Jump to content

ChristianMoe

Members
  • Posts

    206
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ChristianMoe

  1. Send en mail du også, så kanskje vi har bedre hell da
  2. Fikk svar om at de ikke hadde mulighet til å få tak i BARR. Noen andre her på berget som kan ta inn tro?
  3. Hei, Kammerater. Lurer på om det finnes noen Arsenal BARR (rettrekker kalash) her i landet? Kunne tenkt meg en slik en til manuellklassen i DSSN. Siden dette er en boltrifle, kan den da erverves av en dynamiskskytter her i landet? De kommer i flere pipelengder, og i kalibrene 7.62x39 og 5.56. Til jakt ligger den nok i grenseland(selv om Molot riflene er godkjent). Og hvordan skal man eventuelt få tak i en? PVAS? Bilder lånt fra Arsenals hjemmeside.
  4. Kan du ta et bilde av presisjonen før/etter med denne? Gratulerer med kjøpet
  5. Jeg har denne stokken. Ta kontakt på pm
  6. Enig der, men tviler på at reven klager etter treff med V-Max med den presisjonen der på 100 meter. Årsaken til at jeg regnet om til MOA er at Mini regnes som en 2-3 MOA rifle. Skal ut en tur nå med S&B 55grs. Setter på en kikkert i løpet av et par uker så skal vi se hvor små samlingene kan bli
  7. Liten presisjonstest med min Mini på 100 meter i skumringen. Ikke helt optimalt med rødpunkt, men fint resultat. Prøvde Federal Fusion, men fikk kun skutt fire skudd, da jeg trenger de fem siste skuddene i pakken til reven. Prøvde også Nato 5.56, men de skøyt så høyt at de lå i rammen over skiva.. Samlingen tilsvarer ca 1.4MOA på 100 meter om mine beregninger er riktige. Med et kikkertsikte kunne nok samlingen krympet litt, men mer enn godt nok til mitt bruk.
  8. God kveld, "Kammerater". Har nok en gang begitt meg ut på nok et Mauserprosjekt Jeg har et spørsmål angående løpsprofilen til boyds. Jeg vet jeg trenger "#1 barrel profile", men må jeg påberegne å frese ut løpskanalen i stokken siden jeg har tung kongsbergpipe? Har en Pro Varmint stokk fra før, men den sitter på en CZ salongrifle, så kan ikke akkurat sammenligne, siden denne kom i heavy contour (noe de ikke tilbyr til Mauser) Vet mange av dere har stokker fra boyd's gunstocks, så sikkert en/ei her som kan hjelpe meg. Ha en god helg
  9. Min er en 194 serie med blyantpipe og er storfornøyd. Med de inngrepene du har gjort synes jeg det er rart du ikke har ønsket presisjon. Min er veldig glad i Lapua Match ammunisjon. Min skyter best med ammo uten boat tail kuler, noe jeg leser på amerikanske forum er en fellesnevner for mini.
  10. Skjønner ikke hvor problemene med presisjonen til enkelte kommer fra. Når jeg skyter med demper samler den like godt på 100 meter som hvilken som helst rimelig jaktbørse. Skyter nesten bare wolf 55 og 62 grs og til og med den ammunisjonen treffer fint ipsc skivene på 300 meter med rødpunkt.. Og jeg er ingen god skytter! Stiv opp pipa med barrel strutt eller sleng på en demper, så burde presisjonen bli dobbelt så god
  11. @Durano.no Ta inn Krylon webbing da? Så kan vi alle lage B&C Webbing-Look på børsene våre
  12. Jeg har i løpet av noen år vært trofast kunde hos durano.no og har gjort flere prosjekter(og flere kommer). Har ikke tatt bilder av alle riflene jeg har gjort men dette er de få bildene jeg har. Mini 14 (KG Gunkote matt sort) Hatsan Escort Extreme Max. OD-Green (Gunkote) CZ 452 Lux, veldig custom blitt (KG Gunkote Desert Tan) Remington 700 (Kg Gunkote Desert Tan & Duracoat Matte Black på løp og sluttstykke) Neste ut er en M67 som skal bli selbørse. Jeg har i planene om å lakkere en Stag AR-15 i burnt bronze. Stay tuned
  13. Her er min Mini-14. Har original Ruger AC-556 stokk, og framsikte montert på gassblokk. Aimpoint 9000L på toppen. Når jeg skyter DSSN stevner med den bruker jeg Hogue stokk for skikkelig kinnkontakt med bruk av en cheek-riser. Den har i nyere tid fått et strøk med KG Gunkote matt sort. (Ikke AC-stokken selvsagt!)
  14. Jeg har denne AC556 stokken på min 190 Mini-14. Bruker den sjeldent, da man har null kinnkontakt selv om man bruker rødpunkt eller jernsiktene. Fikk tak i AC556 frontsikte/gassblokk. Den ser tøff ut og har samlerverdi, men i bruk er den ubrukelig Og NEI, min kan ikke foldes lenger... Min brukes med Hogue stokk, funksjonell og lett.
  15. Kjøpte min akkurat nå fra jakt og friluft. Må bare vente på at søknaden skal dumpe i postkassa! Holder dere oppdatert angående passform!
  16. Takk for svar highpower! Da får jeg ta sjansen på at delene passer!
  17. Nei, highlander'n er brukt. Ikke sikker på produksjonsår.
  18. Hei, kammerater! Jeg vurderer å gå i innkjøp av en Churchill highlander, men har et par spørsmål jeg gjerne skulle hatt besvart først. Etter å ha søkt rundt her på forumet fikk jeg vite at Highlander og howa 1500 (S&W1500 osv) er samme børsa. Leste også at avtrekket på howa ikke passet highlander'n. Så spørsmålet mitt er om hva for deler er egentlig like? Jeg vurderer nemlig uttakbare magasin (de jaktdepotet selger. Med nytt underbeslag) og bell & carlson stokk. Håper noen kan hjelpe!
  19. Hei alle sammen! Vil en HV mauser med trappeløp og lang kasse passe i denne stokken for Gew98? Her er en link til stokken jeg har sett på. http://www.gunpartscorp.com/ad/1161950.htm" target="_blank Takker for svar
  20. Ja, enig med Hassel. Tilgangen på magasiner til en 5.56 G3 er nok ikke det enkleste å få tak i. Men jeg sitter ikke med tanker om å eie, men å bli importør av disse riflene, så om jeg skulle være den eneste i Norge/Skandinavia som kan levere magasiner og deler til denne G3 varianten er det jo bare et pluss for meg. Vi er enda i planleggingsfasen. Jeg har en tyrkisk talende kollega, så selve kommunikasjonen med "MKE" blir noe enklere. Men før vi gjør noe er det nok lurt å vente til et eventuelt nytt lovverk er på plass. Får smøre meg med tålmodighet. God kveld, folkens!
  21. Ser at MKE har g3 klone i 5.56/223rem Lurer på om interessen hadde vært større med tanke på rimeligere ammunisjon enn 7.62? Personlig liker jeg G3 plattformen bedre enn AR/m16(Eugene Stoner -design) Noen som har trua på om denne "MKE" rifla kan bli godkjent til Dynamisk og NROF gren? Og hva er prisen for å godkjenne våpenet hos kripos? Takker og bukker for svar.
  22. Noen som kommer til å levere et eksemplar til godkjenning?
×
×
  • Create New...