Jump to content

nimrod78

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

nimrod78's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Den skal dessverre være slik. Bortkastet funksjon spør du meg.
  2. Pris er jeg litt usikker på men mener at jeg betalte rundt 14000 da den var ny i ca 1997-98 kanskje. Kan være mer da jeg byttet inn en hagle og ikke helt husker hehe. Ellers er dette en hagle mange elsker og like mange hater " target="_blank Jeg elsker den, har brukt den på leirduebanen og på jakt siden 97 og frem til ca 2009 tenker jeg. Har aldri hatt funksjonsfeil på den når jeg har gjort alt rett med den. Dvs den trenger puss en gang i blant men ved helt tørrpuss av gass-stempelsystemet funker den lenge. Sitter det igjen litt olje eller noe i gass-systemet vil den begynne å veksle dårlig. Den har både cut off og speed load systemet til browning som gjør den kjapp å lade, bare å mate fra bunnen når den er tom og den mater skuddet rett i kammeret. Choken min har satt seg og den er ikke mulig å få ut men dette plager ikke meg, så litt smøring der skader vel ikke hehe. Pr i dag brukes den på kråkejakt og litt "triksing" på leirduebanen så den veksler leirdueammoen jeg bruker veldig greit ihvertfall ( gamebore). Hvis jeg skulle solgt den i dag ser jeg for meg kanskje en pris mellom 7000 og 9000 kanskje.
  3. Må ikke finne på å dra inn i røavassdraget om du ikke har tenkt å bære. Det ser fint ut når monsen er inni der men virkeligheten er en helt annen.
  4. Howa hogue har i mange tilfeller slitt veldig med lette kuler i 6,5x55. Fine samlinger med 140 grs kuler men under det slet min veldig. Som du og sier, norma jaktmatch var over hele a4blinken min Jeg solgte min like fort som jeg fikk den...
  5. noe slikt? http://ebutikken.no/?vis=produkt&pfid=4 ... rPfid=1137
  6. vi har scorpion og skal kjøpe en byggradio med aux inngang for forsterkning.
  7. Vi har denne. Men kordan e lyd nivået på disse? Greit nok om du er ganske nærme, vil uansett anbefale en ekstern høytaler. "Funker de bra i regn? uten å drukne". Ikke prøvd "Lever batteriet lenge på de?" Den sluker batteriene rimelig fort om du bruker den på høyeste volum. Denne saken er helt genial og vi har skutt uttallige kråker med den, Noen har prøvd den på revjakt uten spesielt hell. Men lydene tilsier at den burde virke veldig bra
  8. Vær klar over at howa i 6,5 overhodet ikke takler "lette" kuler. Du må over på rundt 140 grs. Jeg hadde howa og byttet den rimelig kjapt i en tikka da den i samme riflestiging tar alt av kulevekter i 6,5.
  9. Min klikket mye og men etter en god rengjøring har jeg ikke hatt klikk. denne youtubevideoen viser hvordan du tar fra hverandre sluttstykket, det gjorde det for meg ihvertfall.
  10. Er også bare i "lurkemodus" men har akkurat samme opplevelse med 6,5 og jaktmatch 7.8 grams. Min ble solgt ganske fort og erstattet av en tikka i samme riflestiging men presisjon over hele spekteret kuler. Noe som er merkelig for jaktdepotet sier jo med riflestiging 1:8 så takler ikke den lette kuler, men tikkaen gjør jo det lett.
  11. Var ikke noe problem med eggen nei hehe. Fiskene var fine de og
  12. Da har "black tange" fått ett nytt hjem og jeg kunne ikke være mer fornøyd Kniven kommer til å bli en fin brukskniv til meg. Fantastisk håndverk.
×
×
  • Create New...