Jump to content

X-bolt

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by X-bolt

  1. Det er det jeg også har kommet fram til nå. Jeg beholder den slik den er. Men takk for svar
  2. Jeg har en X-bolt 308 som jeg skal sette en A-tec demper på, og spørsmålet mitt er: Hvor mye kan jeg kappe løpet som i utgangspunktet er 50 cm før det evt får innvirkning på børsa? Da tenker jeg på presisjon om jeg skal bruke den uten demper senere.
  3. X-bolt

    Naturalis i 308

    Hei. Jeg lurte på om det varnoen her inne som hadde noen erfaring (gode/dårlige) med Naturalis i 308. Da tenker jeg på i jaktsammenheng på rådyr, hjort og elg.
  4. Tror ikke du kommer til å angre om du velger en slik. Se litt på finn.no. Hender seg at Jakt&Friluft har de ute til noe redusert pris. Lykke til med valget!
  5. X-bolt

    Justerbar kolbe

    Akkurat slik jeg var ute etter Odvar! Takker
  6. X-bolt

    Justerbar kolbe

    Noen som vet om det er noen som selger noe å dra utenpå kolben for å komme høyere? Dette for å slippe å kappe i kolben
  7. X-bolt

    Garantibevis?

    Jeg kjøpte for to uker siden en brukt S&B Zenith fra Jakt og Friluft. Det jeg glemte å forhøre meg om da jeg prata med de var om det var med garantibevis til kikkerten. Det viste seg at det ikke var det da jeg hentet den på posten. Er dette noe jeg kan få tak i noen plass? Tenkte det var geit å ha om det skulle oppstå noen problemer med kikkerten i årene som kommer. Er ny på forumet her, og tenkte at her inne er det sikkert noen som kan gi meg svar på dette.
×
×
  • Create New...