Jump to content

mikkimikk87

Members
  • Posts

    98
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mikkimikk87

  1. Takk er vanlig Fiocci hylser. eller GFL. Da tar jeg sjansen på å skyte, så slipper jeg å dra frem kulehammeren hadde blitt sittende en stund med hammeren
  2. Har klart å lage et lite parti med 40 s&w skudd som jeg misstenker å være litt farlig for pistolen. så om noen kunne sjekket opp for meg i quickload ville det vært kjempesnillt JEghar ladet følgende 180 gr frontier kule 4,6 gr Vith n320 Col 28.6 mm Federal Small pistol Primer. Crimmpen er også ganske hard.
  3. jeg har en Bul m-5 costum, fikk med en del magasiner når jeg kjøpte denne brukt og i 4 av magasinene er det akkurat plass til 18 skudd mens i de 4 nyeste magasinene er det kun plass til 16. De fleste jeg snakker med har plass til både 19 og 20 skudd i sine magasiner, og da llurer jeg på følgende: Hvilken type folower brukes? Hvilken typemagasin fjær? og basepad? og hvor får man kjøpt dette? For de 16 skudds magasinene jeg har erlike lange som mine 18 skudds, bortsett fra at de 18 skudds har en annen type base pad.
  4. Noen som vet hvor de har barry's kuler på lager? XXL i Moss er tomme for alt,
  5. Hei! Er ganke ny på ladefronten. Jeg skyter .40 S&W . og har bare testa Frontierkuler og Partizan kuler som jeg har ladet selv.men er ikke fornøyd med dem. Jeg prøvde i helga Fiocci sine fabrikk skudd for første gang og kulene dems så slik ut ( Se link) http://www.midwayusa.com/product/782276 ... -box-of-50 Og de var helt utrolige! sånn rent bortsett fra at de var en smule harde i smellen så jeg lurer på hvor får man tak i slike kuler? altså kun prosjektilet
  6. Er de lette å forme? jo billigere det er jo bedre er det for lommeboka i allefall:)
  7. Men finnes det steder i østfold regionen som leverer slikt til omtrent samme pris.
  8. Sånn da begynner vi å snakke normale priser Det var ikke dårlig. Da bør vel disse være en grei combo http://www.xxl.no/jakt/jaktutstyr/horse ... 42_1_style http://www.horselslaben.no/index.php/pr ... ytepropper?
  9. men bruker du øreklokker i tillegg til ørepluggene du har støpt ? eller holder plugga ?
  10. ser at børselar har dem, men 1875 kr er ran synes jeg. kanskje noen klarer å gi meg en bedre pris på SNO
  11. Jeg tenkte meg mer noen som var profesjonelt og permanent formet etter ørenemine. noe ala sånne http://www.safesound.no/produkter/skytterproppen men finner ingen pris
  12. Hvor kjøper dere formstøpte øreplugger? trenger ikke ha høytaler. og hva kostet det
  13. Takk for svar er bra det finnes alternativer til de dyreste merkevektene:)
  14. men kan noen gi meg " Oppskriften" på sine skudd slik at jeg kan få prøvd litt forskjellig ?
  15. 500kr er jo ikke så ille. regnet med å måtte betale litt for en trofast vekt, så 500 kr er innafor
  16. Hey! Er ny på ladefeltet og har et budsjet om dagen. jeg trenger en vekt som er nøyaktig og stabil slik at jeg kan starte ladeprossessen min Men når jeg har sett på vekter så kommer det nesten bare vekter fra 1000 og oppover for de digitale. synes nå det er litt i overkant dyrt. kanskje jeg som er gjerrig? eller finnes det vekter der som kanskje ikke er av merket Hornady, dillion, Rcbs eller lee? som har bra presisjon når man skal veie grains ?
  17. Hassel? ser det du skriver at det å ta en grundig sjekk for hver 50K. vil det da si at det er ikke noe i veien med å kjøpe en som har gått rundt 20k med myke hjemmeladninger? og at sleidestopper går er jo en selvfølge, er vel de som får mest juling.
  18. Hei! Jeg lurer på om noen her kan gi meg svar på spørsmålet mitt:) Etter hvor mange skudd er en shadow nermest ubrukelig? Kan den fint gå over 40.000 skudd før den kan kastes? Altså noen slitedeler må byttes, men jeg tenker mer på løp og sånne dyrere deler:)
  19. Hei:) Ja er til dssn major ja. Jeg prøver å finne ut om jeg bør fortsette med minor PgA pris eller om jeg skal gå iver til major:) Alt avhenger av prisen:) tall for ladedata:)
  20. Hva blir prisen pr kule? Hva slags ladedata bruker dere? Hvilke kuler bruker dere? Krutt type? Tennhette? og hva blir faktoren ?
×
×
  • Create New...