Jump to content

313Scott

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

313Scott's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. 313Scott

    Contour Roam

    Både Contour Roam2 og Plus2 kommer med vanntetthus. Lyden blir naturlig nok dårligere, men jeg har testet det ned til 4-5 meter, og det filmer så godt lyset tillater. I tillegg kjøper du "outdoor bundle". Der får du med de festene du behøver for det meste - så får evt. Ekstrautstyr for andre anledninger komme siden. Anbefaler på det sterkeste å ha ekstra av både batteri og minnekort for hånden. Selv har jeg hatt Contour plus i halvannet år, og har vært kjempefornøyd. Da en kontakt i battterihuset røk, fikk jeg den oppgradere Plus 2 i posten en uke etter jeg leverte det inn. Selvsagt på garanti! På + er det blåtann, slik at man kan bruke smarttelefon som fjernkontroll. Her kan man også gjøre innstillinger. Vet ikke om det fins en annen fjernkontroll-løsning enn det. For øyeblikket vurderer jeg hundevesten, men prisen er ikke studentvennlig. Så kan hende det blir litt hobbymekking i det henseende. Håper det var til noe hjelp.
  2. 313Scott

    Merkel

    Jeg har en helix i 6,5 og 9,3 selv. Støtter innlegget over. Kan også nevnes utmerkede stålsikter for jakt på korte hold - minus at siktejusteringsverktøy for dette ikke følger med. Mitt var dog godt innenfor på 50 meter fra fabrikk. Sliter med utkast i 6,5. Min teori er: pga standardmagasin som går fra 6,5 opp til 8x57 er det en del "tomrom" i magasinet. Det virker som patron 2 beveger seg i det jeg kamrer patron 1, og kommer i dermed i en posisjon som gjør at tomhylsen kolliderer og man får ufullstendig utkast. Ikke opplevd dette ned 9,3 - men der har jeg ett magasin som er designet for den patronen. Nå har det også kommet 5-skuddmagasin. Jeg vurderte selv et magnum-kaliber da jeg kjøpte riflen. Selgeren anbefalte den gang ikke dette våpenet i magnum pga. den lave vekten. Har ikke prøvd selv. Anbefales alikevel på det sterkest. God presisjon, lett og kort våpen og genial mekanisme for både pipeskift og repetisjon.
  3. Hei. Personlig søkte jeg i utgangspunktet med en adresse som ikke er min folkeregistrerte, da jeg som student ikke har plass/mulighet til å bolte fast et våpenskap i leid leilighet. Har dermed satt skapet hos min far, og da jeg rådførte meg med politikammeret her i Trondheim mente de dette var i orden ettersom de visste hvor våpenet ville bli oppbevart. (Søknaden er nå inne til behandling så helt sikker på at alt er i orden, er jeg ikke.) Vet ikke om dette evt. er en aktuell løsning for din case?
  4. Jeg er veldig interessert. 23 år førsteårsjeger og student uten deltidsjobb, fikk forøvrig restskatt fra fjorårets sommerjobb. Ønsker meg eagles-en til en Carl gustaf 6.5x55 min far har fra gamle dager, vil bli brukt til f. Eks åtejakt på rovdyr.
×
×
  • Create New...