Jump to content

oygle

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by oygle

  1. Bare husk at i Kina får du mange ting med likt utseende og navn, men svært forskjellig innhold. Om noe virker for godt til å være sant så er det gjerne nettop det( hederlige unntak finnes). Min erfaring med viltkamera tislier at det ligger en del jobb med å få software til å stemme, også i forhold til klimaet det brukes i. Anbefaler derfor at men sjekker litt.
  2. Sjekk KAhles Helia CSX. Mer lyssterkt blir det ikke.
  3. Du kan, om budsjette holder, vurdere en Swarovski Z6 5-30 BT. Bør være bra nok optisk, og det ballistisk tårn er svært så enkelt i bruk.
  4. oygle

    kulekompensator?

    Hei. Mekanisk er det topp. optisk helt ok. Kompebsatoren er egentlig bare en robust computer. Skutt med det selv(lånt). skutt inn på 100 meter. Målte avstand på stålplate 30x30 cm til 320 meter. endret siktet i henhold til belysning og traff. Enkelt. Men det er klart, jeg ville ikke ha dette som førstevalg på hjortepost i skumring o.l.
  5. Sjekk swarovski Z6 med eller uten lys. 1-6x24, i 1x skyter man greit med begge øyne åpne. Enormt synsfelt.
  6. oygle

    kulekompensator?

    Kan også være elektronisk som på Burris LAserscope. Taster in ammo eller utg. hastighet/ bal. coeff. så flytter lyspunktet seg i siktet i henhold til avstand og ammo.
  7. Ja, ser denne tunneleffekten på enkelte kikkerter, på en 3-12 finner man overgnagen til tunnel ofte uunder 4-5x
  8. Hei. Imponerende hvor mye folk kan om dette. Oppfordre gjerne til relevante tester folk kan gjøre selv på kikkert/sikter. Fortegning - se på rette linjer om de er rette også i kantan av bildet. Vertikale linjer. Kantskarpehet - er kikkerten kun skarp i midten, eller ser du detaljer like godt i kanten Kontrast og detaljer - håndkikkert, se på en forside avis på 6-7 meter, rifle 50-60 meter. Om du har noe å sammenligne med. Praktisk synsfelt riflekikkert - sett opp bulvaner eller annet på 60-70 meters hold . 1-2 meter mellom i en brede på opptil 15 meter. hvor mange ser du, og må du flytt kikkerten for å se dem skarpt og tydelig? Tips mottas med takk til andre praktiske tester, gjerne med hva man ser etter.
  9. I juni/juli kommer swarovski med en ny og kompokt serie. Companion 8x30 og 10x30. ligger på ca 8000,-
×
×
  • Create New...