Jump to content

Toni

Members
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

Toni's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • Collaborator
  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Til info: I dag forsøkte jeg å ringe Knut Bjørnar Mellem angående et løpsbytte. Da han endelig tok telefonen spurte han meg veldig offansivt om hvorfor jeg ringte med skjult nummer. Jeg ble veldig paff og svarte med å betrygge han om at jeg IKKE var en telefonselger, men da la han på. Jeg ringte på nytt, han svarte og la på før jeg fikk sagt noe.
  2. Noen som har erfaring med kjemisk masse til tetting av skruhull til skinne? Lurer også på hvordan det er å duracoate over slik masse?
  3. noen som vet hvor jeg kan få tak i win 209 primers og 2 3/4" remington sts, nitro 27 eller gun club plastic? hellvete hvor vanskelig det er med ladekomponenter til hagle!?!
  4. Hei folkens Er det noen som vet hvor jeg kan få kjøpt alle ladekomponentene (for å lade 1 oz slugs) på en og samme plass. Jeg tenkte å bruke ladedata fra manualen som fulgte med tanga: http://leeprecision.com/cgi-data/instruct/SM%203529.pdf Ser ut som om jeg må handle litt her-og-der....? Hvordan ladedata bruker dere og hvor handler dere?
  5. Er det noen som har et godt tips til hvordan å på best mulig måte frese løpskanal. Finnes det noen gode fresstykker til overhandsfresen?
  6. Villa bare si at jeg opplevde stor forskjell etter å ha satt på 4 ekstra moduler. Dette var på min remington 597. Nå hører jeg ene og alene et klikk fra mekanismen.
  7. Hehe, den er kjip! Men er helt sikker på at de kunne ha løst det for deg på et vis om du hadde ringt dem.. Er jo så sinnsykt dyrt å bruke børsemakere her i norge!
  8. Hei folkens! Ville bare tipse om Evolution Gun Works! (EGW) i USA. Bestilte en 30 MOA skinne ved å ringe dem. For hele jobben med skinna, relakkering og frakt koster det meg drøye 500kr. Roedale Precision i Tyskland kan gjøre samme jobben men litt dyrere. EGW yter supergod service!
  9. Da var jeg ferdig! Stokken har nå sako green. Løp og demper fikk black matte. Utrolig fornøyd med resultatet Ligger flere bilder på bloggen min!
  10. Fjerna selv original-skinna på t3 tactical for en stund siden. Jeg tok av løpet og kassa, satte det fast i skrustikka og varmet opp med varmluftspistol. Jeg varmet konstant i 15 minutter før skruene begynte å løsne. Vet noen varmer opp skruhodene med lighter for at locktighten skal gi slipp. Personlig anbefaler jeg varmluftpistol
  11. hei folkens! går for tiden amok med duracoat. har foreløpig duracoatet lyddemper og løp på min tikka t3 tactical. nå skal jeg gå løs på stokken og lurer i den forbindelse på hvor grovt sandpapir jeg burde bruke til å rubbe ned. tenkte 600 papir burde holde? ønsker ikke riper! hørte det var en fordel å pusse vått... noen som har erfaringer/anbefalinger å dele? håper på raskt svar i.o.m. at jeg starter etter jobb i dag skal for øvrig dele bilder med dere fra a til å så snart jeg er ferdig!
  12. må det noe tilpassning til? hva med bedding?
  13. Hei folkens! Jeg skal bytte ut picatinny-skinna med ei ny 20 MOA picatinnny-skinne, og dette er på en tikka t3 tactical. I den forbindelse lurte jeg på hvordan det er å gjøre dette selv. Forstår det sonn at skinna er skrudd og limt fast. Slipper limet hvis jeg f.eks varmer opp skinna? Kan noen gi meg en fremgangsmåte for hele utbyttingsprosessen?
  14. Trenger litt hjelp og råd. Jeg har i dag en t3 tactical med picatinny og meostar r1 optikk. Riggen brukes på langhold men har for lite knepp. Hva er enkleste/billigste løsning? Finnes det noe slags adapter? Det går jo ikke å shimse på dette oplegget.... Håper på noen gode tips...
×
×
  • Create New...