Jump to content

RatCheT

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by RatCheT

  1. oki, tusen takk for hjelpa. er vell egentlig greiest og sjekke sånne ting før man kjøper ammo, men det ble liksom kjøpt på sparket så...
  2. hei. har akk kjøpt inn ett parti med rev ammo. endte til slutt med ei pakke 3 12/70 36 grs og 2 pakker 12/76 4 52 grs, var strålende fornøyd med kjøpet og tenkte att nå skal endelig revejakta gå bedre. da man kommer inn døra og skal pusse hagla, ja først da finner jeg ut att mitt kammer er ikke mye større enn 12/70. irritert og vonbroten sitter jeg og lurer på om jeg burde jakte med 12/76 i ett 12/70 kammer. så ringte jeg til en erfaren kamerat, men heller ikke han viste råd. så derfor lurer jeg på, Er det mulig og skyte med 12/76 ammo i 12/70 kammer? hvis ikke, hva skjer?
  3. RatCheT

    valmet 412s

    vet noen hvor man kan få tak i den, vet att valmet solgte det til finnclassic eller noe sånt, så den heter egentlig finnclassic 512, men jeg vill ha en valmet. noen ideer?
  4. ja, tror kanskje jeg skal kaste på noe hunde mat. nei jeg jakter ikke for skinnet med for skuddpremien og morroa
  5. jeg er en fersking når det gjelder åtejakt på rev, så jeg lurte på om det var noen som kunne gi meg noen tips og veiledning? har skutt min første rev i år så jeg vet det grunnleggende om drivjakt. det jeg bruker som åte nå er en hare, kylling og karbonader. det er ca 40-60m ned til åta fra rommet mitt, jeg hadde tenkt og ta .306'en, finnes det noen spesiell ammo som er bedre egnet for rev?
×
×
  • Create New...