Jump to content

KiloRomeo

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by KiloRomeo

  1. Har en Weatherby .460 til salgs nå. Kan selges med kikkert, lyddemper og nattkikkertsikte. Har også noe tomhylser som følger salget.
  2. Jeg snakket med de på messa i Ålesund og de har planer om å lage en safari-modell for de store kaliberene også.
  3. Mi første jaktrifle var Weatherby .460 Mag. I ettertid kjøpte jeg meg også ei rifle i .308. Ei stor kraftig rifle er ikke noe å trene masse med for å bli god å skyte og du kommer til å savne ei rifle med standard ammo som er rimelig og lett og få tak i! WBY .460 er utrolig bra å skyte med, men det er ikke noe man skyter mengder med!
  4. Takker for bra svar her! Skulle veldig gjerne hatt TRG 42, men det kan jeg tenke meg er litt i dyreste laget foreløpig. Har vurdert det slik at jeg legger mest i kikkerten i første omgang og får meg ei rifle som dekker behovet inntil jeg kan kjøpe noe bedre.
  5. Jeg skal selge riflen jeg har i dag og kjøpe noe som er mer egnet til langhold. Skulle gjerne hatt noe som kan kombineres med jakt! Evt bytte mellom to forskjellige skjefter. Noen som har erfaringer og tanker å dele med meg? Skal selge en .460 Weatherby Mag. og ikke bestemt meg for nytt kaliber enda....
  6. Glocken og .22 går heilt fint normalt sett. Du får klubben til å skrive i anbefalelsen om erverv av håndvåpen at du har skutt grov pistol i tillegg til fin. Det var ikke noe problem for meg å få Glock 17 som første pistol. .460 er de nok strengere på og jeg vil tro at det er vanskelig å få dette som første våpen, men det er jo lov å prøve. Ofte så må man være medlem i særforbund som metallsiluett og lignende.
  7. Har du håndvåpen fra før? Har du deltatt i konkurranse? Medlem i særforbund?
×
×
  • Create New...