Jump to content

Beretta 686 S

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Beretta 686 S's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. 3-15 min sånn ca.Så selfølgelig ting kan skje ingen vet hvor haren hopper.
  2. Man kan selvølgelig slippe på en ny eks hare,men ved hare jakt er det ikke om å gjøre å skyte flest.(mener jeg) Det er viktig at hunden får lov til å jage lenge å lære seg det å ta igjen haren etter et tap. Det å da skyte i min los for min hund blir litt som å sette en stopper for utviklingen av hunden min. Når haren er skutt er morroa over. Hunden skal gjøre seg fortjent byttet.
  3. Hei Har T3 med Duralyt 3-12.50 å lys mange som klager over den ser jeg her men er kjempe fonøyd med den selv. Har jo vært en del tester i magasiner i løpet av sommeren å skårer jo meget høyt på de. Skårer veldig godt på skumrings egenskaper.Løp å kjøp.
  4. Hva er poenget med å skyte for andres hunder,ting kan skje hvis det er flere hunder i nærheten. Men bevist skyte for andres hunder spesielt småvilt er tabu. Skytteren ødelegger jo andres jakt,så fort dyret er skutt er jakta over. Som harajakter er losen det som betyr noe,da skal ikke andre bestemme når min jakt dag er over.
  5. Jeg har en gammel lafayete micro 3+ sammen med MSA funker fint med egen mikrofon. Hadde det jeg trengte på vilmarksbutikken jessheim.
  6. Hei Mener du skal ha mot vind på sommeren å med vind på vinteren sånn tommelfinger regel.
  7. kondolerer til alle berørte familier og venner. Meningsløst og tragisk,hele Norge gråter.
  8. lys dotten på 3-12-50 duralyt er 0,8cm på 100meter. Står det i reklamen
  9. Har en duralyt 3-12-50 med lys litt uklar i kanta men ingen praktisk betydning. suveren i Skumring.
  10. Hei Helt klart stoney point rapid som det er referert til over her hos storfangst.no Har den på min tikka t3,er bare å klikke av og på+veldig liten del igjen på børsa. Reima til børsa kan bare sitte på til en hver tid. Skal vist også komme i liggende har jeg hørt.
  11. Hallo Da vart det tikka klubben på meg å. Bestilt en T3 lite s/s links 6,5*55 med zeiss duralyt 3-12*50 Med lys å Maxim demper. Gleder meg litt til prøve skyting
  12. Hallo Stemmer det er klokka 19.00,gå inn på ullensaker jff.
  13. Parrings tid reven hadde andre ting å tenke på
  14. Hei Skyt aldri med stål i trangere chok en kvart og halv altså 4 å 3 hakk. fire hakk sprer mer en tre hakk.Altså jo mindre hakk jo trangere løp.
  15. Artig å høre En kompis fikk samme beskjed har fått fram reven 3 ganger den siste tida. Også med crittn call.
×
×
  • Create New...