Jump to content

bjoerkeng

Members
 • Content Count

  238
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

103 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takker for alle svar, ringte i forrige uke. Konsulenten hørtes befuddlet ut, men var nokså vennlig, og skulle ringe tilbake. En uke senere og jeg sitter enda uten svar. Utlånserkleringa hadde jeg selvfølgelig ikke tatt noe kopi av, og den har vedkommende rota bort. Innser nå at jeg ihvertfall kunne tatt et kjapt bilde av den men, etterpåklokskap.
 2. Da er tiden kommet da jeg kunne trengt tips of triks, og eventuelle erfaringer fra kammerfolk igjen. Har til nå, lånt ut finpistolen min til en godt bekjent i klubben som jeg (har) kjent som edruelig og politlig, da hans egen finpistol ble for tung å bruke. Skrev utlånserklering og det var det. Da jeg spurte om den tilbake rett før helga, fikk jeg da høre fra han selv, at det hadde vært en uønsket episode i hans leilighet mellom 2 personer (ikke han selv). der en riktig slosskamp tok sted. Onkel kom og forsynte seg med innholdet av våpenskapet, min finpistol inkludert, av rutine. som jeg ble fortalt. Dette har skjedd for et par uker siden uten min viten, da han sikkert har vært redd for min reaksjon. tok det med et sjokk først på fredag, så knusende ro, før jeg nå utover helga har reflektert og tenkt at jeg heller selv burde gjøre noe. Tips eller erfaringer? Er nok lite poeng å ringe våpenkontoret i denne situasjonen som jeg tenker det
 3. DFS skulle sikkert gjerne likt å hatt bort halvauto selv så vidt jeg kan se. Og i NSF vet vi ikke hva rifler er engang. Dette hadde vært en sak for NJFF. Men alt er nok pruta ferdig nå.
 4. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=155568780 Like før jeg slår til på NORGES RÅESTE M98 her altså spesielt solgt når jeg så punisher skallene
 5. en STG44 går for en knappe 100-150 dollars i Idlib. Personlig så griner jeg bare litt over tanken.
 6. Sett SPAS15 selv ut i det fri. På oppskytinga til storvilt av alle ting.
 7. Finns vell en smarting med godkjent og blank søknad på ''halvauto kaliber 12''. Så lenge konsulenten ikke vet hva en SPAS12 er, og så lenge den aldri blir dratt med ut i offentligheten, så slipper man vell unna. Særlig smart er det vell ikke, men med alle de rare modifikasjonene jeg ser på hagler nå, overrasker det meg ikke særlig at flest folk ikke vet om § 1. C > § 3.
 8. Liker å tro jeg har stålkontroll på haglene vi har hatt i tjeneste, kan aldri huske at SPAS12 har kommet opp. Meg bekjent har vi brukt; -Winchester model 12, ble levert på 50 tallet som våpenhjelp, og brukt av Sjøforsvaret (marinens artilleriinspeksjon, våpenprotokoll 1 & 2, 1945-1955 og 1955-1965) -870 ''MCS'' (hvorhvidt disse egentlig er MCS kan diskuteres) brukt av et fåtall i hæren. -Benelli S90M3T, og Benelli M4, ble faset ut for Benelli Supernova som finns i både hær og HV.
 9. finns værre land å være våpeneier i, finns også langt bedre. Stridshagler og US karabin aside, vil man ha noe, får man det som oftest her i Norge.
 10. Noe skurrer. Uansett, du har snart mer thumbs down enn du har innlegg, du burde kansje ta det som et hint.
 11. Gutta der har nok ops-core hjelmer som det er 😂 Har sansen for mesteparten av programmet deres da, med unntaket av den bastante fremmedfrykten. Liberalistiske mikroparti har uansett ingen framtid i norge, noe mer ukompatiblet finns ikke.
 12. Mulig du kan ta å legge av deg den soppen du evt. spiser da istedet. Man integrerer ikke folk med å forhåndsbehandle dem som terrorister.
 13. https://www.armygear.no/lowe-alpine-mountain-cap-tp-black.html
 14. mangler noe deler, pussestang, treverk over pipa. utover det ser den ut som en ganske typisk pre-30, 1891 mosin. Mulig det kan være en dragoon, men er ikke helt stø på mosin nagant. sånn helt grovt får du sikkert 2000-4000 for en om pipa ikke er brent ut eller rotna.
×
×
 • Create New...