Jump to content

bjoerkeng

Members
  • Posts

    253
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bjoerkeng

  1. Da har du en god gammel 6004, veldig trygg men veldig treig, det har du helt rett i. 63xx serien er et annet dyr, betydlig kjappere. den bøse munninga på hylsteret er veldig enkel å jobbe med, og når tommelsikringa er bekjempa så har du ingen friksjon å kjempe imot, da er det kun å dra pipa opp av pluggen den står i. Ellers sitter den så støpt som du ønsker etter du har justert spenninga. Racingrig blir det kansje i framtida, men om alt blir tillatt av RO så har jeg ingenting imot å være litt 'treig'. Blir ikke noe EM uansett på meg.
  2. Av den enkle grunn at jeg har det, allerede trener med det, har blitt god med det, og liker det. Alt er en treningssak. Du skal få prøve den om du noen gang er i midt norge Du skal få kunne beklage meg for å være Safariland fanboy, og det skal jeg ikke krangle på. Nymotens ALS/SLS er kongen av hylster og den åsen er jeg forberedt til å dø på. Er ikke noen stor utfordring for meg å kaste på meg støvler, M17 og ta med tjenestebevis, men syns i heletatt det er rart å skulle krangle om et hylster som uansett tilfredstiller absolutt alle krav i IPSC regelverket.
  3. Neste helg. Bruker Safariland quick release gafler på det meste, kan skifte sømløst mellom hofte, lår og alt i mellom. Har i likhet med trådstarter et eldre utlevert safariland hylster uten multicam. Men takk for tilbudet 6354DO var ei real hodepine å få importert over dammen, men bedre trekk og hylstring skal man se lenge etter. det blir noe trist å skulle forsake den. Tenker man bruker det man har, det man er vant til og det man vet funker. For meg ihvertfall blir det rart man skal henge seg opp i hva som er til tjenestebruk og ikke, men glosser fort over at mesteparten faktisk bruker skumle våpen tiltenkt tjenestebruk, eller derivativer av dem. Ser poenget til DSSN, at man ikke vil se ut som en milits. men mye av den småpirkinga som trådstarter erfarte, kunne dem være for gode uten. Det er virkelig ikke kondusivt for å ha det hyggelig. Håper og satser på at miljøet i min nye klubb er godt.
  4. Skal på DSSN kurs selv, med 6354DO midride, i multicam Betaler allerede 3500 for et kurs, sikkert noen tusen til for blyfri ammo. Da kjøper jeg ikke et helt nytt sett med utstyr for noe jeg ikke vet om jeg kommer på å drive med heller.
  5. bjoerkeng

    Første hagle

    Beretta bellmonte er veldig følsom for skitt og må pusses veldig ofte, bruker samme inertiasystemet som på de billigere benelli haglene. ikke noe kvalitetsvåpen. Alaska E61, lagd av EKE, som er et tyrkisk selskap, Styr unna Ta en tur på finn, let opp en eldre Remington 870 wingmaster. Verdensberømt for å være pålitlig, bygd som en tanks, om du vil bygge den om så er nettet flust av deler og erfaringer fra andre. Og du får en helt fin en til rundt 3000-4000. hagler er ekstremt simple ting, ikke kast bort mer en 6-7000 kroner på ei hagle da det eneste du får tilbake er unødig jåleri. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262092927 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262142922 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=231783795 Styr unna nyere 870, kvalitetskontrollen gikk i dass rett før du ble født. Mossberg hagler, både halvauto og pumper er også veldig gode, men litt sære å oppdrive i norge.
  6. Så, tillegg til den utgående våpenloven med andre ord, og en fin liten forsmak på elendighetene da
  7. Alt jeg ser på Finn nå til dags er folk som panikkselger magasin i hytt og pine glock pinner til tusenlapper, Pmags til oppi 600 kroner stykket. Grunnet at disse kun kan erverves etter søknad fra 1.4.20 Kan heller ikke se noe innpå kammeret om dette så vidt jeg har sett
  8. Takker for alle svar, ringte i forrige uke. Konsulenten hørtes befuddlet ut, men var nokså vennlig, og skulle ringe tilbake. En uke senere og jeg sitter enda uten svar. Utlånserkleringa hadde jeg selvfølgelig ikke tatt noe kopi av, og den har vedkommende rota bort. Innser nå at jeg ihvertfall kunne tatt et kjapt bilde av den men, etterpåklokskap.
  9. Da er tiden kommet da jeg kunne trengt tips of triks, og eventuelle erfaringer fra kammerfolk igjen. Har til nå, lånt ut finpistolen min til en godt bekjent i klubben som jeg (har) kjent som edruelig og politlig, da hans egen finpistol ble for tung å bruke. Skrev utlånserklering og det var det. Da jeg spurte om den tilbake rett før helga, fikk jeg da høre fra han selv, at det hadde vært en uønsket episode i hans leilighet mellom 2 personer (ikke han selv). der en riktig slosskamp tok sted. Onkel kom og forsynte seg med innholdet av våpenskapet, min finpistol inkludert, av rutine. som jeg ble fortalt. Dette har skjedd for et par uker siden uten min viten, da han sikkert har vært redd for min reaksjon. tok det med et sjokk først på fredag, så knusende ro, før jeg nå utover helga har reflektert og tenkt at jeg heller selv burde gjøre noe. Tips eller erfaringer? Er nok lite poeng å ringe våpenkontoret i denne situasjonen som jeg tenker det
  10. DFS skulle sikkert gjerne likt å hatt bort halvauto selv så vidt jeg kan se. Og i NSF vet vi ikke hva rifler er engang. Dette hadde vært en sak for NJFF. Men alt er nok pruta ferdig nå.
  11. en STG44 går for en knappe 100-150 dollars i Idlib. Personlig så griner jeg bare litt over tanken.
  12. finns værre land å være våpeneier i, finns også langt bedre. Stridshagler og US karabin aside, vil man ha noe, får man det som oftest her i Norge.
  13. Noe skurrer. Uansett, du har snart mer thumbs down enn du har innlegg, du burde kansje ta det som et hint.
  14. Gutta der har nok ops-core hjelmer som det er Har sansen for mesteparten av programmet deres da, med unntaket av den bastante fremmedfrykten. Liberalistiske mikroparti har uansett ingen framtid i norge, noe mer ukompatiblet finns ikke.
  15. Mulig du kan ta å legge av deg den soppen du evt. spiser da istedet. Man integrerer ikke folk med å forhåndsbehandle dem som terrorister.
  16. https://www.armygear.no/lowe-alpine-mountain-cap-tp-black.html
  17. mangler noe deler, pussestang, treverk over pipa. utover det ser den ut som en ganske typisk pre-30, 1891 mosin. Mulig det kan være en dragoon, men er ikke helt stø på mosin nagant. sånn helt grovt får du sikkert 2000-4000 for en om pipa ikke er brent ut eller rotna.
  18. bare kjøp en 40 år gammal wingmaster å si deg ferdig med det.
  19. Er langt ifra noe russersympatisør, men som Nordmann er det pent lite Russland har gjort for å krenke oss. Eller for den del, resten av verden. Det vi kan gjøre derimot, er å ikke bli for paranoide og gå til frontalangrep mot Russland hver gang ei kjip greie skjer. Blir ihvertfall ikke noe bedre forhold av sånt. Nervegass i England blir halv/helveis konspiratorisk. Og Innbyggerne på Krim annser seg selv som Russere, og har alltid gjort det, ser det ut som. Vi har levd med atomvåpen plassert med eller uten vår vite, overalt, i snart 70 år, vi er nok vante med det nå. Når jeg har sagt det, er det kun en mannsalder siden vi sist ble okkupert. Og det var ikke av Russland. Tyrkia har jeg veldig lite til overs for, og Russland som defacto alliert av Tyrkia, er jeg heller ikke noe stor fan av selv om du måtte tenke noe annet. Men syns vi kan stoppe å sluke ned propaganda og tenke oss litt om før vi medvillig drar oss selv inn i en ny meningsløs kald krig. Til syvende og sist, Tyrkia sponser internasjonal terrorisme, og er ansvarlig for flere folkemord siden 1910 og har aldri annerkjent et eneste en av dem, og driver aktivt for å utslette folkegrupper enda langt utenfor sine egne grenser i tillegg. Man kan virkelig ikke si det samme om Russland. Nå ble det helvetes off topic, men budskapet mitt er, kjøp hva faen du vil med pengene dine, om du ikke bryr deg om den moralske delen, så kan du uansett takke med å styre unna tyrkiske produkter fordi de er elendige på teknisk nivå.
  20. Nå vet jeg ikke helt hva Russland har gjort oss i Norge gærnt. Det jeg vet er hvordan vi måtte flykte fra tyrkia for å unngå folkemord. har aldri vært tilbake, og sånn skal det forbli.
  21. Er/var en av de stakkarne sjøl jeg. Sluker klassisk H&K uten å tygge. Med det ene unntaket av VP9 sliter jeg derimot med å like et eneste H&K produkt laga i nyere tid.
  22. Ble noe (meget) fascinert over denne 'hagle' patronen. Skal da i utgangspunktet være problemfritt å lade sammens noe tilsvarende selv i Norge og bruke det på jakt som du ellers ville brukt 12ga slugs?
  23. Fikk helseplager av den selv i 2010, og halve troppen fulgte etter. Ble forbud, og vi skjøyt ikke en eneste patron til de siste halvåret av FGTJ.
×
×
  • Create New...