Jump to content

andreas1

Members
  • Posts

    46
  • Joined

  • Last visited

andreas1's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. Vet du kor man kan kjøpe deler til ditta luftgevære har samme sjøl
  2. Fikk i helga et tilbud om hjortejakt (1 hjort) i flekkefjord kommune til ca pris på kr 500,- pr kg/ kr 30.000 Litt i dyreste laget for min del Så om noen kan tilby til kr 29.000 pr dyr så sparer jeg hvertfall en tusing ka i hellvette??? e du seriøs? e det en spissbokk av gull da eller? et dyr på ca 60 kg for 30000 kan no ikke meine det. En kompis av meg må ut med 25000-30000 for 6 dyr; 2storbokka, 2 kolle å 4 kalva eller fjords dyr.
  3. noen som har laga tillegs for? feks kverna lever hjærte longe fett?
  4. Ta dej en sibirsk husky du. Sunne friske hunda.
  5. Hadde en velig artig opplevelse i dag. Hadde med meg sønnen min på fire på lokkjakt etter rev. vi satt vedsidnav løa å lokka med muse pip. han hadde med seg leike rifla si med lyd. Så jakta var vel mest for å ha litt tidsfordriv, når han blei lei av å lokke skulle vi opp en traktor vei å se på dyre spora, tenkte e skulle hive ut litt hunde mat til reven å. Men posen lå ikke på plassen sin utafor løa, så var det å begynne å leite, så ser e en brunfrge tilfeldig hvis opp i sida 50 meter unna. Der står den store 6taggeren som har godet der fast HEILE våren å sommeren men hvert sporløst forsvunne siden ei lita stund før jakta begynte. Rifla lå no så klart i bilen smaug oss forsiktig for å hente den men når vi kom tilbake hvar den vekk så moralen må vel hver at man alltid skal hver bevepna selv på dei mest topelige tidsponkta. Men e det nokke som tror den kan komme tilbake allerede i kveld?
  6. Har sikkert skutt norges dommeste rev... kom kjørende på skogsveien å der varr der en rev mitt i veien, siden rifla lå bak i bilen tenkte at e skulle se kor nærrt e kom meg med bilen. Når e va ca 20 meter unna gikk den 5 meter opp i skogen kjørte heltbort satt å så på hverandre ei lita stund, gikk ut av bilen henta rifla lada den reven satt å så på 5meter unna, når e sikta på han sprang han 5 meter til så satt han seg ned gjenn. Pang sa det å han blei veid til 7kg. Hadde skabb viste det seg så brente den. Noen som har opplevd lignende?
  7. Sannes har ikke hjemme side. Men han er Schou forhandler
  8. Har fått et flott flått bitt i går. I dag er det rødt å hovent et område rundt.(ca fem cm radius) men e det ei uke man skal se det Ann før mann skal kontakte lege?
  9. Hei har ei 700bdl ss. Sliter med å få presisjon. Ka presisjon kan e forvente på med den børrsa? Å e det nokken som har ei god oppskrift på 165grains interlock kule?? Det e ei 308 foresten
  10. Noen som har prøvd impala bullet. Alle erfaringer motsies med stor takk
  11. Er det noen som har ute vilt kamera å kunne lagt ut litt bilder?
  12. Går vel kanskje Ann å hive ut nokke på skyte bana i olsvika. Bare å ringe dem har hvert måte ute der før å der e MYE kråke der nede
  13. kan nokken hver så snill gi meg noen tegninger på en revebås? gjerne på pm
  14. hør meg bøndene på emblem å på ellingsøya
×
×
  • Create New...