Jump to content

Syver1

Members
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Syver1

  1. Viltart: Rev Antall: 1 Fangst/Våpen: Värmlandsk tunellfelle Poeng: 10
  2. Hei! Jeg fikk min første rev i bås idag. :D Tror det var en kvølp, med ganskefin pels, men noen hårløse gråe partier på forføttene og litt på ene bakfoten, er dette skabb, eller er det skader den har påført seg i båsen? takker for svar ! Bilde her: http://www.jeger.no/rovdyrkampanje/syve ... -13-170550
  3. Du kan jo sette en conibear på den andre siden av åta om du tror den tar bakveien?
  4. Viltart: Måke Antall: 3 fangst/våpen: Hagle Poeng: 6
  5. Hei! har skutt en krikkand hanne og en stokkandhunne så langt i år. Vet noen om de lever i par, eller om en hanne parer flere hunner slik at man bør skyte hannfugler?
  6. Da ble det endelig en mår på meg i går! Stor hannmår på 1,75 kg. Conibear 155 på skråstokk med honing og fiken som åte. Fella sto ved ei å med berg på begge sider. Slaget satt akkurat der set skulle!
  7. LYkke til med fangsten hjortjegern! er det mye mink på Dovre?
  8. Da har jeg fått ut en bås(vermlandsk tunnelfelle) reven har vert rundt båsen på alle kanter, men ikke nærmere enn 20 meter, kommer den til å gå i i vinter? Hadde i en dunk med sauevom, men nesten alt er spist opp av kråkefugler. Tenkte å feste en kråke på utløseren(åteutløser) og ha noe som lukter i tillegg, noen som vet om reven komer til å ta kråka? Takknemlig for svar!
  9. Jippi! I dag satt årets første mink i en kasse med to conibear 120 i! Hundefor, ørret og tran som åte. Fella stod under ei bru, ved elvekanten. Fin pels på minken, men halen var spist av, noen som vet om jeg får solgt skinnet for en nogenlunde brå pris på oslo skinnauksjoner allikevel?
  10. Hei! Jeg jakter fra huset hjemme med varsler, men kunne godt tenkt meg å hatt ei brakke å jaktet et annet sted også, noen som vet hvor jeg får kjøpt brakke?
  11. Gratuler med røyskatt! Skal ut å sjekke noen røyskattfeller i dag. HAr trua, ekstremt med røyskattspor her i år, det er spor overalt!
  12. Hvor tung var måren din Jakt og Fiske? Den såg diger ut..
  13. Noen som kunne tenke seg å lage til en konkurranse for røyskattfangst? Det ville vært bra å hatt en lignende konkurranse som med mår
  14. Her kommer bilder av dei fire røyskattane eg har fanga i haust... Dette var den første eg fekk, ein liten en, med sommerpels. Her er den andre eg tok i haust! Her er dei to siste eg fekk, på ein tur!
  15. Den hadde svart haletipp, ikke så liten, men unge fra i vår altså!
  16. I går fikk jeg 2 røyskatter! En unge i rottefelle i kasse med sauelever som åte og en DIGER en i syningfelle med flyndre som åte!
  17. Jeg skaut min første rev inatt!, hannrev på 6,5 kilo! skutt med hagle på 20 meters hold. Noen som vet skinnpriser på rødrev på oslo skinnauksjon nå for tiden?
  18. I dag fikk jeg min andre røyskatt! Fikk en tdligere i høst, som var delvis hvit. Denne her som jeg tok nå gikk i en gjennomgangsfelle for mink, med conibear 120 i hver ende og fisk og tørrfor med tran i midten! Den var drivendes hvit og hadde fått slaget fra conibearen rett over nakken så den var nok raskt død! Det kom 5 cm med snø inatt så jeg så sporene som gikk inn til fella!
  19. Sitering slettet jmonsen HAn løp så fort at jeg tror ikke han hørte meg!
  20. Jeg bommet på en rev inatt på reveåta med hagle, vet noen om den kommer igjen?
  21. Viltart: kråke Antall: 7 Fangst/våpen: Kråkefelle med fisk og superbrød som åte Viltart: Skjære Antall: 10 Fangst/våpen: Kråkefelle med fisk og superbrød som åte Viltart: Måke Antall: 6 Fangst/våpen: Hagle o/u Viltart: Røyskatt Antall:4 Fangst/Våpen: Kasse med felle ladd med sauelever og tran Viltart: Rødrev Antall:1 Fangst/våpen: HAgle o/u Viltart: Ekorn Antall: 3 fangst/våpen: conibear 155 med honning og fiken til åte Viltart: Mink antall:1 Fangst/våpen: gjennomgangskasse med to cb 120, åte er tran og hundefor. Viltart: Mår Antall: 1 Fangst/våpen: conibear 155 på skråstokk med honning og fiken som åte og tom krause sitt luktestoff. POENGSUM: 131
  22. I dag tok jeg ned alle mårfellene mine, ingen fangst
  23. Vømmøldalen; er kaniafella di dyet inn? Om den ikke var det kan det vere det lille som gjorde at den ikke gikk i.
  24. GRATTIS!!! Alltid gøy med den første!
×
×
  • Create New...