Jump to content

gob0

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by gob0

  1. Det virker logisk for meg at FMJ, som er tyngre, gir mer rekyl. Er dette korrekt?
  2. Men jeg har ikke mottatt noen "standard" faktura, kun en mail der det står blandt annet betalingsinfo etc. Må jeg spørre om jeg kan få en egen faktura som er mer "standarisert" da? Edit: Ser at i mailen jeg har fått fra HH, står det følgende: Når vi sender pistolen til dig, mailer vi Track & Trace nummer på pakken, og vi vedhæfter en kopi af fakturaen. Dette må vell holde?
  3. I frykt for å starte ny tråd, velger jeg å bare fortsette på denne Bare for å få bekreftet saksgangen ved bestilling fra HH, vil følgende da skje?: - Jeg sender kopi av søknad og betaler HH (ekskludert moms). - HH får importtillatelse og sender varen til Norge. - Der mottat tollvesenet pakken, og sender meg et krav på moms og godkjent våpensøknad. - Jeg betaler moms og sender de søknaden min. Da vil de skrive under på søknaden på "selger-delen" og sende den inn. - Så sender tollvesenet pakken min til meg, rekommandert? Har jeg forstått alt riktig?
  4. I militærfelt er det kun lov å bruke åpne sikter.
  5. Jeg hadde en liknende tråd ute for en liten stund siden. Kanskje det står noe interessant for deg der? http://www.kammeret.no/forum/viewtopic.php?f=15&t=54825
  6. Kunne tenkt meg løpsvekter til min Buckmark. Er det noen nettsider som selger enten til Buckmark eller har "universal"-løpsvekter? Er dette noe som er enkelt å lage selv? Hva er beste måte å feste disse på? På forhånd takk
  7. Er det noen Buckmark-eksperter her som kan svare på følgende ting?; - Kan man montere Nill grep på en Contour? Ifølge Alexander Schmidt i Nill Griffe, går ikke dette ann på Contour-modellen.. Men er ikke skjeftet akkurat det samme på en Contour, som på en standard? - Jeg har lyst på et optisk korn, HiViz®, som man også finner på f.eks en Buck Mark Camper. Jeg ser på bilder at dette kornet festes med en skrue som blir festet på oppsiden av pistolløpet. På min Contour er det ingen skrue, men en "set-pin" som går tvers gjennom løpet. Hvis jeg banker ut denne "set-pinnen" og fjerner kornet, vil det da åpenbare seg en festemulighet til det nye optiske kornet? På forhånd takk
  8. HPK inviterer til stort feltstevne til helga, 10.-11. september. Lørdag klokken 12:00 er det kretsmesterskap i Magnum 1 og Magnum 2. Søndag klokken 10:00 er det kretsmesterskap i Militær og Revolver. Pluss vanlig felt i Fin/Grov/Spesialpistol og Spesialrevolver. Lurer du på noe kan du ta kontakt med Gunnar Orthe (90585897) eller Geir Haugsnes (40610209), etter kl 18:00. Det vil være mulighet for overnatting.
  9. Hei! Er det noen som vet om det finnes ammobokser som gir ut 6 patroner om gangen? Hadde vært greit å ha på finfelt da standard ammopakker er 5x10 patroner..
  10. gob0

    Overpris...?

    Han skriver også at .45 kan brukes i Grovfelt. Er ikke kravet der 7.62 mm – 9,65 mm?
  11. gob0

    Ready Holsters

    Har noen her på forumet erfaringer med Ready Holsters? http://www.readyholster.com Video: Selges disse hylstrene noen plass i Norge? Er det noen problemer med å bestille våpentilbehør fra USA? (Forutenom evt. lang leveringstid.)
  12. Takker for svar! Vil f.eks. S&W 327 Night Guard passe i kassen? http://www.smith-wesson.com/webapp/wcs/stores/servlet/Product4_750001_750051_765947_-1_757773_757767_757751_ProductDisplayErrorView_Y
  13. Hei. Jeg er helt ny på forumet, så dere får ha meg unnskyldt hvis dette er blitt postet før. Jeg har snart lov å gå til innkjøp av egne våpen og lurer på i den sammenheng hvilke erfaringer og våpen folk her på forumet har til klassen spesialpistol og revolver. Jeg har forstått at en modifisert Hammerli x-esse er anbefalt i pistolklassen? Hvilke andre muligheter har jeg? Til fin, millitær, grov, magnum 1&2 har jeg allerede bestemt meg, men til spesialrevolver og pistol, sliter jeg litt å finne mange "kandidater". På forhånd, takk for svar!
×
×
  • Create New...