Jump to content

bjoerkeng

Members
 • Content Count

  206
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

75 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. bjoerkeng

  Dagens annonse på finn.no

  RIMELIG godt herpa men hvor ofte ser du SMLE/No.4 til salgs nå til dags?
 2. Var ikke stort å skrive hjem om, det bildet i artikkelen der. Noe gammel fiocchi, og zipposer med tomhylser. En bandit er han neppe.
 3. bjoerkeng

  MG-34 og MG-42 i 7.62x51 NATO. Heter begge MG-3?

  Apropos MG3, får kl 0900 imorgen mitt første møte med MG'en min siden 2011. 😁
 4. bjoerkeng

  MG-34 og MG-42 i 7.62x51 NATO. Heter begge MG-3?

  Husker jeg hadde en stormboks i tøy til min MG3. Overlevde fint fra hva jeg husker, langt bedre en å ha et kontaktbånd dinglende rundt halsen eller stappa i en lomme som er alt for liten.
 5. bjoerkeng

  Regjeringen vil forby to-hånds automatvåpen

  Verd ca. like my som brukt dasspapir.
 6. En ting til å ha i bakhodet. Stort sett hvor en du går i verden, er lyddempere ulovlige, eller registreringspliktige. Hvorfor? Du har da ikke lyst på at disse skal ha fri flyt over disk? Så har du Norge, nå følger ikke jeg med så ekstremt nøye, men vil tørre å påstå at lyddempere kjøpt over disk, ikke finns brukt i kriminell aktivtet. Det blir ei rein hypotetisk greie med ''hva om'', og det kan til syvende og sist brukes om nesten alt. Nå er jeg pessimistisk av natur, og vet at jeg er heldig om vi egentlig har noe som helst å diskutere på forumet her om en 20 år.
 7. statsborgerskap, vandelssjekk og våpenskap burde holdt for jaktvåpen. Om man skal registrere og kontrollere absolutt alt som teoretisk kan bli misbrukt av kriminelle, vet jeg ikke helt om hvorhvidt jeg vil bo i det landet.
 8. som nevnt tidligere. om 70000 våpen er sporløst forsvunnet, og selv de ikke bidrar til økt kriminalitet. hva er da egentlig poenget med et våpenregister?
 9. Fra alt jeg kan forstå fra vrøvlet her; Jeg, og du, burde ha flere besøk av onkel blå Floppydiskene våpenregisteret ligger på begynner å bli litt vell gammalt politiet har kansje ikke kontroll på noe som helst var det noe mer?
 10. bjoerkeng

  Mini 14 PAR

  Fluta kammer sikkert? Første som sprang opp i hodet mitt. Mulig det funker, men om jeg ikke hadde investert tiden min på å dra den med over til DSSN, så ville jeg heller brukt energi på å lage sette sammens ei go 5.56 repeter rifle på en bedre platform.
 11. bjoerkeng

  Mini 14 PAR

  spørsmålet er vel heller hvorfor
 12. bjoerkeng

  Dagens annonse på finn.no

  En slik hadde bestefar. Den ble da selvfølgelig referert til som Rock ola 😊 Alt som er igjen nå er noen tomme pappesker .30 US fra raufoss.
 13. bjoerkeng

  Dagens annonse på finn.no

  Begynner å trenge noe beroligende snart, om jeg ser kun en mer plombert M1 karabin.
 14. bjoerkeng

  Organisere pistoler i smalt våpenskap?

  Noe sånt kunna kansje funka, om jeg kjørte boltene til våpenskapet gjennom ei slik plate. Ettersom det ikke er stort annet jeg kan feste ting i 😂
 15. Noen som har erfaringer, eller smarte løsninger når det kommer til å lagre/ henge opp pistoler i et typisk, lite og smalt PSSO våpenskap? Med et par brikker .22LR ble det plutslig lite plass på gulvet. Sitter å ser etter noe som jeg helst kunna utnytta veggplassen i skapet med, ettersom jeg kun har et ''langt'' våpen. Veggene er nå også de eneste plassene jeg har å gå på.
×