Jump to content

Husky550

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Husky550

  1. Jeg har samme pistol som deg og jeg bruker Geco 124g og er meget fornøyd med den, overkommelig pris også.. 1,79,- ved kjøp av 1000 stk.
  2. hvordan gikk d? her gikk d overraskende fort! leverte som sagt søknad inn på fredags ettermiddag, onsdag lå de i postkassa mi!! kjempe greier! PS: de var godkjent ja, ellers hadde jeg ikke brydd meg med og skrevet noe her... hahaha
  3. Leverte inn mine første søknader siden hagla nå på fredagen! Har ikke gjort noe som helst jeg heller, men er skikkelig spent fordi ja, grenser til nervøsitet! haha søkte foresten på 22. og 9mm! .357 magnumen får jeg heller låne med min far inntil videre..
  4. vurderer...eller foreløbigt bestemt meg for å anskaffe meg en CZ 75 SP-01 SHADOW (ny). Regner med at mange av dere har vært borti dette våpenet, så gode og dårlige erfaringer mottas med takk!
  5. Jeg skrev en enkel søknad til områdesjefen om hva, hvor og hvorfor +kopi av medlemskortet i mitt lokale skytterlag, og vips fikk jeg sluttstykket til HK416 til og drive med hjemme trening og skyte på stevner. Eneste kravet de hadde var at jeg kunne fremlegge "bevis" på trening og resultat på min. 5-6 stevner i året. Så var det førstemann til mølla for og få utlevert ei pølse med ammo.
  6. har vært borti sammenleggbare økser før, og er skeptisk siden de har en tendens til og bli slarkete i lås og ledd over tid. Men nå skal jeg ikke ta alle sammenleggbare over samme kam, godt mulig den der er av en helt annen kvalitet
  7. du har en kraftig finger du? hahaha.. men skjønner hva du mener i forhold ja
  8. Fiskars X7 bruker jeg. Perfekt str. og tyngde til å ha i sekk (etter min mening) har enda ikke møtt på det treet jeg ikke kan felle med den (bare du tar tiden til hjelp) Dette er nå min X7 nr 2, siden den forrige ble stjålet... skjønner dem godt! hehe så jeg kjøpte akkurat den samme uten og vurdere noen andre. http://produkter.felleskjopet.no/trade/ ... 87401/797/" target="_blank" target="_blank
  9. likte godt at du kalte deg "padawan" Jeg regner med at du er medlem i eller en annen slags klubb siden du har kommet så langt at du vurderer kjøp av våpen. Er det ingen av medlemene som har 9mm du får prøvd? De er sikkert som på andre klubber og mer en villig til og la nye medlemer få prøve våpene sine for og gjøre opp sin mening om hva man skal kjøpe. Vi har alle vært "der" Kan hende du vurderer helt andre merker en dem du har lest deg frem til når du får prøve noe annet? Når det er sagt så har jeg vært borti en del forskjellige 9mm, og de som skiller seg mest ut, er bla. CZ (husker ikke modell nå, en eldre en med tunet avtrekk, fantastisk godt våpen) ymse mod. av Glock 9mm (glock kan virke litt "vanskelig" for enkelte, jeg brukte godt over ett år før jeg følte meg komfortabel med den) som S.O.N nevnte SigSauer, 226 (tror til dags dato at det er den beste 9mm jeg har vært borti!! )
  10. takk for tipset, men det blir en brukt pistol nå til og begynne med Har hørt litt av hvert om Wolf ammo. at den kunne sote litt, varierende ladninger osv., men det er kun på rifle ammo jeg har sett dette. Har heller funnet lite info om Wolf til håndvåpen, både positivt og negativt. PS: Det er en Smith & Wesson jeg kikker på og vurderer sånn halvveis.
  11. Landrø har .40 s&w til 2,30,- (Wolf) men ellers ligger de fra 4,- og oppover ja. Men jeg har ladeutstyr tilgjengelig som jeg skulle få låne til jeg ble lei, så det blir hjemmelading ja Så jeg tenkte på hjemmelading allerede da jeg vurderte våpen.
  12. Helt enig der. Har du bestemt deg for en type, og du har lyst på den, så slå til! Finner du ut etter en stund at du har bommet litt med kjøpet, er det bare og selge igjen. Det er sånn du får erfaring. Lærer av dine evt. feil. (det er ihvertfall min mening) Jeg har ikke eid privat/"sivile" våpen enda, så jeg har søknader inne nå. Etter mye tenking og prøving frem og tilbake, kom jeg fram til at .40 cal passet best til meg. Så jeg slengte inn to søknader på en gang. cal .40 s&w (mil. felt) og cal .22 LR til trening og div. Da ligger evt. grov, "åpen" fortsatt til 9mm om jeg skulle føle for det. lite tips til deg som skal kjøpe nå, om det var aktuelt med forskjellige cal. send inne flere søknader i slengen. Da sparer du deg for gebyrer! staten tar vel nok som det er? usikker på hvor lenge en godkjent søknad er gyldig nå for tiden, men var ihvertfall 6mnd en gang i tiden
  13. Jeg vil ikke kalle meg en erfaren skytter enda, men jeg skriver mine meninger lell, så får heller folk si hva de vill. hehe Prøvde en S&W .44 mag. her en dag (Dirty Harry kanonen), enormt tøft å se på og skyte med, men hadde ikke ville kjøpt den for og bruke på konkurranse, alt for mye rekyl til meg, om jeg skulle skutt en hel dag med den der. Hadde blitt rimelig lei da ja. Men derimot en S&W (usikker på mod. mulig 20ognoe) .357, var en fantastisk god revolver. Presis, god å holde, passende med rekyl. Så jeg hadde heller valgt en sånn når d gjelder revolver. når det gjelder Glock, så gikk det nesten et år før jeg følte jeg fikk skikkelig dreisen på den. Glock 17. Begynte med gen. 2 og sluttet av med gen.3. Dette var da backup-tjenestevåpen. Jeg vet ikke helt om jeg vil anbefale Glock til ferske skyttere som skal rett på stevner. Min mening er at det trengs en del mengdetrening. Men for all del, Glock er en god pistol, et uslitelig verktøy som tåler mye juling! og i 9mm finns det mange brukte til salgs, billig ny fra butikk er de også. Det er sikkert ikke sånn i hele landet, men i vårt distrikt, ødelegger vi sjansene for og kjøpe grovere kaliber i pistol om vi kjøper en 9mm. Da må vi selge den, søke om f.eks cal .40, og deretter søke om 9mm igjen. Da går det som regel bra. Teit? tjaa...
  14. Det står mellom flere våpen som er oppe til vurdering når jeg nå skal kjøpe. 1. S&W 4006 2. S&W m&p .45 3. Glock mod.35 Er det noen av dere som har noe kjennskap til noen av disse? og kan evt. gi meg anbefalinger? både positive og negative mottas med stor takk! Jeg har forøvrig skutt en hel del med Glock mod.17, Sig Sauer 226, S&W .357 og 1911 .45, men er vel på tide og finne noe eget nå! ca budsjettet mitt er 5000,-, så det blir mest sannsynligvis brukt.
×
×
  • Create New...