Jump to content

Mowgli

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Mowgli's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Noen som har erfaring med preparering og bleikng av beverskaller? Tenkte på hvordan man gjør det angående tennene.. Hva gjør man med de når man tilsetter hydrogenperoksid? For å prøve å beholde de naturlige fargene, og unngå at de blir hvite. Mvh Mowgli
  2. Ser ut som en flott bever, Bandido! Ble pent skinn Lurer på hvor lenge du salter det og hvordan du gjør det? Bruker du grovt salt? Bare lar du det ligge, eller spenner du det opp på et vis for tørking?
  3. Tusen takk folkens, dette er et råbra forum! Fikk fiksa det, var bare redd for at noe skulle ryke i stykker hvis jeg vrei og tok i for mye.. (har en tendens til å ødelegge ting)
  4. Hei, har et problem som haster litt nå; Har greid å "avspenne" eller låse bolten, så jeg får det ikke inn i rifla igjen.. Sluttstykke-hodet er vridd i feil stilling, så jeg får ikke ført sluttstykke frem. Er det noen som har noen tips om hvordan jeg på en eller annen måte kan få vridd det tilbake? På forhånd takk for seriøse svar!
  5. Mowgli

    Jerpepipe

    Hei! Noen som vet åssen lyder man skal lage med jerpepipa? hvor lange de skal være, hvor hardt jeg skal blåse, intervaller osv? Hadde vært gøy å fått det til På forhånd takk for svar!
  6. Hei folkens! Skjøt på bana idag, og da skjedde det noe merkelig.. Skjøt med sellier & bellot i 30.06. Aldri testa den ammunisjonen før.. ganske billig, men var veldig mye rekyl i forhold til andre patroner, og hylsene var jævli harde å få ut av kammeret! Og plutselig når jeg skjøt, så vridde toppen av trådkorset seg litt til høyre! så nå er retikkelet skakt, for de tre nederste strekene stemmer ikke med det øverste.. Noen som har vært borti dette? eller som har noe tips om hva jeg kan gjøre? Kikkerten er en Golden Eagle 3-9x40. Takker for alle svar
  7. Okei. Takk for tips! Men blir ikke sikringa veldig slitt da? lurt og smøre den med noe olje og kanskje?
  8. Hei! Har ei lincoln premier lux, veldig fornøyd med hagla. Men eneste ulempen er for hard sikring. Noen som har vært borti det? og jeg lurte på om det går an å få justert det på en måte for å få det lettere? Hadde problemer med det i fjor høst, for når hagla ble bløt fikk jeg ikke tak på sikringa siden den er så tung. Måtte bruke hansker med grep på ei stund. På forhånd takk for svar!
  9. Hei Har muligens tenkt til å prøve meg på å lage justerbart kinnstykke til rifla mi. Sako 85 finnlight, som har hul stokk. Planer om å gjøre det på salongen og etterhvert og.. Har noen av dere tips til hva jeg kan fylle igjen hulrommet med? På forhånd takk for svar!
  10. Okei! Takk for raskt svar. Da er det nok ikke umulig at det blir den 2.5-10x50
  11. Skal kjøpe ei sako finnlight i .308 med 51cm løp, og med demper, sannsynligvis en hausken standar. Skal ha en zeiss classic i enten 1.5-6x42 eller i 2.5-10x50. Det jeg lurer på er om demperen kommer til å bli synlig nederst i siktebildet ved laveste forstørrelse. Med såpass kort løp og 50mm i diameter på demperen. Og hvilken av siktene som egner seg best med tanke på dette. Skal brukes til elgjakt og liker å skyte på ganske lav forstørring. På forhånd takk for svar!
  12. Hei. Har en Pinewood signalfarget oransje vest, som er veldig praktisk pga alle lommene og av sikkerhetsmessige årsaker. Jakter som ofte med flere jegere på støkk, og noen ganger med bikkje. Bruker den på elgjakt og er veldig fornøyd. Men lurer på om det har noen betydning for skogsfugljakta, at det er en sterk farge? Takker for svar!
  13. Mowgli

    Sakoklubben

    Er det hul stokk i sako finnlight'en? Lurer på om det går an å montere justerbart kinnstykke.. Takker for svar
  14. Tusen takk for svar! Nei, gjør nok ikke det.. Skal brukes på hovedsak elg osv. Men det er jo greit med en kort rifle og. Det blir vel heller ikke snakk om så veldig stor endring i kulebana heller da?
  15. Vurderer en sako 85 Finnlight i .308win. Løpet i .308 er på 515mm, mens i 30.06 og 6.5x55 er løpet på 570mm. Det jeg lurer på da er om 51,5cm løp blir litt for kort, med tanke på optimal hastighet? På forhånd takk for svar
×
×
  • Create New...