Jump to content

JFM

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

JFM's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. JFM

    Lokking av rev.

    Såpass ja! Høres utrolig moro ut, Snus! Er jo ikke så rart at harer reagerer på hareskrik, men på fugleskrik? Tror nok den haren jeg så i går ikke ble noe særlig påvirket av lyden jeg lagde. Uansett er det fine jaktopplevelser
  2. JFM

    Lokking av rev.

    Kom akkurat inn ifra påskens første og siste post. Har aldri fått felt et dyr før, og har aldri fått inn noe på lokk, før idag! Listet meg ut til en skogsøy ute på et jorde oppe på fjellet, og etter 30 min med total stillhet så jeg plutselig noe som kom sprettene mot meg ut ifra skogen på den andre siden av jordet! Endelig gjorde den tyske fuglefløyta jobben sin! Pulsen min steg til langt over skyene, og når dyret stoppet prøvde jeg å lokke igjen. Det gikk dårlig pga nerver og puls, så lyden som kom ut var rimelig åndsvak... Dyret snudde og hoppet langs skogslinjen, og da skjønte jeg at det var en hare! Selv om det ikke var en rev, og selv om det kanskje ikke var pga lokkelyden min var det utrolig spennende på post idag Enkelt å glede en fersk og ung jeger. Noen som har fått inn hare på lokk før?
  3. JFM

    Lokking av rev.

    Takktakk Har lest store deler av boken hans, "Om kunsten å lokke rev", så på teoribasis har jeg en del kunnskap! Men som i de fleste andre ting er det vel erfaring som er viktigst
  4. JFM

    Lokking av rev.

    Hei! Jeg er en fersking som har tenkt til å jakte rev rundt Gjøvik/Toten. Har en Schultz & Larsen Classic 6,5x55 som jeg har tenkt til å bruke. Skal lokke med tysk fuglefløyte og musepip. Burde jeg finne meg jorder med mye skog rundt som er nyslåtte? (kanskje litt seint å finne nyslåtte jorder nå?) Trenger alle tips jeg kan få, og de tas imot med takk!
  5. JFM

    Lokking av rev.

    Har tenkt meg på revejakt i starten av april, og skal nok jakte på fjellet ved hytta der jeg har sett mye revespor. Er mye hare i område og jeg har tenkt til å sitte i kanten av en myr eller jorde og lokke med harelyder. Hvilke tid på døgnet bør jeg starte, og er det best ved myren eller ved jordet? (det blir min første jakt). Alle tips til en fersk jeger tar jeg imot med takk!
  6. Kjøper gjerne en bok jeg også Spetsen! Bor på gjøvik så kan komme og hente den hvis du vil selge den.
×
×
  • Create New...