Jump to content

Hanger

Members
 • Content Count

  85
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vet du kanskje hvilke typer og bruksområder de ulike har ?
 2. Nummer 23 viser seg å være en fransk kavalerisabel. Produsert i perioden 1890-1893 for det chilenske kavaleriet. Angivelig en skjelden og ettertraktet sabel.
 3. Ja, det finnes vel til de fleste våpen. Var mer for å se forskjellen på målene jeg tenkte.
 4. Ingen tekst på baksiden nei. Internett hevder at disse er til Mauser hvertfall.
 5. Vet du til hvilket våpen Giron ?
 6. Har overtatt en del samlemateriale, deriblandt mange blankvåpen. Jeg har liten kontroll på hva dette er, så jeg håper det er noen kunnskapsrike personer som kan hjelpe meg å identifisere disse: Blir noen bilder det her, så på forhånd takk for både hjelpen og oppmerksomheten. På grunn av at det er nummerert en hel del greier i dag, begynner blankvåpensekvensen med blankvåpen nr22 Her er nummer 23: Her kommer nummer 24: Her kommer nummer 25: På denne hang det en lapp som det stod : "Kongens livgarde til hest. Dragon Pallask 1783" Her kommer nummer 26 : Her er nummer 27: Her er foreløbig siste, nummer 28:
 7. Takk for svar karer! Det er nok en tolk av noe slag ja. Jeg har sett tilsvarende for US-carabin, men skjønner ikke hvordan man bruker den.
 8. Har overtatt en del samlemateriell, deriblant disse verktøyene. Noen som kan fortelle meg hva dette er og hva det er til?
 9. Har nylig overtatt en del våpen, og noen av dem trenger jeg litt hjelp til å identifisere og anslå verdi på. Det blir nok noen innlegg fremover, men starter med denne. En Krag, og jeg tror det er en guttekarabin. Kan noen bekrefte/avkrefte? Nummerlik og pr i dag registrert som samlevåpen. Våpenet må avhendes, og jeg er derfor også ute etter et prisanslag.
 10. Har nylig overtatt en den del ammunisjon, og mye av det er mer ukjent enn andre ting. Ønsker derfor hjelp til identifisering. Det vil bli noen innlegg fremover, men begynner med disse 1: 2: 3:
 11. Har overtatt en del våpen, og noe av det er mer ukjent for meg enn andre ting. Eksempelvis denne fra Léopold Ancion Marx. Noen som har oversikt over modellnavn, produksjonsår osv på denne raringen?
 12. Om jeg skulle ønske å selge disse, hva er fair pris pr våpen? Tilstanden virker bra, ingen rust. Noe knotete mobilbilder, men løpene ser slik ut:
 13. Takk for svar. Våpen nr 1 er helt uten merking eller stempler. Ingenting å finne hverken under forskjeftet eller andre steder.
 14. Har arvet noen våpen, men er litt i tvil om hva det egentlig er. Ser det kom en tråd nå nylig om samme type våpen fra en kar i samme situasjon, men vil ikke kuppe den tråden. Våpen nr 1 har glatt løp, og ser strøkent ut. Våpen nr 2 har riflet løp, og er nylig brukt til svartkrutttskyting, og er ikke pusset etter siste skyting. Våpen nr 3 har også riflet løp og er ei heller pusset etter siste runde på skytebanen. Legger ved noen bilder i håp om at noen kan bistå med mer info om våpnene. Våpen nr 1: Våpen nr 2: Våpen nr 3:
×
×
 • Create New...