Jump to content

Les Baer

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Les Baer

 1. Og overføre dette våpenet til din sønn må du nok dessverre bare glemme. synd dessverre, det er nok noen sportskyttere/ selgere som bidro til dette i 2000/2005, da de så at en del personer i Trøndelag som kjøpte us carabin til praktisk i stedet for og kjøpe AR-15 fra en del forhandlere som hadde direkte linje til POD. 3 dager etter det tragiske på utøya så fikk jeg tlf fra våpenkontoret da skulle de ha redgjørelse for hva min us carabin og garand ble innvilget til.
 2. det vil si kule diameter 11,25 mm så da kan man skyte med mange typer rifler, såfremt det er i pistolkaliber.
 3. innendørsbanen vår er godkjent for pistol / Rifle med pistol ammo tom 45acp
 4. Selv om jeg er ihuga 1911 fantast, så har jeg lagt merke til noens klubbmedlemmers cz 75/85 samt et klubbvåpen vi har av samme type. de er billige, de er nærmest uslitelige, og de virker, alltid! så og kjøpe en CZ vil jeg påstå er et fornuftig valg, har hørt om CZ 75 som har passert 80 000 skudd! og den var fortsatt helt ok. kjøp deg Cz eller en Kongsberg Colt fra 20 tallet
 5. Min første pistol var en Colt Goverment i 45acp, tok slettes ikke skade av det, har vunnet masse stevner uten at jeg måtte begynne med 22lr. men så er det slik som med alt annet, noe har du godt anlegg for og noe ikke, fotball har jeg ikke anlegg for, og fikk nesten håndgranatforbud på befalsskolen Har brukt masse Kongsberg colter, kansje den beste 1911 pistolen noen sinne ( min mening) Har STI i 40 s&w, men for meg finnes det bare en pistol og et kaliber, det er 1911 modell og det må være i 45 acp.
 6. Nå skal ikke den børsa mi bli seende ut som et gammelt svensk fektegevær eller da, så har mest sans for nederste alternativet.
 7. du vet vel at jeg skyter open? må også bytte pipe
 8. Beste compen til AR-15? Hva er den beste? og hvem selger den?
×
×
 • Create New...