Jump to content

Mikals1

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Mikals1

  1. Da er salongen kommet i hus Ble litt skyting fra verandaen i går, og etter 10 skudd på en plastkanne ca 50 meter unna var siktet godt nok innstillt. Fikk skutt korken av kannen med vindusspyleveske på 50 meter, og overraskelsen ble stor da jeg på neste skudd pulveriserte korken som hadde lagt seg pent på siden av dunken Så treffsikkerheten på CZ`n var et ingenting og utsette på Etter dette ble det plassert ut noen frossne mandariner, fryste jordklumper og en snusboks. Effekten av jordblokker fra blomsterpotter som lå på snø og sønderskutte mandariner var et sant syn for øyet. Eksplosjonslingnende treff på 50 meter med salongen og subsonic ammo Så kombinasjonen CZ 455 LR22 og 3-9x40 ser ut til å fungere aldeles utmerket. Demperen er finsk vet ikke navn på prod. og siktet er et Stoeger. Pakken kom på totalt ca 5500 med 500 subskudd, pussesett og reim til børsa. Ikke galt for å få litt mengdetrening Siktet koster vel i underkant av 1000 kroner, og fungerer helt greit til mitt bruk. Har ikke prøvd i skumring, men det var heller ikke meningen.
  2. Det avgjør saken for min del, får cz lux salongen ferdig gjenget med demper og optikk for 4500- eller 5000 alt etter hvilken optikk jeg vil ha. Vil ha demper, da jeg skal få mest mulig mengdetrening før jakt hvert år. Vil ikke forstyrre den ene "naboen" som er i mot skyting på farmen min Så da blir det en salong som er ferdig gjenget/ med påmontert demper Sikte er et must, da man av og til velger å ikke bruke kikkert for sportens skyld på blink. Men tilbake til optikk, blir da sikkert å gå for 3-9x Ha en fortsatt fin kveld/ natt alle sammen
  3. Skal prøve både opp og i mente, mulig at du er inne på noe der Varminten, har den ferdige gjenger for demper? Sikte likt som på lux? Skal sjekke den ut, men hvis du vet, så sparer jeg litt surfing på nett Prisforskjell på Var. og Lux? ser mange her inne som sverger til Var,. eller American
  4. Joda, har sett på de andre alt. Men stokken på lux`n var midt i blinken for meg. Ganske lik et annet våpen jeg hadde før i hine hårde dager, derfor lux utgaven Har sett siden din før Stig, søkte en gang i tiden på noe som inneholdt "jakt og vesterålen"
  5. Som topicèn sier, så lurer jeg på om dere har noen synspunkt på dette? Ser at optikk på salong er diskutert tidligere, men vil gjerne ha flere objektive syn på dette Har fått tilbud på en CZ 455 lux 22lr med optikk 4x32 og demper for 4500. Lurer derfor på om det er noen vits i å heller gå for et 3-9x40 eller om dette blir å overdrive? er jo bare snakk om 4-500 kr ekstra. Eneste kan jo muligens være for å se samlingen på blinken bedre under innskyting. Ser jo for meg at 4x er nok på det holdet man bruker salongen på.
×
×
  • Create New...