Jump to content

SIGBoy

Members
  • Posts

    131
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SIGBoy

  1. Skal du ha, hva vil du betale. Jeg har en som i tillegg har blitt tunet ganske bra. Den har også ferdig gjenger for avtrekkskule.
  2. På den kan du også skru av underdelen på løpet. Fin Revolver. Den har det nye 4 punktsiktet som er på Black Beauty også, fin skinne.
  3. Ble vel et stykke over 30.000.- Den fra Treibel , ser fin ut til PPC den, men alt for tung for enhåndskyting i felt. Det er det samme problemet med den ene min. Jeg har en 686 som ligger på salgskammeret fra Noren som er nesten tilsvarende. Vil helst bytte i en 686 2 1/2 løp, men kan også selges. Pris i underkant av 15.000.-
  4. Litt tung til felt, men han lager de på forespørsel. Min var litt i overkant dyr kanskje.
  5. Jeg importerte min Black Beauty fra Tyskland. Ingen problemer, sendte ned original søknad, Hentet revolver på Gardermoen. http://www.johannsen-jagd.de/data_de/pr ... Beauty.pdf
  6. Hva kan jeg friste med for å få kloa i en sånn
  7. Hvor finner jeg en slik, noen som vet om noen som ikke bruker sin, evt hvor en kan få tak i nye. Må være helt original. Bytter den gjærne i en Noren spesial med aristokrat sikte. Mvh Tom Robert
  8. Hvis du må bruke et hydrometer i skapet har du andre problemer. Hydrometer er et måleinstrument som brukes til å måle tettheten eller relative tetthet i væsker. Hygrometer måler relativ luftfuktighet, men er heller ikke egnet til å finne ut om det kan kondensere i et våpenskap, Få deg et instrument som måler duggpunktstemperatur, alternativt bruk et hygrometer, i kombinasjon med et molierediagram til å finne duggpunktet for å se om skapet dit er i risikosonen.
  9. Hei. Duggpunktet i sommerluft ligger på ca 12 - 15 grader, og hvis slik luft kommer til i kjelleren vil det kondensere på alt som er kaldere en duggpunktet. Det blir verre utover mot høsten. (dugg i gresset om morgenen) Relativ luftfuktighet er en funksjon av temperatur, og økes temperaturen senkes relativ luftfuktighet. Duggpunktet derimot vil ikke bli forandret i et lukket rom. Kondens i skapet, øk temperaturen inne i skapet, eller senk duggpunktet i omgivelsesluften. Dette er ikke mulig med ventiler, da det kommer mer sommerluft til.
  10. Hei Hassel. Min revolver fikk jeg levert høsten 2013 på Gardermoen. 0 problem. Ble sendt med en latvisk kureer.
  11. Det er ingen problemer med å importere fra Tyskland. Importerte min håndbygde Smith PPC1500 "Black Beauty" http://www.johannsen-jagd.de/data_de/presse/dwj/Black_Beauty.pdf Norsk søknad med et duplikat ordnet jeg. Sendte original ned til forhandler, betalte, og fikk beskjed om å hente på Gardermoen tollkontor. Ble sendt med kurer på fly. Betalte Norsk MVA, Fikk tilbake hele originalsøknaden uten påskrift fra noen, så i praksis satt jeg med et bra våpen uten at noen viste om det. Kontaktet politiet, og fikk de til å signere og gi meg våpenkort. Mvh Tom Robert Sletta
  12. Jeg har trålet forumet og ladeboken, men finner ikke ladedata for denne kulen. Ønsker i utgangdspunktet å bruke noe av det kruttet jeg allerede har. N310, 320, 340, 3n37, N32C Noen som har tips til startlading? Skal brukes i en Smith Stealt hunter med igjensveiset porting.
  13. Bedre å tromle hylsene i valnøttskall eller lignende, samt påse at tennhettene sitter så dypt som mulig, Jeg hadde 2 av 100 som klikket før i 9mm, men fikk tips om å sette tennhetta så langt inn at den er litt klemt. Ingen klikk etter dette. Problemet med anslaget kan være at tennstiften din bruker mye av sin kraft på å dytte tennhetta innover i hylsa, istedenfor å antenne den.
  14. Meget imponert jeg Varegg. Det var tøft gjort.
  15. Har bestillt revolver hos Reimer Johannesen tuning "Black Beauty" , og sendt ned originalsøknad, men lurer på om noen har en tysk kopi, just in case. Forbereder meg på alt. mvh Tom Robert Sletta
  16. SIGBoy

    ny leica geovide

    Mail fra Bresson som er importøren, eller forhandleren ? Bresson.no sier ubekreftet 30 Juni på sin side. Sa ubekreftet 30 mai i forrige mnd. Og ubekreftet 30 april før det.
  17. SIGBoy

    ny leica geovide

    Men når kommer den egentlig. Jeg har bestillt for 2 mnd siden. Bresson sier ubekreftet slutten av juni. De har ogsåp sagt ubekr, slutten av mai, April, mars osv. Virker vel ikke helt seriøst å ikke engang ha et lite hint om når den egentlig kommer.
  18. Fikset nå. Tønna var shimset opp med 0.004 shims, som er så tynt at den rett og slett var forsvunnet etter en puss. Det var problemet. Og det er løst nå. Takk for hjelp.
  19. dyrt, gjorde alt, avtrekk,kule,beavertail,squarebut, til round, sjekkering på skjeftet, nill club 30 grep, lothar pipe, lpa txt sikte,target korn, dreid ned tønna for å beholde løpstyngde. Skal du til sessvollmoen den 8 eller på stevnet den 9 så skal jeg ta med. gikk på 14 tusen inkl revolveren. men meget god.
  20. Modell 63 er J frame. Og dermed med spiralfjær. Jeg har hatt en slik, som ble ganske bra, tror det refereres til den over her. Men den kan neppe bli like glatt og lett på avtrekk som på min nye modell 67-3 som er bygget om av Noreen, har også en 617 .22 bygget av Noreen som spesialrevolver som er utmerket. Tror kanskje ikke DU blir helt fornøyd med j frame.
  21. På min 686 weighted barrel har tønna ca 0 klaring til løpet på 2 kammer, Kan se ut som om tønna eller overgangen i løpet er skjev. Det går fint å ta avtrekk med tom tønne, men med full tønne går første skuddet, så låser det seg helt. Hvordan blir det sånn helt av seg selv, eller er det noe som jeg har oversett. Jeg har jo demontert den noen ganger.
  22. Oppegård skytterlag har fått nye websider og NYTT DOMENE www.oppegaardsl.no
  23. Resultatene er klare. Send meg en mail "ikke PM" så sender jeg ut nå. Klubbene skal ha fått lister for mange timer siden. tsletta@finisterra.no Mvh tom robert Sletta
  24. Hei Alle. Nytt av året er at nå er det ikke lengre noen doble standplasser, det er 8 standplasser i Skogen, 1 liggende på 50 meter, og 1 på 25 meter banen. Vi har gjort om på registreringen av skyttere for å hindre kø i luka. Du registrer deg på papir, betaler, så er det klart. Det er ikke mange stevner igjen i Akershus, så vi regner med å se mange skyttere på Søndag 21. Dere er alle vel møtt Mvh tom Robert Sletta Leder OSL
×
×
  • Create New...