Jump to content

Gorbag

Members
 • Content Count

  79
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hmmm. Må være noko med lufta i nord. Er fleire her som skyter den nye versjonen som ikkje har problemer med dei. Av dei som skyter feilfritt, er det både dei som pusser og dei som sjeldent pusser. Pardini har nok fleire gode egenskaper enn å bygge om til 32. Er forbanna enkel å skyte godt med egentleg.
 2. Skjønner egentleg ikkje grunnen til korfor Norgesfelt ikkje kan klasseføres. I diskusjoner på Facebook om dette, var det hevda at Norgesfelt hadde så få deltakarar at det blei for lett å rykke opp. Men disse er nok mest vandt til feltstemnet med fleire hundre starter. Sjøl kommer eg fra ein mindre krets der det ofte er langt under hundre starter på eit vanleg feltstemne og ikkje særleg mindre på eit Norgesfelt. Løsningen deira er da kanskje at kun feltstemner med over 100 starter i øvelsen skal være tellende i klasseføring. Da kommer eg kun til å bli klasseført i Felt dei åra eg reiser på NM😂
 3. Nå har eg to Pardinier i huset og feilfunksjoneringer med dei er kun ammorelatert med CCI og Top shot. Skuddene som ikkje går av i Pardinien min, går ikkje av i GSP eller Unique heller. Magasinene virker som er blitt revidert design på for nokre år sia. Før var dei veldig korte så CCI blei for lang og la igjen voks i framkant. Dette har eg ikkje problem med på min 2015 mod. Trur ikkje eg har hatt det på den vi har fra 2005 heller. Nå har eg vært stevneleder for meir enn 15 banestemner i år, og einaste feilfunksjoneringen på Pardini skyldtes feilmontert tennål etter puss. Andel Pardini på disse stemnene er over 50 prosent. Grepsvinkel er veldig personlig og eg har shimset min for å få den enda flatere(løfte kornet). Når det gjelder justering av grep sidevegs, har eg kun prøvd det på Walther LP400 luftpistol. Likte det egentleg ikkje og synes det blir mykje bedre om det blir fiksa i sjølve skjeftet. Uansett er eg enig med Wolfen over her, at GSP er bra budsjett alternativ med tanke på funksjon, pris og tilgang til deler.
 4. Alle tre eg nevnte har eg no pressa 6 skudd i magasinet på😉 Blei nevnt Match Gun oppi her. Her har eg lest masse forskjellig, men virker som dei seinere partia har fått orden på funksjoneringen. Virker som eit våpen med spennende løsninger , Men litt spesielt med tanke på magasin og lading av 6 skudd. Hammerli SP20 har hatt ein del problemer med sprekker, men veit ikkje om det gjelder siste RRS verdjonen. Deler kan vel og bli eit problem siden Walther ikkje har særleg med deler til den på lager og ikkje kommer til å produsere dei heller.
 5. Har skutt masse med Unique D69, Walther GSP expert og Pardini SP. Av dei er det absolutt Pardini som eg trives best med og eg meiner har høgast potensial. Dei to andre føles bare heilt feil når eg tar i dei no. Da tenker eg både på grepsvinkel, senterhøgde, avtrekker mm. Av andre kandidater har eg prøvd Morini, Feinwerbau og Benneli. Alle disse virker som gode alternativ.
 6. Som Magnar over her sier, er det finpistol det er snakk om her. model 41 er ein semi auto pistol i 22lr. Revolverfelt har derimot ingen kasse. Spesialrevolver har kasse, også i siste regelverk.
 7. Om den går i kassa veit eg ikkje, men er uansett ikkje godkjent til finpistol grunna for langt løp. Max lengde på løp er 153mm.
 8. Gorbag

  Finpistol

  Siden du nevner GSP begynner eg med den. Største forskjellen mellom ny og gammel er avtrekks modulen. Dei er forskjellige så må prøves. Har skutt ein del med ein nyere og største problemet for meg er grepsvinkelen. Blir for rett opp og ned for meg. Nå skyter eg med Pardini, her kan du også justere vinkelen med å skimse grepet. Er kanskje ikkje like enkelt som på ein del andre, men Har hatt den i 4 år og er mykje enklere å skyte med enn GSP.
 9. Etter min meining har nye PCP matchpistoler to fordeler. Dei er lettere enn dei gamle med Co2 og dei har tanker som ikkje er utgåtte. Så om det bare skal skytes innenlands og takler ein litt tyngre pistol, er det ikkje så stor forskjel.
 10. Dommer kan også skyte. Gjøres alle plasser eg skyter ivertfall. Når det gjelder aktivitetskrav, så kan fremmøte på dugnad også telle som aktivitet, på samme måte som styreverv/ tillitsverv. Skal du ha reservevåpen, må du skyte stevner.
 11. Det eg opplever er variabelt med CCI er voksmengden, men er ikkje ofte eg har funksjoneringsfeil på dei. Siden vi betaler 0,75 pr skudd lokalt ved kjøp av minst 500, blir det enten det eller Top shot det går mest av. Så lenge det skal skytes på duellskiva kan eg ikkje sei eg har merka så mykje til den dårlege presisjonen.
 12. Om du ikkje skyter alle skuddene godt innenfor 9’er ringen, ville eg heller ha brukt tiden på å trene👍 Når det er sagt, er min erfaring at alle kuler fra kjente leverandører samler plenty bra nok. Har selv skutt bra med kuler fra RWS, H&N og JBL og også nokre fra Gamo. Einaste eg ikkje har vært fornøyd med er nokre superbillige fra Coal som heiter starter. Her varierte hastigheten med opp mot 10m/s.
 13. Fikk varsel om dette ved første oppstart. Fulgte linken som kom på varselet og innstalerte siste versjon.
 14. Lastet det ned og prøvde å starte det med databasen som følgte med i pakka. Har 1.1.4 på maskina fra før og den fungerer uten problem.
×
×
 • Create New...