Jump to content

Martin Ruter King

Members
  • Posts

    944
  • Joined

  • Last visited

About Martin Ruter King

  • Birthday 09/03/1995

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Martin Ruter King's Achievements

Mentor

Mentor (12/17)

  • Reacting Well Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare

Recent Badges

7

Reputation

  1. Den kommer tilbake i .357 mener du? Hadde jo vært en drøm det! Noen tanker på hva som egentlig er å foretrekke mellom Marlin og Henry?
  2. Hei folkens, Jeg gikk å siklet på Marlin 1894 i kal .357 men det ser ikke ut som de produserer denne lenger. Så har jeg oppdaget Henry Big Boy i .357, men det ser ikke ut til at en eneste forhandler i Norge har denne inne. Er det noen som vet hvor man kan få klørne sine i en av disse? Mine ønsker er: .357, 19’’ pipe, stor bøyle, pistolgrep (ikke rett). Altså den nye typen Henry med lading på siden. Også lurer jeg i samme slengen på hva denne Big Boy X model er for noe, og hvordan den skiller seg ut fra de andre bortsett fra plastic-fantastic kroppen Hadde også satt pris på om noen kunne gitt med en liten pekepinn her. På forhånd takk.
  3. Fant ett bilde med "gew98" og masse andre med kun "Mod.98" også flere med "byf" på toppen av kassen. Ble bare mer forvirret.
  4. Hvordan identifiserer man ei k98k rifle fra ei g98 rifle? Jeg ser at det kun står M98 på sluttstykkene, hvertfall de jeg har sett.
  5. Jeg har ei Schultz & Larsen rifle til jakt så jeg har ikke tenkt å bygge den om. Jeg vil ha den med original stokk og åpne sikter, evt kikkert senere hvis det ikke er altfor mye jobb. Da tror jeg jeg går for 30-06 som mange her anbefaler. Prøvde å lese meg opp på linken til ingeniøren men fant ikke noe om Mauser m98 og kar98k har samme lenge løp. Hvis m98 har lengre løp så vil det jo være bortkastet å sette på en kar98k stokk
  6. Ok Men er ikke Karabiner98 kortere enn vanlig Mauser? Jeg gikk ut ifra at løpet også var kortere?
  7. Hvis jeg kjøper en 30.06 da, men ikke med original stokk, så går jeg ut ifra at det må være en K98k for at den skal passe i en k989 stokk? Kanskje dumt spørsmål men jeg er litt trøtt Det er vel totallengde som er kortere på en Kar altså inkl løpet. Jeg ser bare ingen k98k på finn.no.
  8. Er nok litt mer enn jeg ønsker å bruke på en sånn rifle Det er altså så si ikke mulig å få tak i en Mauser k98k i 6,5x55 til rundt 3000 kr? Hva er et annet kaliber som ikke slår som en hingst og ikke er mye dyrere enn 6,5? (Som en kan få tak i k98k til en rimelig penge)
  9. Mulig å sette inn et 6,5x55 løp? Vanskelig å få tak i?
  10. Hei folkens, Jeg ønsker å kjøpe en original Mauser K98k, men det er ikke lett å finne en Mauser k98k i 6,5x55 med original stokk, altså en som ikke er ombygd. Jeg ser det ligger flere på finn som ikke er merket med "k98k", hvis man kjøper en "vanlig" mauser kan man sette k98 stokk på den? Er dette to vidt forskjellige modeller? Er lengden på løpet den eneste forskjellen? Kan noen forklare meg forskjellen på disse? Jeg ønsker 6,5x55 og ikke 30-06 mtp pris på ammunisjon og lav rekyll. Takker for svar.
  11. Finnes mange tråder på kammeret om lade og kulevekt porno Var ikke det denne tråden handlet om.
  12. Hei sann folkens, jeg har kjøpt rifle og har ingen planer om å kappe løpet Rifla er litt tyngre enn jeg skulle ønske men det er ingen krise. Har reim og muskler Rifla samler veldig bra og jeg er veldig fornøyd med den.
  13. Beklager, ingen erfaring med montasje til den, også husker jeg ikke hva jeg hadde selv, var hvertfall Leupold
  14. Takker alle sammen
×
×
  • Create New...