Jump to content

Jakt og fiske

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Jakt og fiske's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Sesongens 5 mår i dag Var levende når jeg kom til fella,så jeg måtte hamre den i hodet Tatt i belisle 160 i kasse med honning og rypefot/rypehode,romessens som agn
  2. Har fanget 4 mårer til nå + 1 røsskatt Den ene måren var det bare igjen hodet av. Resten av kroppen var spist opp av andre mårer Alle fellene hadde honning,rypefot/rypehode som agn Skvetter også romessens på fellene og på trestammen Smører i tillegg på honning på trestammen.
  3. ] Har fanget 4 mårer til nå,+ en røsskatt. Den ene måren var det bare igjen hodet av . Resten av kroppen var spist opp av andre mårer Alle fellene hadde honning,rypefot/rypehode som agn . Skvetter også på romessens på fellene og på trestammen.
  4. Og jeg er 110% sikker på at det ikke er ekorn, med mindre resten av sporene ser helt annerledes ut enn de på bildet? Er ett av familiemedlemmene i mårdyrslekta men tør ikke plassere hvilket uten å se det "live"[/quote DET ER EKORNSPOR !!!!!!!!!!!!!! Har såpas lang erfaring så jeg vet forskjell på ekornspor,mårspor og røyskattspor !!!!!!!!! Gå ut i skogen og se på et ekorn som hopper så ser du det selv !!!
  5. Det er ekornspor. Er 100% sikker. De hopper langt, ofte i en v-formasjon som det øverste sporet. Røyskatta ligner på mårspor,er runde,men mye mindre enn mårspora. Dere kan google ekornspor,røyskattspor og mårspor så ser dere forskjellen.
  6. Her er bildet av måren jeg fikk i dag
  7. Da vart det jaggu meg en mår i dag også. Nr. 3 i år. 1,4 kg og 75 cm. Tatt på honning,rypefot,romessens og eplebiter på bakken. Trykk der det står bilde,for og se bilde. ( Stort bilde )
  8. Årets andre mår. 1.4 kg og 73 cm. Tatt på honning, vanilje-essens og eplebiter på bakken
  9. Her er et bilde av ei kasse for Belislisle 160. Den er laget av osv plate, og lokket er hengslet. Fella sitter på ei lekt som jeg har kløvd til 41 mm. Har stengt av et rom for åte med en sikteduk av stål. Har også en krok på siden mot fella der jeg henger opp ett åte med honning. Mvh Bjørn
  10. Er ny her i kammeret, og tenkte jeg skulle laste opp et bilde av måren jeg fikk i fella 17 januar,men finner ikke ut hvordan jeg gjør det. Den var 1,1 kg og nesten 70 cm lang. Åtet var honning. Har 13 feller ute nå, og har laget kasser til 6 nye Belisle 160. Håper fellene kommer i posten i morgen,så jeg kan sette de opp.
×
×
  • Create New...