Jump to content

Gorbag

Members
 • Content Count

  71
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Etter min meining har nye PCP matchpistoler to fordeler. Dei er lettere enn dei gamle med Co2 og dei har tanker som ikkje er utgåtte. Så om det bare skal skytes innenlands og takler ein litt tyngre pistol, er det ikkje så stor forskjel.
 2. Dommer kan også skyte. Gjøres alle plasser eg skyter ivertfall. Når det gjelder aktivitetskrav, så kan fremmøte på dugnad også telle som aktivitet, på samme måte som styreverv/ tillitsverv. Skal du ha reservevåpen, må du skyte stevner.
 3. Det eg opplever er variabelt med CCI er voksmengden, men er ikkje ofte eg har funksjoneringsfeil på dei. Siden vi betaler 0,75 pr skudd lokalt ved kjøp av minst 500, blir det enten det eller Top shot det går mest av. Så lenge det skal skytes på duellskiva kan eg ikkje sei eg har merka så mykje til den dårlege presisjonen.
 4. Om du ikkje skyter alle skuddene godt innenfor 9’er ringen, ville eg heller ha brukt tiden på å trene👍 Når det er sagt, er min erfaring at alle kuler fra kjente leverandører samler plenty bra nok. Har selv skutt bra med kuler fra RWS, H&N og JBL og også nokre fra Gamo. Einaste eg ikkje har vært fornøyd med er nokre superbillige fra Coal som heiter starter. Her varierte hastigheten med opp mot 10m/s.
 5. Fikk varsel om dette ved første oppstart. Fulgte linken som kom på varselet og innstalerte siste versjon.
 6. Lastet det ned og prøvde å starte det med databasen som følgte med i pakka. Har 1.1.4 på maskina fra før og den fungerer uten problem.
 7. 1.2 funker ikkje hos meg heller. Får samme feilmeldinger som i forrige post.
 8. Om du søker på pistol med grunnlag å skyte for ein NSF klubb, står det i lovnormen til NIF at medlemskap ikkje er gyldigt før kontigenten er betalt. Om klubbene da skriver ut skjema til politiet 6 månader etter fyrste skyting/oppmøte og ikkje etter betalt kontigent , bryter dei både sitt eige regelverk og staten sitt regelverk. Om medlemskap er fordelt mellom to klubber er ikkje eit problem.
 9. Gorbag

  Et par spørsmål

  Har nettopp handla Pardini til ei på 17. Skreiv i søknaden at den skulle brukes av ho og la ved dokumentasjon på aktiviteten hennes. Blei godkjent uten spørsmål. Eg har tre 22lr pistoler fra før, så går ikkje på kvoten til far.
 10. Dei har eit rykte på seg for å være problematiske, men har ikkje prøvd ein sjøl. Bare lest på diverse fora om saken.
 11. Las på eit amerikansk forum at prisene ut ifra Krale i Nederland omtrent er på nivå som ein amerikanske butikk betaler inn. Prisnivået er høgt i Norge og det kommer av fleire ting som blant anna lønn og husleige. Men ser samtidigt at prispåslaget varierer ein del blant dei ulike. Da eg skulle ha meg fripistol var prisforskjelen nesten 10000 mellom Danmark og Norge på Hammerli/Walther FP60. Blei til at eg kjøpte brukt.
 12. Gorbag

  Tesro

  Om eg ikkje hukser feil var dei oppført på sida til PIJacobsen. Denne sida ser ikkje til å fungere. Ellers har eg ikkje sett noko til dei i Norge.
 13. Har Morini og plages ikkje av munningsvippet. Meiner at kvaliteten på avtrekket er mykje viktigare.
 14. Om dei klubbene det gjelder begynner å bruke f. Eks. InrX programmet til føring av resultater, kan dei laste opp infoen som csv fila gir direkte. Da er det bare eventuelt pdf fila som må lastes opp manuelt.
×
×
 • Create New...