Jump to content

CokaTommy

Members
  • Posts

    65
  • Joined

  • Last visited

CokaTommy's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. TS kjører halv felt innendørs, da blir det litt plassmangel, og med 30-40 starter pr gang så ser jeg ikke hvordan vi skulle ha tid til noe mere...
  2. Jeg fikk det, flere ganger, ny dato hver gang da , men det var ferie, sykdom osv + jeg var blakk, så gikk helt fint
  3. Jeg leverte noen søknader 16 mai , og fikk de på onsdag, er tydeligvis forkjeller rundt om...(ga beskjed om at det ikke haste, men hadde ikke regnet med at det skulle ta så lang tid)
  4. Oppdatering her? Noen som har kjøpt M&P22 som har fått den enda?
  5. Bare pass på at det er stort nok, det kan fort bli trangt, er som andre hobbyer, ting baller på seg... (Hybris-200sx?)
  6. Hadde heller ikke kniver når jeg gikk på kokkeskolen. Men hadde vært greit å ha. De knivene. Som er nevnt over + en fileteringskniv er greit å ha. Selv har jeg. Kjøpt meg global kniver , mye pga designen, men det er gode kniver , liker de bedre enn victorinox.
  7. Om det bare var så mann kunne bli godkjent for div våpentyper, dvs slapp å søke hver gang jeg ville ha en ny revolver eller pistol , bare registrerte det, så fremt man var forhåndsgodkjent for våpentypen. Kjedelig å måtte søke for å kjøpe en perk-revolver til , eller enda en ukurant revolver:)
  8. CokaTommy

    Dobbel 1911

    legg til den her http://ekstrabladet.dk/nyheder/krigogka ... 774994.ece så skulle det bli bra...
  9. Bor i Trondheim, og har R1 , men har ikke plukka den i så små biter enda.... men om det kan hjelpe så si i fra,,,
  10. CokaTommy

    Hvilken 1911?

    http://forums.1911forum.com/showthread.php?t=363399 En som har både sr1911 og r1. Jeg kjøpte R1 , skutt minst 1000skudd uten problemer .
  11. CokaTommy

    It's me !

    Eller- http://www.vprk.no/
  12. Snakket med butikken i dag, de skulle sende ny die, alt ordner seg når man en kjøper på rett sted... (men klarte jo å legge igjen en tusing til i nettbutikken på flere hylser og nytt kruttmål...)
  13. Men ingen av de har den bullet plunger greia...så om jeg prøver å sette i kule med de så crimper de hylsa, mens kula ligger igjen oppe i dia... Har ladet 44-40 og 45acp og ingen av diene her ligner på bullet seater die i de andre settene,
  14. Mine er nesten identiske , når de står i pressa ser du ikke forskjell... må ha fått feil... Takker for hjelpen! Noen som vet om hjemmelading har åpent på lørdager?
  15. men den andre er nesten helt lik, og når jeg tester den kan jeg skru alt i bunn uten at kula blir presset ned... Så da er spm hva skal det stå på bullet seater dia? (når jeg kikker inn i diene på de to det er snakk om her så godt som like, ikke noen "pinne" som det er i de andre bulletseater diene jeg har til andre kalibere...)
×
×
  • Create New...