Jump to content

KwH

Members
 • Posts

  25
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

KwH's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Jeg skjøt meg til en førsteplass i min klasse av 16 deltakere på feltstevne i vår med GSG 1911. Kjempefornøyd med våpenet etter 6-7000 skudd.
 2. Her i Arendal fikk jeg noen kort med påtegningen "ikke til utlån" og noen uten. Våpenkontoret svarte at de hadde noen gamle kort med påtegningen igjen, og at disse ble brukt opp. Det står også på våpenkortet at innehaver er pliktet til å gjøre seg kjent med gjeldene lover og regler, så dette er vel egentlig et ikke-problem.
 3. KwH

  2,5" S&W M686

  Bestilte en slik fra Winge i april 2011 og venter enda på svar. Fant en flott 686-3 2,5" brukt på finn.no som jeg ga 6000 for i fjor på denne tid. Å følge med på bruktmarkedet er mitt beste tips.
 4. KwH

  Forslag til .22??

  GSG 1911 som nevnt tidligere. God presisjon, lite feil, mye moro
 5. Bestillte en 686 2,5" hos Winge den 20 mai 2011, og venter enda i spenning... Så lykke til med å finne en hos en forhandler. Beste mulighet for å finne en er finn.no. Jeg fant et flott eksemplar som jeg ga 6000 for.
 6. Hva med speedloader til revolver?
 7. Hiver meg på denne, vil ha optikk til 460 xvr. Anbefalinger?
 8. Jepp, det gjorde den, passet helt perfekt. Meget bra arbeid må jeg si.
 9. Jeg hiver meg på, bindende bestilling herved utført!
 10. Hei! Har fått lånt meg ei Lee Pro 1000 og vil lade til en 357 med 2,5" løp. Er ganske fersk på området, men føler jeg har lest meg til det mest grunnleggende og har en grei forståelse av hvordan pressa fungerer og skal innstilles. Problemet er at jeg sliter med å finne ladedata til dette korte løpet. Skal også lade til samboerens S&W 37-2 Airweight i 38. Til denne er det jo viktig med relativt lite rekyl samt god presisjon. Det blir vel så som så med presisjonen i et løp på 1 7/8" men det er vel lov å forsøke Alle forslag mottas med takk.
 11. Den er det meg som selger for en kompis. Den kjøpte jeg på mandag
 12. Hvor kan man henvende seg for å få startkort hvis man ikke får det fra klubben? Jeg har etterlyst startkort siden april i år, men jeg får bare beskjed om at det kommer snart. Som fersk skytter på første året, og med over 30 starter hovedsaklig på feltstevner i år i alt fra fin til magnum2, så hadde det jo vært greit å ha det kortet for å holde oversikten.
 13. KwH

  Våpen transport boks

  Denne fra Biltema er jo helt genial, får fint plass til 6 håndvåpen i den. Den har både kode- og nøkkellås, og så ser den jo unektelig ganske bra ut. http://www.biltema.no/no/Fritid/Friluftsliv/Jakt/Gevarkoffert/
 14. GSG 1911 er et bra alternativ i 22. God egenpresisjon, bra pris og den ser ut som et våpen. Kjøpte min hos Pedersens Vaapelager i Kristiansand med avtrekksjobb og deaktivert grepsikring. Har skutt noen tusen skudd med den og er meget fornøyd så langt.
×
×
 • Create New...