Jump to content

bjoerkeng

Members
 • Content Count

  240
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

103 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Så, tillegg til den utgående våpenloven med andre ord, og en fin liten forsmak på elendighetene da
 2. Alt jeg ser på Finn nå til dags er folk som panikkselger magasin i hytt og pine glock pinner til tusenlapper, Pmags til oppi 600 kroner stykket. Grunnet at disse kun kan erverves etter søknad fra 1.4.20 Kan heller ikke se noe innpå kammeret om dette så vidt jeg har sett
 3. Takker for alle svar, ringte i forrige uke. Konsulenten hørtes befuddlet ut, men var nokså vennlig, og skulle ringe tilbake. En uke senere og jeg sitter enda uten svar. Utlånserkleringa hadde jeg selvfølgelig ikke tatt noe kopi av, og den har vedkommende rota bort. Innser nå at jeg ihvertfall kunne tatt et kjapt bilde av den men, etterpåklokskap.
 4. Da er tiden kommet da jeg kunne trengt tips of triks, og eventuelle erfaringer fra kammerfolk igjen. Har til nå, lånt ut finpistolen min til en godt bekjent i klubben som jeg (har) kjent som edruelig og politlig, da hans egen finpistol ble for tung å bruke. Skrev utlånserklering og det var det. Da jeg spurte om den tilbake rett før helga, fikk jeg da høre fra han selv, at det hadde vært en uønsket episode i hans leilighet mellom 2 personer (ikke han selv). der en riktig slosskamp tok sted. Onkel kom og forsynte seg med innholdet av våpenskapet, min finpistol inkludert, av rutine. som jeg ble fortalt. Dette har skjedd for et par uker siden uten min viten, da han sikkert har vært redd for min reaksjon. tok det med et sjokk først på fredag, så knusende ro, før jeg nå utover helga har reflektert og tenkt at jeg heller selv burde gjøre noe. Tips eller erfaringer? Er nok lite poeng å ringe våpenkontoret i denne situasjonen som jeg tenker det
 5. DFS skulle sikkert gjerne likt å hatt bort halvauto selv så vidt jeg kan se. Og i NSF vet vi ikke hva rifler er engang. Dette hadde vært en sak for NJFF. Men alt er nok pruta ferdig nå.
 6. en STG44 går for en knappe 100-150 dollars i Idlib. Personlig så griner jeg bare litt over tanken.
 7. finns værre land å være våpeneier i, finns også langt bedre. Stridshagler og US karabin aside, vil man ha noe, får man det som oftest her i Norge.
 8. Noe skurrer. Uansett, du har snart mer thumbs down enn du har innlegg, du burde kansje ta det som et hint.
 9. Gutta der har nok ops-core hjelmer som det er 😂 Har sansen for mesteparten av programmet deres da, med unntaket av den bastante fremmedfrykten. Liberalistiske mikroparti har uansett ingen framtid i norge, noe mer ukompatiblet finns ikke.
 10. Mulig du kan ta å legge av deg den soppen du evt. spiser da istedet. Man integrerer ikke folk med å forhåndsbehandle dem som terrorister.
 11. https://www.armygear.no/lowe-alpine-mountain-cap-tp-black.html
 12. mangler noe deler, pussestang, treverk over pipa. utover det ser den ut som en ganske typisk pre-30, 1891 mosin. Mulig det kan være en dragoon, men er ikke helt stø på mosin nagant. sånn helt grovt får du sikkert 2000-4000 for en om pipa ikke er brent ut eller rotna.
 13. bare kjøp en 40 år gammal wingmaster å si deg ferdig med det.
 14. Er langt ifra noe russersympatisør, men som Nordmann er det pent lite Russland har gjort for å krenke oss. Eller for den del, resten av verden. Det vi kan gjøre derimot, er å ikke bli for paranoide og gå til frontalangrep mot Russland hver gang ei kjip greie skjer. Blir ihvertfall ikke noe bedre forhold av sånt. Nervegass i England blir halv/helveis konspiratorisk. Og Innbyggerne på Krim annser seg selv som Russere, og har alltid gjort det, ser det ut som. Vi har levd med atomvåpen plassert med eller uten vår vite, overalt, i snart 70 år, vi er nok vante med det nå. Når jeg har sagt det, er det kun en mannsalder siden vi sist ble okkupert. Og det var ikke av Russland. Tyrkia har jeg veldig lite til overs for, og Russland som defacto alliert av Tyrkia, er jeg heller ikke noe stor fan av selv om du måtte tenke noe annet. Men syns vi kan stoppe å sluke ned propaganda og tenke oss litt om før vi medvillig drar oss selv inn i en ny meningsløs kald krig. Til syvende og sist, Tyrkia sponser internasjonal terrorisme, og er ansvarlig for flere folkemord siden 1910 og har aldri annerkjent et eneste en av dem, og driver aktivt for å utslette folkegrupper enda langt utenfor sine egne grenser i tillegg. Man kan virkelig ikke si det samme om Russland. Nå ble det helvetes off topic, men budskapet mitt er, kjøp hva faen du vil med pengene dine, om du ikke bryr deg om den moralske delen, så kan du uansett takke med å styre unna tyrkiske produkter fordi de er elendige på teknisk nivå.
×
×
 • Create New...