Jump to content

bjoerkeng

Members
 • Content Count

  236
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

102 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. DFS skulle sikkert gjerne likt å hatt bort halvauto selv så vidt jeg kan se. Og i NSF vet vi ikke hva rifler er engang. Dette hadde vært en sak for NJFF. Men alt er nok pruta ferdig nå.
 2. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=155568780 Like før jeg slår til på NORGES RÅESTE M98 her altså spesielt solgt når jeg så punisher skallene
 3. en STG44 går for en knappe 100-150 dollars i Idlib. Personlig så griner jeg bare litt over tanken.
 4. Sett SPAS15 selv ut i det fri. På oppskytinga til storvilt av alle ting.
 5. Finns vell en smarting med godkjent og blank søknad på ''halvauto kaliber 12''. Så lenge konsulenten ikke vet hva en SPAS12 er, og så lenge den aldri blir dratt med ut i offentligheten, så slipper man vell unna. Særlig smart er det vell ikke, men med alle de rare modifikasjonene jeg ser på hagler nå, overrasker det meg ikke særlig at flest folk ikke vet om § 1. C > § 3.
 6. Liker å tro jeg har stålkontroll på haglene vi har hatt i tjeneste, kan aldri huske at SPAS12 har kommet opp. Meg bekjent har vi brukt; -Winchester model 12, ble levert på 50 tallet som våpenhjelp, og brukt av Sjøforsvaret (marinens artilleriinspeksjon, våpenprotokoll 1 & 2, 1945-1955 og 1955-1965) -870 ''MCS'' (hvorhvidt disse egentlig er MCS kan diskuteres) brukt av et fåtall i hæren. -Benelli S90M3T, og Benelli M4, ble faset ut for Benelli Supernova som finns i både hær og HV.
 7. finns værre land å være våpeneier i, finns også langt bedre. Stridshagler og US karabin aside, vil man ha noe, får man det som oftest her i Norge.
 8. Noe skurrer. Uansett, du har snart mer thumbs down enn du har innlegg, du burde kansje ta det som et hint.
 9. Gutta der har nok ops-core hjelmer som det er 😂 Har sansen for mesteparten av programmet deres da, med unntaket av den bastante fremmedfrykten. Liberalistiske mikroparti har uansett ingen framtid i norge, noe mer ukompatiblet finns ikke.
 10. Mulig du kan ta å legge av deg den soppen du evt. spiser da istedet. Man integrerer ikke folk med å forhåndsbehandle dem som terrorister.
 11. https://www.armygear.no/lowe-alpine-mountain-cap-tp-black.html
 12. mangler noe deler, pussestang, treverk over pipa. utover det ser den ut som en ganske typisk pre-30, 1891 mosin. Mulig det kan være en dragoon, men er ikke helt stø på mosin nagant. sånn helt grovt får du sikkert 2000-4000 for en om pipa ikke er brent ut eller rotna.
 13. bare kjøp en 40 år gammal wingmaster å si deg ferdig med det.
 14. Er langt ifra noe russersympatisør, men som Nordmann er det pent lite Russland har gjort for å krenke oss. Eller for den del, resten av verden. Det vi kan gjøre derimot, er å ikke bli for paranoide og gå til frontalangrep mot Russland hver gang ei kjip greie skjer. Blir ihvertfall ikke noe bedre forhold av sånt. Nervegass i England blir halv/helveis konspiratorisk. Og Innbyggerne på Krim annser seg selv som Russere, og har alltid gjort det, ser det ut som. Vi har levd med atomvåpen plassert med eller uten vår vite, overalt, i snart 70 år, vi er nok vante med det nå. Når jeg har sagt det, er det kun en mannsalder siden vi sist ble okkupert. Og det var ikke av Russland. Tyrkia har jeg veldig lite til overs for, og Russland som defacto alliert av Tyrkia, er jeg heller ikke noe stor fan av selv om du måtte tenke noe annet. Men syns vi kan stoppe å sluke ned propaganda og tenke oss litt om før vi medvillig drar oss selv inn i en ny meningsløs kald krig. Til syvende og sist, Tyrkia sponser internasjonal terrorisme, og er ansvarlig for flere folkemord siden 1910 og har aldri annerkjent et eneste en av dem, og driver aktivt for å utslette folkegrupper enda langt utenfor sine egne grenser i tillegg. Man kan virkelig ikke si det samme om Russland. Nå ble det helvetes off topic, men budskapet mitt er, kjøp hva faen du vil med pengene dine, om du ikke bryr deg om den moralske delen, så kan du uansett takke med å styre unna tyrkiske produkter fordi de er elendige på teknisk nivå.
×
×
 • Create New...