Jump to content

Blikkers

Members
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Blikkers

 1. Ønsker og kjøpe patroner, esker og tomhylser til 25-20 Single Shot
 2. Hvor i all verden finner du ammo? Har ikke vært produsert på manger 10 år,
 3. Vil ikke ha ekstra baser på børsa når der er fra før, vil ha de gamle typen sakoringer !
 4. Kikkerten som skal monteres er en Lupold 6-20 x 50,1". De høyeste ringene fra Midway er .660 høy , har prøvd disse, men de er ca 1,5mm for lave, vil helst slippe og montere ekstra baser på børsa.
 5. Er ute ette montasjer til min Sako Vixen med tung pipe! Skal ha stålmontasjer som går rett i basen på låsekassen, problemet er at jeg ikke finner noen ! Orginale Sako extra high er for lave ! Må være min 17 mm til bunnen av ringene. Noen som har noen tips ?
 6. Ser ut som fra bjørn !!! Men hvor i landet og hva om innholdet
 7. Noe som ikke er nevnt er hvor fort kula mister energien ! Ei kule som går rett gjennom elgen har ikke lagt igjen noe energi . Men et kule med samme hastighet og vekt som stopper etter 20 cm har en mye større effekt. Mener dette er en variabel som må tas med når en diskuterer beste kaliber, men husk det betyr ingen ting hva patronen heter. Velg kulediameter, vekt og hastighet , så kan etterpå finne en patron som passer
 8. Jeg ville kjøpt 35 Wheelen ! Etter min mening det optimale elgkaliber, moderat fart og rekyl. Nok kraft og tilstrekkelig flattskytende for storvilt !
 9. Husk ,verdi er det kjøper er villig til og betale, ikke hva andre mener han skulle betalt ! Det bli for mye synsing ! Spør heller hva som er vanlig salgspris på disse ? De er ganske skjeldne, og kun ettertraktet av samlere, kvaliteten er rett og slett tvilsom. Derfor ble de ingen suksess Pris du vil oppnå på auksjon er trolig 5000.- ?????
 10. Med de kalibrene du nevner, og du kun bruker "Normalt riflekrutt" , klarer du ikke å lade så feil at det skjer noe dramatisk ! Patroene tåler full hylse med krutt og til og med komprimert. Farene oppstår ved bruk at for raskt krutt !
 11. Om du tror det eller ikke så har jeg en frakk sydd av lemenskinn, bilder kommer. Fikk tak i den på en brukthandel i nord sverige. Tenk deg jobben med og slakt X antall lemen og så ta vare på skinnene !
 12. Løpet er ikke orginalt ! Låsekassen er en orginal Winchester, kjøper gjerne børsa om du vil selge eller bytte i noe ??????
 13. Løpet er trolig ikke orginalt, det skal være merket "Winchester" + div adresser og patent, den skal dessuten være merket "Pat -79" ca 5cm foran serienummeret på tangen . Tennstift til denne er ikke helt enkelt og oppdrive, heller ikke lett og lage, meget spesiell utforming
 14. Hva er det av merking på løpet ?
×
×
 • Create New...