Jump to content

KDS

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

KDS's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Eg har ei Carl Gustaf 3000 Lux i 222rem så eg nett har montert ein kkc stokk på og gjenget for dempar, men syns at avtrekket er for tungt på den. Er det nokon som veit om det går an og byte dette ut til eit som kan justerast ?
  2. Er ein hausken ld 403 (langt bakkammer) den veger 738gram. Men finner ikkje noko info om kva tittan og alminium demparane med langt bakkammer veger
  3. Hei, eg lurer på å kjøpe ein brukt hausken dempar til min 300win mag. Men er usikker på om demparen eg har på hånd er alminium eller tittan. Er det nokon som veit korleis eg kan finne ut av det?
  4. Er ein på finn.no som kunne fikse magasin til carl gustaf 3000, eg var i kontakt med han, men han kunne ikkje skaffa til 222rem
  5. KDS

    Carl Gustaf 3000

    Eg har ein Carl Gustaf 3000 Lux i cal. 222 Rem, men kunne teinkt meg å bytte stokken til ein GRS eller KKC. Er det nokon som veit om det er muleg å få tak i?
  6. Eg skall kjøpa meg ein garmin alpha t5 til dacshen min. Men er usikker på om eg skal kjøpe den som heiter mini, eller om eg skal ha sele til han. Er det nokon som har erfaring med kva som er best?
  7. KDS

    Carl Gustaf 2000

    Hei, er det nokon som har eit godt alternativ til stokk til ein Carl Gustaf 2000? Vill ha noko i GRS stilen, men den vart vist ikkje laga til CG 2000. Og går det av å bygge om ein stokk frå ein CG 1900 til å passa på ein CG 2000.
  8. KDS

    Carl Gustaf 2000

    Hei, er det nokon som veit kva som er orginal løpslengden på ei Carl Gustaf 2000 i 300 Win Mag? Og går det an å få GRS stokk til denna rifla?
  9. Er det eg har høyrt og, men håpte på at dei kansje var komne nå utan at eg hadde fått det med meg, eller at dei skulle komma i nermaste framtid
  10. Hei, er det nokon som veit om det går an å få tak i Winchester XP3 kula, eller Trophy Bonded Tip kula til heimalading?
  11. Er 6.5x52 driver på å prøve å lasta opp bildet
  12. Hei , eg har ein Valmet kombi i kal. 12/70 - 6,5x52R, men det er nokon ting eg lure på med den. 1. Kva modell er detta, 212, 312, 412? 2. Går det an å få tak i dobbelt hagleløp/ rifleløp til den? 3. Har lest mykje att og fram om riflekaliberet. Eg var sikker på at dette var same kaliber som 25-35 winchester. Men har og høyrt fleire som seier at det finst ei 6,5x52R med 264 kule og. Er det nokon som veit kven av desse kalibera detta er?
  13. KDS

    Sauer 303 Syncro XT

    Takk fyr svar, blir sikkert 30 06 eller 8x57, alfall ikkje 9,3. Trudde XT vart levert med regulertbart skinnstøtta har våre det på bilda eg ha sett av den, men då bestidler eg rifla med det av forhandlaren, viss eg bestemmer meg for og kjøpa , har regulert skinnstøtta på alle våpena mine frå før og kan ikkje teinka meg eit utan men hadde eit spørsmål til om den, korleis er plastikkstokken, er det eit gummi beleigg utapå den eller er det berre vanle hard plastik, er eigentle ikkje noken tillheingar av plastikkstokkar, men den her likte eg
  14. KDS

    Sauer 303 Syncro XT

    Hei, eg lure på og kjøpa meg ei slik rifla. Er det nokon her som har erfaringer med den og, kan svara meg på dessa spørsmåla. - Er oppspennaren hard? - Korles er balansen i den? - Er det nokon som har erfaring med den i 300 win mag/ 338 win mag? - Korleis er det regulerbare skinnstøtta på den, kan du justera den opp og ned så mykje som du vill, eller er det klossar du setter nedi kolben som bestemmer høgden? - Kjemmer den med hurtigmontasje frå forhandlar, og isofall virkar den bra? - Korleis er det ope sikte på den? Vis det er noko anna de meina eg bør vita om rifla er det berre å ropa ut.
×
×
  • Create New...