Jump to content

Takingi

Members
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Takingi's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Takk for gode svar! Noen som har peiling på hvor tett det skal være mellom de forskjellige steinene? Er garantert noe forskning eller noe på dette? Hva brukes rundt i det ganske land?
  2. Noen som har tips til utplassering av slikkestein til elg? Har kjøpt 300 kg saltsteiner som vi skal utplassere rundt omkring i et val på ca 80000 dekar. Hvor langt bør det være mellom de forskjellige depoene og hvordan bør de plasseres ?
  3. Ja, sikter til bildet ditt. Lå kulene i skinnet eller? Den venstre kula er jo bra, men den til høyre er jeg bare sånn passe imponert over
  4. Hvor på dyret hadde kulen truffet og er det 250 greins kuler ?
  5. Så dere mener at a framen ikke ekspanderer på over 200 meter ?
  6. Er vel mulig å få swiften opp i 700-800 meter i utgangshastighet med 250 grs kuler. Det burde være mer en nokk får at den skal ekspandere? Har brukt 180 grs a frame i 308 i flere år og er kjempefornøyd med den. Den e ladet til ca 770 m/s. Hvilke kuler bruker du ?
  7. Noen som har erfaring med swift a frame 250 grs? Har kjøpt meg 9,3 nå og har hørt at den kan skape mye kjøttødeleggelser? Noen som har tips på ladevekt på denne?
  8. Noen som har erfaringer med Badlands håndkikkertholder ? hvor får man tak i disse? ser ut som de er fri på winge
  9. Blir nokk primært brukt på jakt
  10. Hei! Vurderer og montere lyddemper på min nye tikka t3 supervarmint i kaliber 308w. Noen som har erfaring? hvor mye bør/kan man kappe? Taper man mye utgangshastighet? Hvilke lyddempere er best ? Jakthilsen
  11. Noen som vet forskjellen på disse rifle? Synes de ser veldig like ut Er det presisjonmessig store forskjeller?
  12. Hei! Takk for bra svar. Har du en link til vesten og kameraet ?
  13. Hei! Lurer på om noen har erfaring med videokamera som er festet på løshund? Hvilke kamera er best og hvilke kameravester brukere dere ?
  14. Hei har besluttet å kjøpe Swarovski z6i til den nye jaktrifla mi. Litt usikker på hvilken variant det blir , noen som har forslag på hvilken som er best til storviltjakt. Noen som har erfaring med Z6i ? har hørt at den kan bli ødelagt når man går i tett kratt/skog. Da enkelte deler er utsatt plasert
×
×
  • Create New...