Jump to content

Hpd

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Hpd's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Takk for ditt svar Jeg vet du er erfaren på dette med spor. Hunden jeg omtaler er en Dachs som har trent en del spor med tidligere eier og har gjort dette veldig bra. Jeg er selv jeger og skal få hunden godkjent som ettersøkshund før jakten ( Det er ihvertfall målet ) Ville du prøvet hunden på sporet nå mitt inne i miljøforandringer eller bør jeg vente til han har funnet seg til rette? HP
  2. Kan noe smarte hoder hjelpe meg litt... Har hatt hunder tidligere men da som valper og til voksne hunder så jeg er såkalt hundevant... Mitt spørsmål er: Hvor lang tid bør man forvente at en hund på 1,5 år bruker på å tilvenne seg et nytt hjem? Er det naturlig at hunden pga miljøendringer vil innta en forsiktig rolle og virke noe underdanig? HP
  3. Hei eiere og entuasiaster av Dachs Hentet i forrige uke min strihår dachs fra kennel Akki`s. Hunden heter Poker og er 1,5 år. Det ble skutt rådyr for Poker i 2010 og oppdretter har gått blodspor javn og trutt frem til jeg nå kjøpte den. Når jeg nå har fått den i hus synes jeg den er veldig " ydmyk " ovenfor meg. Den er mer frempå mot min samboer og mer slik jeg forventet en dachs. Når jeg kommer hjem etter å ha vært borte noen timer ( hunden har ikke vært alene ) begynner den å skvette litt slik som en valp ofte gjør i ren glede. Har noen av dere noen erfaring med dette? Er det bare fordi omgivelsene nå er helt endret at han inntar en slik " ydmyk " posisjon ovenfor sin eier? Jeg så Poker sammen med Oppdretter og fikk ikke inntrykk av at han ble tatt hardt eller hadde en ydmyk holdning til han.
  4. Hei eiere og entuasiaster av Dachs Hentet i forrige uke min strihår dachs fra kennel Akki`s. Hunden heter Poker og er 1,5 år. Det ble skutt rådyr for Poker i 2010 og oppdretter har gått blodspor javn og trutt frem til jeg nå kjøpte den. Når jeg nå har fått den i hus synes jeg den er veldig " ydmyk " ovenfor meg. Den er mer frempå mot min samboer og mer slik jeg forventet en dachs. Når jeg kommer hjem etter å ha vært borte noen timer ( hunden har ikke vært alene ) begynner den å skvette litt slik som en valp ofte gjør i ren glede. Har noen av dere noen erfaring med dette? Er det bare fordi omgivelsene nå er helt endret at han inntar en slik " ydmyk " posisjon ovenfor sin eier? Jeg så Poker sammen med Oppdretter og fikk ikke inntrykk av at han ble tatt hardt eller hadde en ydmyk holdning til han.
  5. Kjekt at / om det blir litt fart i tråden rundt Dachs. Har akkurat fått min nye Strihår i hus ( 1,5år ) og gleder meg til sporprøve og jakten. Dachsen er en utrolig fin hund og omgås og er en " maskin " i skogen.
×
×
  • Create New...