Jump to content

kkristinee

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kkristinee

  1. Hunden min har mista noe hår på ørene sine, noen ideer hva det kan skylles? Ev. hva jeg bør gjøre..
  2. Må nok innrømme at startinnlegget var litt missvisende.. var skrevet litt i full fart.. (Ble kanskje litt overvelda over hvor stort ansvaret ble når jeg plustelig ble alene om hunden) (Og ble foresten ikke fornærma ) Trekksele hørtes ut som en god ide! Han er nå 1,5 år gammel, så da er han vel gammel nok til å ha litt vekt.. Kan se for meg at med unger inn i bilde i tilleg, blir det ihvertfall mye! Takk for tips ellers!
  3. Til vanlig er vi to om hunden, så da har vi mer tid. Men har bestemt meg for å greie dette på en bra måte både for mge og hunden! Har vært på en del skiturer. Gjør det gjerne når det er få folk ute, for får en ganske god fart med han. Noen som har mye erfaringer med skigåring? Har også tenkt å begynne å sykle når det blir bart, det er springer jeg bør skaffe meg? Er det noen som har noe å anbefale? Erfaringer mottas med takk
  4. Greia er at jeg er alene med hunden til neste jul. Er jo mer stress å ha hunden alene, selv om det går bra. Passer selvfølgelig på at han ikke er for mye alene, får nok mosjon osv. Har tenkt på muligheten å la noen passe han et år, ville bare høre hva folk tenker om dette.. Blir nok ikke til at jeg gjør det, er jo så glad i hunden! Og kan også tenke meg at det kan være vanskelig for hund og eierne som må gi fra seg hunden..
  5. Lurer på om det er noen som er interessert i å låne en vorsteh fram til neste jul? Vil bare sjekke om det er noen interesse
  6. Bruker ikke buret som straff nei men skal prøve å ha han i buret, med åpen dør Takk for tips!
  7. Hei Har en vorsteh som er litt over året, og i starten var det ikke noe problem å være i buret i bila. Nå det siste halvåret stresser han mye. Sitter og peser og klynker. Har vært mye i buret når samborern min var på jobb. Også bjeffer han ide vi går ifra bilen, men gir seg etterhvert. Et eksempel var når samboeren min kjøre en tur på rundt 10 timer fordelt på to dager, satt han slik hele tida, unntatt når han sovna med korte mellomrom.. Lurer på om det er noe jeg kan gjøre, ev. noen tips?
×
×
  • Create New...