Jump to content

Lexuser88

Members
  • Posts

    81
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Lexuser88

  1. Hei, flåde en rev der eg sikkert har våre litt slurven med fettskarpinga! :/ lukter surt, går dette ann og redde etter det har våre tørka? Tenkte kanskje og bløyte det i vann og vrenge det og skrape vekk resten av fette. Var en stor fin rev so e litt forjævlig og hive det og :/

  2. Hei, har et bolyguard mg582-8m som eg prøve å få te, men først kom eg ikkje inn på "test" i det heile tatt.(der eg stille det inn). Har prøvd alt, forskjellige minne kort osv. Det som skjedde først var at det var svart skjerm, men blinket i et rødt lys på kamera. so lot eg det ligge lenge før eg gadd og se på det igjen, og då plutslig vart det liv i skjermen, men fikk ikkje komme inn på menyen alikevel :/ og det røde lyse blinker so berre det! Hva kan dette være?

  3. Er aktiv jeger og baneskytter, men eg fikk avslag her for ei stund siden. men fikk ikkje igjen pengene som eg betalte for å søke. Og det var ei grovkalbra rifle som eg skulle ha te utenlandsjakt på vilt som krevde akkurat det, men alikvel fikk eg avslag endå jeg ikkje hadde noe våpen som var i nærheten av det kaliberet.

  4. Hei, lure på å kjøpe meg ei Ruger 10/22 til å skyte på blink og trene med. Men reglene sier jo at du kan ha maks 6 jaktvåpen, men dette blir jo ei rein treningsbørse for min del. Er tror dere det er vits og søke eller er det og hive penger ut vinduet?

  5. takktakk, blir spennande, tenke og prøve og la bure stå der det er og legge meg lengre og lengre vekk av gangen og se om det funka :)

    nytt og spennade ditta, satse på han er klar for jakta te neste år :) veldig rolig og avballansert valp, omtrent ikkje lyd i han, borsett fra når han ikkje vil være i buret :P hehe

  6. Hei, har fått en valp som har vært i hjemmet et par dager no, har lagt lista sånn at den skal ligge i bur om natta når vi legge oss, men han hyler og skriker kver gang vi går vår vei. Har sove med han to netter no og det har gått veldig bra, nesten ikkje en lyd heile natta, bør eg prøve å avvende den med at eg ska være i rommet eller bør eg være der et par netter til for at han ska få skikkelig trygghetsfølelse i huset?

  7. Hei, er på utkikk etter strihåret vorsteh. Noen som har tips te gode gener? eg er ute etter en hund som ska brukes både te fugl, rådyr og hjort. :)

    Er veldig aktiv på jakt om høsten, men er dessvere alene om det her i huse så tenke det hadde våre greit å fått seg en jaktkamerat. Prøvde å finne info på Norsk Vorsteh klubb sine sider, men fant ingen kontakt informasjon der :/

×
×
  • Create New...