Jump to content

Atkleiv

Members
 • Content Count

  68
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takker for svar. Selv har jeg en Dillon 650 satt opp i .38, men skal begynne å lade 45 ACP med store hetter. Ser at det blir samme pris å kjøpe konv sett++ til 650 som å kjøpe en ny presse ala Squaredeal/Lee Pro 1000. Har hørt at Lee presser er litt "billige" i funksjon og utførelse.. Men kanskje den nye Pro 1000 er litt forbedret? Ingen som har den?
 2. Er det noen som har erfaringer med den nye Lee Pro 1000 pressen? Tennhettesystem, kruttsøl, holdbarhet? Jeg har aldri brukt Lee presser så jeg vet ikke noe om dem..
 3. Jeg skal selge en del engangsskutte 9mm hylser. Ferdig polert. Noen tusen av diverse fabrikat, og noen av merket GFL. Kan en ærlig sjel her på kammerset hjelpe meg med hva jeg kan forlange i pris pr hylse?
 4. Takker for foreløpige svar. Jeg har sett infoen som står på svartkrutt.net, men jeg finner ikke helt hvor det står offisielt (som jeg kan referere til) om akkurat moms og antikke våpen som er 100år +..
 5. Hvor kan man finne regler for import og moms for antikke våpen? Jeg er blitt fortalt at det er andre momsregler for våpen som er over 100 år gamle. Har lett på lovdata.no og politiet.no men har ikke funnet noe.
 6. Har prøvd med øks, for hardt bly . Noe spesielt blad til evt båndsag?
 7. Jeg har fått tak i noen blybarrer, men de er for store for støpegryta. Hvordan kan man lettest dele dem opp i mindre biter (utenom å smelte dem om igjen)?
 8. Ser at det er diskutert på forumet flere steder, men fant ikke svar på akkurat det jeg lurer på: Jeg støper vanligvis kuler til svake 38 sp. ladninger med hjulvektbly med litt tinn i. Men har nettopp fått tak i en del taktekkerbly (rent?) og typebly. Hvordan bør man blande disse 3 blysortene for å få en grei kule mon tro?
 9. Oj, det var dyrt pr patron. Tror ikke det blir noe haglelading her i gården.. Forresten skyter jeg Cowboy Action skyting og her er det lov til å bruke leirdueammo med blyhagl
 10. Kan sikkert søke meg fram til dette på nettet, men våger meg å spørre her i forumet for enkelhets skyld: Hva er totalprisen på en hjemmeladet haglepatron til leirdueskyting i cal. 12 med blyhagl? Jeg ser Brownells.no har fri frakt og tilbud på Lee load all 2 presse for tiden og er fristet til å prøve
 11. Hva mener du? Short stroke kit'et koster 188 dollar.. Kan man som privatperson ta det med seg hjem fra usa?
 12. Helt sikker på det? Det går jo ikke å bestille slikt fra USA på nett, da firma i USA sier at dette er en våpendel og kan ikke sendes til Norge.. Sitat fra Buffalo Arms: "Hello, it is classified as a gun part so we can’t ship it out of the US. Thanks"
 13. Kjapt spørsmål: Hvis man reiser til USA og kjøper et short stroke kit til en Uberti bøylerifle (feks herfra: http://www.buffaloarms.com/Detail.aspx?PROD=159202 ), kan man da fritt ta det med hjem til Norge? Eller regnes det som en våpendel og man må gjennom en lang prosess?
×
×
 • Create New...