Jump to content

sander-lh

Members
 • Content Count

  93
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei! Nåken så veit om det går an å skru utav låskassa i ein success stokk å sette i ein profesjonal stokk? Lysten på å kjøpe ein profesjonal stokk uten å måtte skrive ny søknad..
 2. Video av mitt første reinsdyr, ein storbukk!
 3. her er ein video av mitt første reinsdyr
 4. prøv sako super hammerhead 150grs/9,7grams i 308win! har skutt 3 hjorten sjølv med dei skota no, faren min har skutt eit par og no! skaut med barnes vor-tx i 150grs/9,7grams kule, men dei er altfor harde og hadde for mykje rikursjett med dei og bare gjennomskytning, og det er ikkje så bra når vi jakter mykje med hund på både hjort og elg. reinsdyrjakt jakter vi ein del og, og med tanke på med mange folk i fjellet, også blir det gjennomskyting og rikursjett, så er dette ei regelmessig ei farlig kule. så no har me prøvd ut sako sine skudd litt, og der står oftest igjen i skinnet på andre sida og ikkje så altfor mykje ødeleggelse av kjøtt. sako super hammerhead 9,7grams annbefales!!
 5. sander-lh

  Sakoklubben

  hei! det er vell ikkje nåken som har ein kkc stokk til sako 85 finnlight med "small/kort" låskasse? har leita over alt og ingen som seng brukt! har ikkje så lyst å kjøpe ny enda, når ein bare er student for øyeblikket!
 6. nåken som veit vekta på blaser r8 pro succsess i kaliber 300 win mag? eller om det er noke forskjell i fra standard kaliber og magnum?
 7. du får jo vertfall med deg situasjonen og kan leve deg inn i det om du ser greit etter så ser du at det kommer ein hjort der! enig at disse type kamera er ganske dårlige til jakt på litt hold, men sånn er det bare! gode minner vertfall
 8. her er ein video av ein spissbukk eg skaut i los for dreveren! den kommer innunder berget som du ser på videoen. eg sitter i eit jakttorn, og den ser meg og bremsar farta og eg får sette eit skåt på skrått inn framkant bog og den datt rett i bakken på 65meter
 9. hei! Nåken som har testa barnes vor-tx 150grs på 200-300-400-500-600meter? satt og prøvde og rekna på det kor mange klikk det blir når eg er innskutt på 100 meter, men klarte ikkje og finne det ut hadde vert artig og vist om nåken andre viste det? eller koss ein kan rekne det noen lunde ut? takk for svar
 10. Bare og trene og trene skal også treffe!
 11. dette er god trening til kjappe situasjoner!
 12. Dette her er god trening til kjappe situasjoner!
 13. er 16 år og min garderober er no: 1- schultz & larsen victory 308 winchester med zeiss victory HT 2,5-10x50 med lys og kulekomp. bruker barnes vor-tx 168grs som eg jakter med. løpet er kappa på 47cm med 14x1 gjenger med atec titan demper. tatt av to moduler (var 6 tilsammen) som er 4 tilsammen no. har også eit swarowski habitch 2,5-10x42 uten lys og komp som eg skal ha til neste børse! til våren då eg har fått jobba litt blir det blaser r8! (har ikkje bestemt meg for kaliber, kanskje 308win, 3006 eller 300 win mag? )
 14. ja barnes vor-tx 168grs jaktammo er veldig god presisjon i! skaut ein 5 skuddsserie på 400m og alt var innfor 5cm men kunne tenkt meg eit anna kaliber og få prøvd nåke nytt har lyst på 6,5x55, 30-06 eller 300 win mag.. men vett ikkje kva. tenker litt på løpsbytte og til blaser. for med magnum kaiber må du jo i tillegg ha nytt sluttstykkehode! og eventuelt nytt magasin? har også lyst på et 22-250 løp men da må du vell bytte sluttstykkehode samme om du har 6,5x55 eller 300 win mag? heilt konge system på blaser!
×
×
 • Create New...