Jump to content

quorthon

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

About quorthon

  • Birthday 12/06/1984

quorthon's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. quorthon

    DE 44 mag

    Han tar 3kr kula i poser på 100stk. Venter på at Nosler 240gr sjsp skal bli tilgjengelig igjen,da de er de klart beste kulene jeg har ladet med. Btw,husk å se etter karbonisering på ramme/løp rundt og nær gassporten under puss. Det bygges litt opp over tid så metallbørste å noe middels skarpt er fint til å fjerne det.
  2. quorthon

    DE 44 mag

    Kjøpte Magtech 240gr kuler fra Trond Alvestad,og disse er kapslet inn i bakkant. Skal kjøre første test med de imorgen,å kan gi deg tilbakemelding om de funker bra i min.(israeli mod XIX). Ellers,så funker Fiocchi helt greit. Ikke perfekt,men er personlig på jakt etter tomhylsene,som er veldig bra! Polering av materampen er også en mulighet da IWI versjonene virker mere rufsete enn US produserte.
  3. quorthon

    Oi...CZ P-09...

    Synd med CZ'n,hadde seriøst vurdert den. Er Hunters House veien å gå for en Sphinx SDP,eller vet noen om Capsicum har/har hatt den for salg?
  4. Kulene var av den "gullfarga" belagte sorten,240gr Flatnose. Tok ikke hardere Crimp enn jeg bruker på Nosler/Hornady. Ladninga da var vel 22,5-24.0grains N110. Kjøpte 250stk frontier (245gr)kuler å ladet med samme trøkk. Fikk ingen "sølvavleiring" som bruker å være en god indikasjon på at bly er blitt eksponert og sendt igjennom systemet. Eneste problemet jeg hadde med frontier var at kula kanskje var for feit/flat i tuppen,sånn at den lettere hekta seg. Men har lyst å prøve frontier på nytt,etter å ha polert materampen,å kanskje øke crimpen bittelitt. Tror det absolutt beste for DE'n hadde vært ei Roundnose kule,men jeg har ikke funnet noen slike.
  5. H&N Kuler holder jeg laaaaaaaaangt unna min XIX 44! Testet et magasin ,og etter få skudd så var sleiden "sveiset" fast. Måtte flattrekker til for å åpne den! 3 timer med blyfjerning fulgte deretter. Frontier beholdt blybelegget,men hadde en tendens å jamme seg ved kamring. Foretrekker helst å mate den Nosler sjsp og Hornady xtp. Skal prøve Magtech kuler så snart det lar seg gjøre,da disse har tilsynelatende fin nogenlunde avrundet form i tuppen. Min DE liker ikke for flate kuler,da de hekter seg fast under matinga for ofte til at det blir gøy å skute.
  6. quorthon

    Oi...CZ P-09...

    Dæven han godeste Gammel-Erik! Hadde akkurat begynt å få Go' følelsen med Vektor'n min,så ser man denne Sphinx Czecho 3000 søtingen!! Håper prisantydningen kommer relativt kjapt så man kan kutte opp et kakestykke i "Budsjettet til han Far"
  7. Fikk min Spartan 45 på tirsdag:-) Idag er første skytetest,å kan vel si at man gleder seg liiitt! Til den rimelige prislappen,så er maskinering og tilpasning på delene imponerende. Er null slark,å sleiden høres ut som et sveitsisk pengeskap når det lukkes
  8. IMI/IWI er vel det samme. Nytt navn,hvor Imi er israel military industries og Iwi er Israel weapon industries. Ifølge historiene så er de Israelske bygd av bedre stål,da de amerikanske visstnok opplevde mye sprekkdannelser på løpsdelen av sleiden. Sprøtt stål får skylden iflg div kilder. Jeg ville iallefall KUN ha en Israelprodusert,og selv om jeg har hatt en knekt extractor så eeeeelsker jeg min IWI DE44:-)
  9. Da ringte winge meg for å opplyse at STI'n min var ankommet butikken å klar for sending:-) Nå kan man senke skuldrene å sløve i London til lørdag! Håper lykken står en bi 2 ganger,og at pistolen ligger på posten å venter på han Far når han kommer hjem:-)
  10. Fantastisk:-) Nå begynner den virkelig grusomme siste venteperioden/oppdatere mailen/sjekke sti tråden! Håper ikke posten skal streike eller at Murphys Meteor of u suck and i hate u slår ned i fraktemetoden for STI'n:-)
  11. Er vel Nordskog a/s ( www.nordskog.com)
  12. "Denne uka" er ord som klinger som gull i ørene:-) Håper det skjer noe da, har en drøm om å lufte STI'n på utebanen før vi må inn i fjellanlegget for sesongen.
  13. Ingen som har hørt noe/kjenner noen som kan vite no mer? Er tyst som graven ifra Winge foreløbig.
  14. Om TS syns utdrageren er for stiv,så kan du demontere sluttstykket å ta av utdrageren. På min (xix israeli) er det en hard gummiknott som sørger for spennet på utdrager,å denne kan du file litt ned på om du ønsker det. Jeg fikk en via-via person i usa til å sende meg 2x extraktorer da min knakk i "tanna". Filt litt ned på knotten før man skrudde skjønnheten sammen,å zero problem å melde etter det. PS: under puss,sjekk rundt kammeråpning etter avleiringer,da disse gjør sluttstykkehodets låsing mere utsatt,da sjiiten legger seg som en fuge etterhvert. Man kjenner tydelig at det blir "tregt & mykt" når sleiden skal slamre i lås. Desert loven #1: puss,puss så gir den en suss:-p
  15. Venter enda på svar på siste mail til Winge. Hadde ikke våpensøknaden min ligget hos dem nå,så hadde man vel ringt Harr Våpen,da de visst har en Spartan 45 inne..
×
×
  • Create New...