Jump to content

edorf

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

edorf's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Ville valgt hausken, har denne jd155 selv 14-1 gjenger, funker fint på bane og jakt felt, får lite varme flimmer med denne. Solid og godt testet demper, har 4 forskjelige hausken dempere som alle har gått mange skudd og tåler mye.
  2. Får 810/815 ms med 46 grs mrp 55 cm løp med 140 accuboand
  3. edorf

    180 accubond

    noen som har noe lade data på 180 accubond i 30.06 med n 150 krutt. har ladet disse med 204 til nå. skal og lade noen 180 rhino til 308win finner ikke noen goe data på denne kula heller. n 150 krutt til denne også. går dere ut fra den rhino kula som en vanleg bly kule eks oryx?
  4. Kan jeg bruke samme lade data på nosler custum competition 175 gr som på 180 gr accubond. Til accubonden står der gode ladedata i lade boken de er til 30 06 og jeg bruker norma 204 krutt. Bra om disse hadde gått noe Lunde likt på 100 meter.
  5. har laget vinduene /lukene til og slå innover så de hele tiden er skygge, så har du bedre kontroll når du åpner dem lydløst. Pleksi glass er ett fint materiale å lage ett ønsket størrelse på vindue du har i luken.
  6. N140 er sikkert greit men har n 135 stående, får ringe hjemmelading.no få over de leverevelution kruttet de er kanskje det beste. Bruker dere krympe? Delte meninger om det og til 30-30
  7. Ja har leste dette synest de var lit av hvert der noen mener de og andre det men en start på vv n135 på 25,5gr bør vere trygg å begynne på
  8. noen som har en trygg lading til 160 grs ftx kule i 30.30. skal brukes i en win.ranger 94 blir stort sett blink skyting så er ute etter en grei lading ikkje max fart. krutt som eg har er norma 201 vv 135 men det er ikkje noe krav vv 140 er kansje og bedre.
  9. edorf

    Sauer 303

    Problem løst , måtte ut me hele gass dysa å dunke den tappen ut. De var like greit fikk gjort bra rent da tok ut hele stempelet og vasket dette bra.
  10. edorf

    Sauer 303

    Den stikker ikkje ut mer enn 3mm på denne, nesten så lite eg ikkje får tak i den. Kanskje med en tang vis enn er forsiktig. Hva bruker du.?klarer du løsne den med fingrene.
  11. edorf

    Sauer 303

    Hei noen som har greie på sauer 303 og gass ventilen, den tappen/stempelet som kommer ut skal den vere helt løs?, den stikker kansje ut 3mm men virker som den sitter fast. kan enn demontere den å gjøre den ren eller kan de bare bli vondt verre da.. det er en 300 win mag.. problemet er som kjent på disse dårlig repitering har gjort den ren og smørt den forsiktig opp igjen virker som de går glatt og fint. de er ikkje min børse så våger ikkje tulle for mye med den..
  12. Ja demperem får kjørt seg den, den børsa blir kun brukt til skyte prøven pluss noen trening skudd å jakt da på hjort i bratt lia. så den holder nok en stund. er ny innen hjemme lading så greit me noen tips. er ute etter en lading som er mest skånsom mot demper samt bra presisjon trenger ikkje max fart, blir korte hold. bø jakt og lettere tereng er de 6,5en som blir me meg. Langlo kommer til bake til deg om ladedata når eg har handla noe nytt krutt å kuler
  13. Hvilket krutt bruker du på da en 180grs accubond kule, kan det me fordel brukes ett som er litt mer raskt brenende? eller er norma mrp greit å bruke?
  14. Lurer på kule og krutt valg til 30.06 med 45cm løp. har Hausken std demper. er litt redd for høyt trykk i demper. kula skal brukes til hjort. bruker i dag fusion 180grs. frabrikk ammo, men skal lade noe selv nå til denne rifla.. (bruker dere standard lade data til kort løp de fleste data er på mye lenger løp)
  15. de variere fra sted til sted, hvordan stammen er osv. men de er nok minste mål her er de 500 mål. tror ikke de er så lite som 200 noen sted, de beste da er å ta kontakt me grunneiere rundt å lage, få til ett stor vald.
×
×
  • Create New...