Jump to content

JSBE

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

JSBE's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Haha, alle i huset har heldigvis ikke våpen. Meg og huseier har allerede bestemt at vi skal åpne opp veggen inn til deres kjeller, hvor vi kan få vårt eget avlukke. Her er det en fin murvegg vi har funnet til våpenskapet .
  2. Jeg leier hos et hyggelig par i slutten av 50-årene. Sammen med meg bor min kjæreste, er vi da for mange? Beklager t-skje oppførsel, men jeg er livandes redd for å få tilbake en ikke godkjent søknad.
  3. Her har det kommet mange gode tips! Takk for det. Etter anbefalinger fra lokale våpenforretninger har jeg bestemt meg for å gå for en rifle med kaliber 6,5x55. Dette virker som et godt kaliber for litt forskjellig jakt, noe jeg ønsker å drive med. Har sett litt på Tikka T3 med stokk i tre, da jeg synes utseende tar kaken, sett opp mot syntetisk stokk. Andre links rifler med kaliber 6,5x55 er fortsatt veldig interessant å finne mer ut om, så det er bare å komme med forslag. Prissegmentet jeg har tenkt å ligge rundt er ca 10'000kr.
  4. Hei! Jeg leser at man også må kunne bekrefte at man har en F5-godkjent innbruddsalarm med overføring til alarmsentral. Er dette noe de henger seg opp i på politikammeret?
  5. Den Sauer 202 så jo veldig fin ut! Ser Rogne Våpen tar 22K for den ny, den eneste nyprisen jeg fant. Takk for innspillet, får skrive denne ned på listen over aktuelle da!
  6. Finner lite informasjon om rifler for links. Har forstått det slik at ikke alle modeller leveres som links? Kanskje dette er en ting å ha med?
  7. http://www.xxl.no/jakt-vaapen/vaapen/sa ... ord=CZ+452" target="_blank Er det denne du mener?
  8. Hei! Jeg er kjempefersk jeger og er i det stadiet hvor jeg skal kjøpe mitt første våpen (småviltjakt). Etter anbefalinger fra min onkel er salongrifler mest aktuelt, men er åpen for ideer. Det jeg lurer på er om alle salongrifler (og rifler generelt) leveres både for høyrehendte og venstrehendte (links)? Påfølgende spm er hvilke rifler som evt er gode, om ikke alle leveres som links. Hørt mye bra om 17HMR og 22WMR til rypejakt, er dette noe å satse på? Senere ønsker jeg kanskje også å gå videre til større vilt. Er det da en idé å kjøpe en rifle med større kaliber man kan bruke til både stort og smått vilt, selv om jeg ikke kommer til å skyte storvilt på en stund? Hvilke rifler anbefales da? Jeg har noen krav til riflen jeg ønsker å kjøpe. - Jeg liker å skyte, skyter mye på blink med luftbørse; billig ammunisjon for trening og morro er et must. - Jeg synes det er mye kjekkere å skyte på litt avstand en kloss hold. - Tenker å kjøpe et sikte også, totalpakken bør helst ikke overskride 15000kr. Håper på godt svar.
×
×
  • Create New...