Jump to content

F86

Members
 • Content Count

  242
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by F86

 1. Fikk se en s&w .22 rustfri  i dag,  denne er merket 17-5. Trodde ikke det ble laget m17 i ss? Kan det vere en 617 som er feilmerket? Noen som har sett en slik?

  Dette var en 6 skudds sq grep.

 2. Det er slik jeg også tolket det, men så ble jeg møtt med at kravet gikk på at våpenet skulle vere kamret for .22 , ammoen var ikke nevnt.

  Dette er bare av teoretisk interesse, slik jeg ser det er det ingen fordel å bruke short, annet enn at jeg har mye liggende fra tidligere🙂

 3. Takk for bilder! Ble lettere å se nå,  det ser ut som om en 66 med round butt hadde vert et bedre utgangs punkt for meg. Spesielt siden meste parten av treningen foregår med m34'n pga bane situasjonen. Jeg har "standard" Houge grep på gp'n, prøvde original grepet og det ble nesten verre. Får prøve å lete etter et ruger grep som er slankere først.

 4. Jeg har en ombygd 34, walther løp og nytt sikte, pachmayr grep. Rafdal gorde jobben, anbefaler han. Ligger et bilde på nettsiden hans fra arbeidet. Ellers har jeg shimset den og byttet fjærene, lettere rebound fjær men org spec på hammer fjæra.  Min var 4" løp orginalt.

  • Thanks 1
 5. Har en litt ukurant .22 pistol som jeg trenger deler til. Har funnet et helt våpen til salgs, kan jeg søke på sleide når jeg har samme våpen fra før? Tenke å avtale at selger leverer ramma til politiet etterpå. Noen som har vert borti dette?  

 6. Låner denne tråden litt..

  Jeg kjøpte stenvaag modellen i fjor. Har innsett at jeg ikke vinner og ønsker å tape med stil☺

  Så da er jeg i markedet etter noe mere "klassisk " å bytte denne ut med. Funksjons sikkerhet er pri 1, gjerne .22 men 32 eller 9mm går også. Må vere noenlunde sikter. Noen som har erfaring med Astra og star sine "lomme pistoler?

 7. Noen som vet hvor mye et pachmayr gripper grep bygger i lengden på en j ramme?

  Ombyggingen blir kanskje litt mere omfattende enn jeg hadde tenkt, blir nok 3" løp pga grepet. Org skjeftet er for lite til meg, spesielt ved da skyting.

  Synspunkter på kapping av original eller nytt tilpasset løp? Og hvilke sikter kan anbefales?

 8. Jeg vurderte og sjekket litt på priser og kom frem til at det lønner seg å kjøpe et ferdig bygg om man ikke gjør jobben selv. 

  Jeg endte derimot opp med en m.34 .22☺ . Denne blir modifisert minst mulig.

  Jeg kikket også litt på en 686 + med  2.5", denne skal gå rett i kassa. Føltes faktisk god i hånden. Tror og dette er en revolver som man fort blir kvitt om man ønsker å prøve noe annet. Men den kan nok ikke måle seg med en spes bygget racer..

   

×
×
 • Create New...