Jump to content

Alt-mulig-jeger

Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

About Alt-mulig-jeger

  • Birthday 04/21/1997

Alt-mulig-jeger's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Denne fella er ikke egnet til røyskatt. Den har en svak fjær og slaget kommer nedenfra. Antar da at røyskatta da vil bli kvelt, og ikke dø momentant. (Spurte om det samme en gang tidligere)
  2. Jeg har sett at John S. Oppdahl har brukt maling på kasser. Impregnering burde fungere, bare de står ute en liten tid før bruk, etter påført impregnering.
  3. Jeg tror ikke en harehund ville fått noe særlig vondt, og ikke noe skader av en rottefelle Og dessuten er den felle ikke så veldig sterk (for en hund) så den hadde kommet seg lett laus.
  4. Var med på åtejakt nå i kveld. Det ble en liten revetispe denne gang. Det så ut som den hadde skabb, fordi den hadde lite hår på halen.
  5. Alt-mulig-jeger

    Viltkamera

    Jeg bruker denne: http://wingevapen.no/index.php?do=product&id=1349 Den funker bra, og tar gode bilder.
  6. Alt-mulig-jeger

    Viltkamera

    Her er to bilder fra to forskjellige rever som henter utlagt torsk.
  7. Ok, da blir den fella ikke brukt til røyskatt
  8. http://www.kammeret.no/bilder/displayim ... pos=-15353" target="_blank Kan denne fellen brukes til røyskatt? Åpningen inn til åtet er 4x4 cm. Fella er kjøpt på Clas Ohlson.
  9. Er det ikke litt trankt i røret slik at stanga som ligger over slagbøyla slår opp i taket og hindrer felle å slå igjen?
  10. Kan nok heller tro det kan være en rovfugl. HAdde reven vært der så hadde det nok vært hull i fella Jeg har lest tidligere på kammeret at en rev hadde gått ned gjennom "stigen" på fella, drept alle fuglene og gått opp igjen gjennom stigen.
  11. Skinnet bør tørkes på tanen i romtemperatur, ikke over 20 grader. Det må ikke ha direkte varme fra ovn el. Skinnet henger slik på tanen i 1-2 døgn. Deretter skiftes papir. Skinnet settes på tanen igjen, og tørkes i 2-3 døgn, da er skinnet så pass tørt at det kan tas av tanen og henges til ettertørking. Ettertørkingen foregår i et rom med lav temperatur, i minimum 2 døgn.
  12. Det hente meg noe rart i dag. Jeg skulle skjekke fella. Da jeg kom fram, så jeg at det var mye revespor rundt fella. Inne i fella var det to døde skjærer. Det var fjær rundt inne i fella. Inne i fella var det kun fuglespor. Kan det ha være reven som har drept skjærene
  13. Rev nummer to fanget denne sesongen. En horev på 6,2 kg.
  14. John S. Oppdahl skriver om dette settet i sin bok "Fangst og feller"
×
×
  • Create New...