Jump to content

Rallar

Members
 • Content Count

  72
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tok en ny skikkelig test med Shadowen idag, på en innebane med skikkelig belysning. Beste serie på 25 meter idag så var alle hullene var innenfor et område tilsvarende størrelsen på ei cd-plate. Så jeg konkluderer med at våpenet er presist nok, dårlige resultater i feltløypa skyldes nok stress og tidspress etc. Merker dessuten stor forskjell på ammoen. Min liker feks CCI Blazer godt, av fabrikkammo. Den er jo på tilbud nå så det var et fornøyelig sammentreff. Jeg vurderte å oppgradere til Shadow 2, men tror jeg utsetter det litt. Har klart omtrent 230 poeng i Nais med Shadowen, mens rekorden min i fin er 283.
 2. Nope, men har skutt med min Glock 19 bedre enn jeg klarer med CZ, vel å merke i mil.felt. Ja, enig med deg
 3. Jeg har en Shadow 1 som jeg ikke helt blir klok på. Jeg er en noenlunde habil skytter med gode resultater i baneprogrammene for .22, men Shadow i militærfelt funker ikke for meg. Føler det er en veldig oppskrytt pistol. Er det andre her med samme erfaring ? Jeg har prøvd Pardini GT9 og Shadow 2 og fikk langt tettere samlinger med disse to enn min egen. Bare flaks om jeg samler alle i det sorte området på blinken(7 og høyere) på 25 meter med min.
 4. Finland ser ut til å ha et fornuftig og balansert syn på saken.
 5. Våre politikere kjenner norske skyttertradisjoner. De vet at dette er en sport som betyr mye for mange. Det er særdeles lav kriminalitet med registrerte, lovlige våpen i Norge og folk respekterer stort sett lovverk og politi i dette kongeriket. Samtidig finnes det mange ulovlige våpen i Schengen-området, og det er ikke god nok kontroll på dette. Det er ulovlige våpen som er problemet, ikke lovlige. Å forby halvautomatiske våpen i lovlige former under statlig kontroll vil være skivebom. Ihvertfall i Norge. Derfor bør Norge reservere seg mot en slik lov nå. Vi har vårt eget lovverk som fungerer godt, men som sikkert godt kan følges enda bedre opp. Ikke alt som blir foreslått i Brussel er like passende for små land som feks. Norge, vi klarer oss godt som vi er.
 6. Rallar

  1911-tråden

  Det som er så typisk på noen forum er at enkelte skal blåse ting opp eller overdrive så ekstremt den ene eller andre veien. Ta feks. STI SPARTAN, den er skrudd sammen i østen og deretter kvalitetskontrollert hos STI i USA. Det for at STI også skal ha en rimeligere modell som kan konkurrere med andre rimeligere våpen. Dermed kommer det noen forståsegpåere som mener alt av STI er noe søppel skrudd sammen i Østen og at det er overpriset i tillegg. Og det blir ikke bedre av et hylekor som lager dette til en enda større sak. Så ja, de har en rimeligere variant, men resten er laget ved STI sin fabrikk i Texas, i en fabrikk der alle ansatte er eiere av selskapet! En kan dermed ikke få større egeninteresse hos hver ansatt å lage et best mulig produkt. OG det er særdeles gode våpen! Laget med lidenskap og eierskap til sluttproduktet. Klart, det kan være en eller annen mandagspistol, men det er likevel ikke betegnende for helhetsinntrykket av det solide produkt STI leverer. Så igjen, ikke dra for lette slutninger ut fra mangelfull kunnskap, INNSE AT VERDEN ER NYANSERT, IKKE SORT/HVITT. TAKK.
 7. Takk for flere gode og nyttige svar, skjønner dette er et våpen en bør ha litt tålmodighet med. Det med å holde magasinet varmt i lomma ved kaldt vær var smart, og det er nok viktig å pusse ofte også som Jeger90 sier.
 8. Da er det ikke bare mitt våpen som er en mandagsmodell da. Avtrekket har også vært ganske dårlig rett ut av boksen på den. Det har tilogmed vært varierende hardt, noe som har gjort det vanskelig å skyte jevne gode serier med den. Fikk smurt opp en del mekanikk på den igår, og snudd fjæra bakerst (du ser den når våpenet er demontert) så nå er avtrekket endelig bra! Rart de må levere det "steinhardt" fra fabrikk.
 9. Nei, har ikke det. Men har en boks CCI Stinger i skapet som jeg etter hvert skal teste ut.
 10. Har en Browning Buckmark Standard URX kjøpt i 2013. Skyter for det meste med CCI standard ammunisjon, og det hender at det blir så "seigt" av fettet på kulene (eller hva nå jeg skal kalle det) at patronene ikke flytter seg raskt nok opp, dermed har det skjedd flere ganger at pistolen låser seg med en patron i klem pekende oppover mellom sliden og kammeret. Jeg har renset magasinet skikkelig, nettopp for å prøve å rette på problemet, men så skjedde det igjen. Er det CCI-ammoen som er problemet siden den er klebrig og det fungerer dårlig i et stålmagasin som Buckmark har ? Noen tips til ammo som passer denne pistolen bedre? Det skal nevnes at problemet virker som det opptrer hyppigere når det er kaldt vær, men det kan være av andre årsaker også. Forslag, råd og vink taes imot med takk.
 11. Jeg skulle ønske alle mindre aktive håndvåpeneiere ihertfall kunne prøvd å delta på ett åpent approbert stevne før de avskriver det, for det er frykt og skepsis som gjør at mange ikke tør å prøve seg i første omgang. Det at politiet krever aktivitet skulle bare mangle. Jeg fikk selv fornyet interesse og engasjement for skytesporten etter at jeg begynte å delta på feks. Norgesfelt! Det er sosialt, givende og svært moro å delta, uansett resultat!!
 12. Å kjøpe Glock for å lære å skyte med 9mm er ikke veien å gå mener jeg. Har selv en Glock 19 så har LITT grunnlag for å hevde dette. Glocken er et kvalitetsvåpen men avtrekk, siktemidler og vekt gjør den ikke fullegnet i feks ei feltløype. Kjøp heller en Tanfoglio Match eller CZ 75 SP-01 Shadow, disse har bedre avtrekk og da pådrar du deg ikke allle de skytetekniske feilene du får av å måtte lære å skyte 9mm pistol med en Glock fra starten av. Glock er heller noe du velger når du først har blitt en rutinert og trygg skytter. MÅ du absolutt ha 9mm Glock så sats på en med lengst mulig siktelinje og minusconnector, som Glock 34.
 13. Morsomme poeng - feks. enig i at en burde ha prøvd dynamisk før en kritiserer det
 14. Rallar

  STI

  Her finnes det ikke noe som heter rett eller galt svar, men hadde jeg skulle solgt den ville jeg prøvd på 6-7000,-
 15. Har bare ett av de 2, så da er jeg bare halvekte skytter flaks jeg har innvilget på 44 mag så kan jeg handle meg en 29 og bli ekte skytter...hehe. Visste ikke det var så enkelt!!
×
×
 • Create New...