Jump to content

bhdokk

Members
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

bhdokk's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Knivblad med "mønster", er det brukskniver? Når man sliper disse, vil ikke det bli stygt? Jeg sliper på stein, og ser for meg at et blad med mønster vil ødelegges, tar jeg helyt fei?? Forøvrig så står jeg med lua i hånda, og bukker!! Fantastiske kniver, rett og slett fantastisk!!! Har en sviger far, som tok andreplassen på Stav... Han har lagd min brukskniv.. 3 året jeg har den, blir bare mer og mer glad i kniven min, brukes tiil alt, flåing vomming, lage tennved. En kniv som faktisk passer i "bjønn-nævan" min...
  2. Manglende jaktlyst!! Mye tid og trening i en god løshund?? En god løshund skal vite hva den skal gjøre så fort den kommer i elg! Så trening skal ikke være nødvendig hvis hunden har nok jaktlyst!
  3. Trent som bandhund.... Stakkars jamte!! Slipp hunden din du, se hunden din i sitt rette element!
  4. Hei Jeg er på utkikk etter en bjønnnhund det er skutt bjønn for! Ikke nok å si at hunden loser bjønn, det må være skutt bjønn for den! Jeg kan tilby 11 dagers gratis bjønnjakt, mat inkludert! I Hotings Kommun!!
  5. At han begynte halte fgor 2,5 uke siden betyr ikke at det er pga HD... Han kan ha strekt seg, slått seg, u name it! Så klart kan det være det, men umulig å vite. Jeg har sett elghunder som har jagd til de er 10 år gamle med E grad HD, uten å ha hatt ei plage hele livet, så klart dette varierer fra individ til individ, men synes ikke du skal få dommedagstanker av den grunn. Og disse fortilskuddene pga HD/ leddfeil, er vel stort sett lagd av den enkle grunn, at noen skal tjene mer penger på folk som vil gjøre alt for sine hunder! Jeg hadde villet hvile han til han er haltefri, og så begynt på igjen og latt hunden leve ett normalt aktivt liv, og la den få jage så mye den vil.
  6. registreringsnummer på jamtene det gjelder?? kan dere oppgi det?? Jeg tipper at vi finner en spesiell hund i begge stamtavlene... uten at jeg skal nevne navn enda!!
  7. bhdokk

    Elgjakta 2012!

    Terreng 1: 4 dyr, 1 okse, 1 ku, 2 ungdyr/kalv Terreng 2: 6 Dyr 1 Okse, 1 ku, 4 ungdyr/ kalv Terreng 3: 7 Dyr 1 Okse, 1 piggokse, 1 kvige, 4 kalv Forhåpentligvis terreng 4, så man har jakt fra 25 sept, ellers er det jo bare å sitte og bite negler.... Finnes det noe verre enn å vente på jaktstart frra 25 sept til 5 okt?? Nei, tror ikke det altså!!! : 12 dyr: 2 Okser, 2 kyr, 8 ungdyr/ kalv Joda, skal da få brukt bikkjene i år også...
  8. Ta kontakt med Norsk sau og geit. De har standarderstatninger for sau, denne prisen henger ikke på greip! For 2 år siden var prisen 1150 for søyer og 1000 for lam, mener jeg å huske! Hvertfall ikke noe mer! Dette er noe som innboforsikringen din dekker, men du har sikkert en høyere egenandel enn 6-7000.... Det er heller ikke automatikk i at en hund som har revet sau blir avlivet, ikke en gang ved anmeldelse er det noen automatikk i det!
  9. Slaktar; Har du, vet du om noe bra kull nå? Gjerne unghund, tik...
  10. Så når ting ikke funker for DEG, er alt bare tull Nei, men da man har prøvd 7 forskjellige hunder på dette, så har man vel en viss erfaring, og derfor kan man kanskje uttale seg om sine meninger?? Selv i kammerherrenes moralske høyborg.... femismiletegn, femismiletegn, femismiletegn......
  11. Hele opplegget med aversjonsdressur av hund på sau, er laget så NJFF, kan tjene enda noen kroner! Bare tull hele greia! Jeg har hatt 2 NEG og 5 Jamter, som alle har vært sauerene i innhegning, men som jager sau ved første anledninge utenfor gjerdet! Nå har ikke alle revet sau, men 1 NEG og 2 jamter har revet sau, og begge har vært "sauerene"! Eneste instruktørene og lokalforeningene i NJFF som har utbytte av dette. Ingen hunder, selv om dem er strømmet aldri så mye, er sauerene! Mine jager hvertfall sau, så fort dem er utenfor hegnet! Inne i hegnet, så står dem ved siden av meg og ser på sauen... Jeg jakter noen ganger i offentlig regi, og er derfro avhengig av bevis på mine! Ellers hadde jeg aldri i verden kasta bort penger på dette!
  12. Jaktdalen: Batteriet på Drift HD170, holder 4 timer. det største. Jeg har 16 MB minnekort, da går batteriet svart før kortet!
  13. Har du ei mappe på minnekortet som heter: Garmin?? Er det 220 eller 320? Hvis skjermen er svart, så høres det ut som det ikke er noe kart der! Hvilket tall står det nederst i venstre hjørne??
×
×
  • Create New...