Jump to content

Fei

Members
  • Posts

    61
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Fei's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Ingenting slår vel en korpulent mann med skjegg som drar frem en sjokkrosa bue på skytetrening. Kikket litt på en matthews HELIm også. Den var flott å se på. Wow. Takk for link. Skal vise den til vesla når jeg kommer hjem idag.
  2. Du mener vel du vil kjøpe den rosa pse mini burner buen Mattews buen er flott, men vil helst ikke dele bue med min 8år gamle datter Føler manndommen min smuldre bort bare ved tanken
  3. Det er jo lurt å tenke på ja. Jeg tenkte som sagt 50-60 og stille den til 50lbs. Om jeg da vil justere den må den til service. Kan man ikke gjøre det selv på bowtech buer?. Er 50lbs nok til jakt på feks villsvin eller rådyr?. Kan evt velge 60-70lbs og stille den på 60, men buen til kompisen min er stilt på 70lbs og det var så tungt at jeg nesten ikke klarte trekke den opp. Han er også 15cm høyere enn meg så dralengden var så jeg ikke fikk fyrt av buen med "spennt streng". Jeg er 174cm(ca 170 mellom fingertuppene) . Hadde tenkt 26.5" dra lengde. Er vel ca det? Pris på buen er ikke så nøye. Liker jeg det ikke så selger jeg den, men jeg vet med meg selv at om jeg ikke kjøper en av toppkvalitet med en gang så angrer jeg og kjøper ny likevel. Den bear buen var jo flott og rimelig. Hun ville ha i rosa, men jeg betaler så vi får se. Stort sett gir jeg etter for mas likevel..
  4. Takk for tips. Bør jo klare å prute litt på den pse mini burner om jeg kjøper en bowtech insanity black ops?. Hadde tenkt 50-60lbs og stille den på 50lbs til å starte med. Hva skiller en nybegynnerbue fra en for viderekomne?
  5. Jeg er som mange andre blitt bitt av buebasillen og skal kjøpe min første bue. Min datter på 8år ønsket seg også en bue. Er usikker på om hun klarer å spenne den opp, men har sett på denne http://buesport.com/products/compound-lillebjorn" target="_blank Noen som har alternativer?. Hun pekte selv ut denne http://www.huntersfriend.com/products/a ... ckage.html" target="_blank i rosa, men siden hun ikke har skutt en pil før er jeg usikker på hvor mye jeg vil investere i 1. omgang. Så til meg selv Der er jeg villig til å bruke litt mere penger. Jeg har sett på denne http://www.huntersfriend.eu/england/bow ... ops-en.htm" target="_blank Kommer til å brukes mest til å skyte på blink, men planen er å få jaktet litt i utlandet også. Jeg vet ikke om den er noe for meg, men har en kompis med en Bowtech tomkat som jeg likte så håpet på at denne var i samme gate eller bedre, helst bedre Har tenkt å handle fra Hunters friend, men er ikke et must. Budsjett er ca 12000 inkl barnebuen. (11000+1000)
  6. Fikk ikke lov å teste sr92 noe særlig før den skulle pakkes inn. Var vist en julegave S65 har jeg prøvd ut og den virker ganske bra.Ultra solid. Det er ingenting som beveger seg eller klaprer i den. Hylsteret som følger med er litt lite. De bruker samme hylster som modellen under som er mye mindre. Passer nok fint til den, men til S65 er det litt lite. Lyser bra uten at jeg har noe å sammenligne med. Grunnen for valget var at den bruker AA batterier. Jeg ville ha en lykt i bilen som det var lett å svippe innom en bensinstasjon og kjøpe batteri til i nød. Jeg kunne valgt S35, men s65 er dobbelt så kraftig så ble nok litt blind på spesifikasjonene.
  7. Jeg klarte ikke å vente på DX lykta. Olight sr92 ligger under juletreet
  8. Takker folkens. Mye hjelp å få her. Endte opp med 4stk trustfire batteri på 3000mAh og denne laderen http://dx.com/p/ultrafire-3-6-3-7v-batt ... 392&u=1251 Til helgen skal jeg ta meg noen juleøl å gå totalt bananas med kredittkortet. Tror det vanker en slik http://dx.com/p/fandyfire-5-x-cree-xm-l ... 650-146528 Samt endel flere batterier.
  9. Jeg kjøpte denne nå fra DX. Hvilke 18650 batterier samt lader bør jeg raske med meg. Ser noe batterier er 2400mAh mens andre er 3000mAh. Er vel lurt med Trustfire batterier og lader til Trustfire lykt eller spiller det nada rolle.
  10. Hvor kjøpte du den?. Er dette tilsvarende? http://dx.com/p/fandyfire-5-x-cree-xm-l ... 650-146528" target="_blank
  11. Takk for svar. Da hører jeg på deg. Skal finne den "bædeste" lykta på DX og bestille den. Om den stinker så blir det en flott gave.
  12. Skal kjøpe meg lykt nå og trenger ekspertise. Har bestemt meg for en Olight s65 pga muligheten til å bruke vanlige AA batterier. Lykt nr 2 er jeg derimot utrolig usikker på. Vil ha en større lykt som ikke nødvendigvis kaster strålende langt, men heller fordeler lyset godt og samtidig gjør natt til dag. Har sett på Olight sr92, men den koster 3000k som jeg syns er litt stivt. Ser flere kjøper lykter fra DX til bare noen hundringser som ser gode ut. Mitt bruksområde er å ha den tøffeste lykta i gata. Er prisen til Olight sr92 konkurransedyktig eller bør jeg gå for en DX lykt til brøkdelen av prisen?. Gjerne gi anbefaling av lykt med samme eller bedre funksjon.
  13. Update. 1.Da har jeg gjort følgende. Renset diene, men det gjorde liten forskjell. 2. Polert hylsene i hylserenseren med poleringsmiddelet til Dillon. Det gjorde tingene litt bedre. 3. Sprayet hylsene med rapid lube fra Dillon. Det fungerte også ganske ok. 3. Kastet alle hylsene fra sellier & bellot og bruker hylser fra Magtech, gecco og Fiocchi. Dette var en kjip, men god løsning. S&B hylsene var tydeligvis problemet hos meg. Nå går alt smooth. Takk for all hjelp.
  14. Jeg har et skap fra psso som jeg syns er pent. Det heter Neptune N/8.
×
×
  • Create New...