Jump to content

opsahl

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

opsahl's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

3

Reputation

  1. Godt poeng, har tenkt tanken men aldri fått surret meg til å gjøre det. På tide å få gjort noe med det.
  2. Godt fornøyd med Classic DL. Har en kort .308 nå, er i ferd med å anskaffe et 6.5x55 matchløp til jaktfelt/bane og et i 300wsm til bøjakt. Perfekt avtrekk rett ut av esken og nydelig sluttstykkegang, alt er i stål og er veldig solid. Veldig enkelt løpsbytte som ikke endrer treffpunkt nevneverdig ved skifte. Samme med montasjer til optikk, jeg kan plukke av og på kikkert uten å endre treffpunkt. Blir veldig fleksibelt sånn, kan sjonglere optikk og løp uten bekymring. Trestokken er nett og behagelig til jaktbruk, men fortreet er for mykt til at tofot er noe særlig poeng, om det er aktuelt (stokket tar i løpet når jeg legger press på tofoten). Vurderer derfor en ny stokk til banebruk, så kan jeg heller skifte til orginalstokken til jaktbruk. Det er en egen tråd for S&L her inne, Schultz & Larsen-Klubben. Der finner du en god del erfaringer!
  3. Min er akkurat 3.1kg med 43cm Ø16 løp, std. bolt og 3sk kort mag (.308). 4.4kg "jaktklar" med reim, Atec Hertz 119 og Zeiss V6 2-12x50 på S&L montasje for zeiss-skinne.
  4. Montasje-relatert spørsmål til S&L-klubben: Jeg bruker normalt optikk med skinne og orginale S&L montasjer, da jeg synes denne løsningen rett og slett er lekker, fornuftig og bombesikker. MEN: Jeg leker med tanken på muligheten til å bytte over til rødpunkt om jeg sitter på en trang post og kan forvente raske skudd, utfordringen er at disse kun kan monteres på skinne, men jeg ønsker ikke en skinne permanent på rifla.. Finnes det en skinnejeg kan montere i de "vanlige" S&L sporene på kassa i stedet for å skru den fast?
  5. At piratvarer undergraver den orginale produsenten er bare toppen av isfjellet. Kopiprodukter finansierer i stor grad organisert kriminalitet, ødelegger det lokale arbeidsmarkedet, bruker ofte miljøskadelige materialer (i ytterste konsekvens helsefarlige) og utnytter sårbar arbeidskraft. I 2018 er uvitenhet et valg, ingen unnskylding. Styr unna. Sånn, det var dagens moralpreken. Lover å slutte nå.
  6. Takker for oppklaringen Ser ut som det blir et sett med Vortex Defender da ja.
  7. Det stemmer nok ja, 45,5mm står det i databladet til V6. Er det en "dyr" utgave av Vortexen også? Den "billigutgaven" du nevner er vel den jeg har funnet.
  8. Ikke dum den, kjella. Blir fort noe sånt før jeg får ordnet okulardeksel og får ro i sjela. Det pleier stort sett å løse det meste ja. Men om du har tøyset litt i regnvær og ser gjennom et basseng når du løfter rifla, eller trer kikkerten inni no kvist og riper opp så blir det fort dårlig stemning. Er disse med en fleksibel hylse som passer det meste? Ser jo kurrante ut. Ser slik ut ja, men de leverer bare til objektivsiden, så da bruker jeg like gjerne zeiss'en.
  9. Zeiss leverer en egen, strøken (dog overpriset) beskytter til objektivet, men ikke til okularet. Aadmount har ikke kastet seg rundt og tilpasset et sett til V6/V8 enda, okularet på disse er noe større enn på de eldre Conquest og Victory (tror jeg?). Butler Creek virker som et mandagsprodukt, så for en feinschmecker vil kombinasjonen Zeiss foran og Butler Creek bak føre til søvnløse netter. Hva gjør man da?
  10. Hvordan er effekten på reven med 220grs Interlock i sub?
  11. opsahl

    Ny Glock

    Nuvel... http://www.armoryblog.com/firearms/hand ... lock-1911/ Men hadde jo vært artig
  12. opsahl

    Subsonisk 9mm

    Lone Wolf er gjenget så det passer med a-tec demper, tror det blir en slik.
  13. opsahl

    Subsonisk 9mm

    Har ikke handlet enda nei, leter fortsatt Lone wolf løp ligger vel rundt 1000-lappen skulle jeg tro. Noen forhandlere i norge som fører gjenget løp? Handler heller lokalt enn overseas hvis det er mulig (ikke for stor prisforskjell..)
  14. opsahl

    Subsonisk 9mm

    Takk takk! Regner med at subsonic + a-tec pmm-6 blir artig.
  15. opsahl

    Subsonisk 9mm

    Takk! Betyr det at jeg må tre inn i de hjemmeladenes rekker eller får jeg kjøpt fabrikkammo? Tanken bak det hele er å gjøre en G19 så nabovennlig som mulig.
×
×
  • Create New...