighetene og ikke er syk i det hele tatt, men for å lure seg ut av mentalinstitusjonen må han tydeligvis jatte med. Halve befolkningen er ikke syke i hodet bare fordi politiet sier det. At tvangsinnleggelsene øker i omfang er et tegn på overgrep og urettferd. Ikke et tegn på at systemet fungerer.
  6. Jasså. Så det er altså politiet som avgjør hvem som er skrudd og hvem som er normal også nå. "paranoid psykose", det er noe narkomane kan få. Blir en våpeneier tatt for narkotikabruk/besittelse så skal våpen inndras. Jeg stusser da litt over politiets måte å reagere på, å komme hjem og inn til en våpeneier som hadde "utviklet paranoid psykose" og henter nedlåste lovlige våpen. Hva hadde han gjort? Var han åpenlyst kritisk til statsmakten og politiets arbeide? Hvem sa at våpeneieren var syk og måtte fratas våpen? Politiet i samarbeid med legen? Politiet alene? Man er ikke nødvendigvis syk i hodet kun fordi politiet sier det. Politiet bestemmer seg altså for å raide hjemmet til en våpeneier og trenger skjellig grunn. Skjellig grunn eksisterer ikke, politiet sier da at vedkommende er paranoid, får rettskjennelse, raider kåken og finner vedkommende sittende og se på fotballkamp med våpen nedlåst i våpenskap. Høres ikke mye syk ut spør du meg. Det som høres sykt ut er politiet.
  7. Og du kjenner sjølvsagt vedkommende og kan stemple han fri for psykosen, kun ved å ha lest det som Vargen skreiv? Det er heilt toppers Pau?, ingenting er som å skyte seg sjølv i foten i ein debatt, med ein kommentar som den der.... Man kan ikke skyte seg i foten med nedlåste våpen. Man er ikke paranoid og syk i skolten når man har nedlåste våpen. Det sier seg selv.
  8. Hmm. Virker nesten som om han hadde grunn til å være paranoid? Som om han hadde rett? Du stormer inn som en gærning i uniform og kaller folk med nedlåste våpen for syk i hodet. Virker ikke akkurat som om han var verken syk eller paranoid for meg, men at du stormet inn i hjemmet hans, det virker som grunner til å bli paranoid.
  9. Dette er altså politiets syn på saken. Her diskuterer man hvorvidt politiet bryter norsk grunnlov, og dette er altså politiets mening?
  10. I norge må man være medlem i pistolklubb 6 mnd med et visst antall oppmøter før du kan anbefales av klubben til å kunne søke politiet om revolver eller pistol. Revolver mot bjørn i Canada kan du bare glemme å få lisens på her i norge. Skaffer du revolver er bruksområdet på den revolveren, i norge, skyting på blink. Du får altså ikke godkjent politiattest for jakt verken her eller i utlandet, eller i det hele tatt utførselstillatelse på revolveren. Du slipper heller ikke inn i usa med revolver i bagasjen, verken lovlig eller ulovlig våpen.
  11. Dette har igjen å gjøre med hva jeg anser som nyttig idioti og en ufarliggjøring av dødelig redskap til et slags leketøy, så jeg er enig i den, våpen har ingenting på avatar å gjøre. Det er IKKE leketøy. Slik fremvisning gagner ikke våpeneiere men vil gi mere makt til formynderiet. Oppfører man seg som unger blir man også behandlet som unger.
  12. Det betyr altså at foretningene hadde sitt på det tørre! Jeg var faktisk innom en av disse forhandlerene og så på plomberingen som var utført på Madsen MP. Den var utført helt i tråd med eksisterende lovgivning og regler. Det var borret hull i kammer, det var satt inn en stålplugg i kammer og denne var sveiset i bakkant og i det borrede hullet, og sluttstykket var skråskjert sånn at tennstift var fjernet. Forsvaret har også solgt plomberte våpen, og DE har heller ikke gjort bedre plomberingsarbeide enn det som de var pålagt! Det er en GOD grunn til at kravene om plombering har blitt skjerpet! Men å vinkle det dithen at importører OG det norske forsvaret er kriminelle blir DRØYT! (En annen ting er jo at det var altfor enkelt å sette i stand våpnene hvis vedkommende hadde tilstrekkelig kunnskap og verktøy!) Nei. Jeg vinkler det absolutt ikke til at lovlige importører er kriminelle, for det er de absolutt ikke. Like lite som lovlige våpeneiere er kriminelle. Det jeg vil frem til er at ulovlige våpen en gang var lovlige. Våpen stammer altså fra lovlige våpeneiere, I BUNN OG GRUNN, når alt kommer til alt. Det er dette politiet vet og det er derfor innskjerpelser kommer over lovlige våpeneiere OG at man i norge er kriminell til det motsatte er bevist. Jeg mener at man bør skille mellom kriminelle og lovlydige. Dette gjør altså ikke politiet. Det jeg forsøker å formidle er at formynderiet fremstiller våpenproblematikk som en fellesbetegnelse på våpeneiere,lovlige eller kriminelle og med det vil forby alle våpen. Hvorfor de vil forby våpen er egentlig en helt annen sak som jeg bare kan spekulere i og vil ikke gjøre det her, men dette er altså påskuddet og drivkraften de bruker for å få dette gjennomført. Vi våpeneiere MÅ få opp øynene, kalle en spade for en spade og et våpen for hva det er,livsfarlig. Bare på den måten kan vi få snudd trenden. Vi må vite hva vi har og slutte og leke. Hobby er greit, men man kommer ingen vei dersom man tydelig viser at man bare har en pistol fordi man så den på en film og synes den er tøff. Det er ikke leketøy og det bør vi vise tydelig. Vi vil ikke aksepterer brudd på Grunnloven eller flere innskjerpelser.
  13. Denne påstanden synes jeg er drøy. Kan du utdype dette? Dette tror jeg ikke noe på!Kan du vise til referanse, kilder, etc.? Her er jeg ubetinget enig med deg! Svar: 1) Les linken. Lovlige firma importerer maskinpistoler. 2) Jeg kan dessverre ikke vise til referanse på dette, men kriminelle bruker samme teknologi og verktøy som politiet bruker på å ta dem, overvåking avlytting osv, til å komme seg unna politi. Det sier sitt. 3) Det er bra.
  14. siterer fra linken : * En stor gruppe våpeninteresserte personer i Norge kjøper ulike typer illegale våpen. * Våpensamlere har egne nettverk og innehar en stor andel av de illegale våpnene. Typer og bruk: Hva er en våpensamler? en lovlig våpensamler gjør ikke slikt. En kriminell våpensamler gjør slikt. Her setter altså politiet våpensamlere i et dårlig lys og kaller kriminelle for våpensamlere. En kriminell med 100 ulovlige våpen er da ikke våpensamler.. Politi og media er altså med på å arbeide mot et totalforbud slik jeg ser det. Denne formuleringen er nøye gjennomtenkt og planlagt i en politisk agenda formynderiet har satt seg som mål: å avvæpne befolkningen.
  15. Woff: Det var faktisk et norsk firma som importerte maskinpistolene.. Kriminelle kan ikke trylle. De har tilgang på våpen dersom våpen er stjålet, smuglet eller underslått og meldt tapt. Våpnene stammer altså fra lovlig import av våpen for kommersielt salg i norge, i bunn og grunn. Dersom en person ønsker å begå et drap, da får den personen tak i skytevåpen, det er snakk om penger og hva man vil gi for et våpen. Har man viljen og pengene så kommer tilbudene, og tilbudene kommer fordi kjøperen vifter med store penger og innbrudd og tyveri blir da planlagt og begått for å frembringe våpenet for "oppdragsgiver". Kriminelle vet ofte hvem som har lovlige våpen, de vet altså hvor våpnene er og har du ikke skap, så finner de ut av det. Vet de at du har en pistol så vil du få innbrudd når du ikke er hjemme, om du mangler skap, for dette finner de ut av. kriminelle er værre etterforskere enn drapsavsnittet i politiet. Ikke undervurder din rifles skadepotensial eller din 22 lr salong og det våpenets interesse for det kriminelle miljø, for interessen for å stjele den salongen er faktisk tilstede i slike miljøer. Våpenskap er absolutt en bra ting, likevel mener jeg politiet bryter Grunnloven ved husinspeksjoner bare så det er klart. Det kan jeg ikke få sagt nok.
×
×
  • Create New...