Jump to content

KTrana

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by KTrana

  1. Ikke et domt forslag det skal jeg gjøre.
  2. det er det jeg også tror, men har ikke funnet noe informasjon om den på nettet..
  3. Kjøpte den på en auksjon. Tenkte om noen her vet litt om den. Når den ble produsert og sånt. Den er produsert av Hellebard og heter Artemis huskie. Det er en god kniv med en utrolig bra fabrikkegg.
  4. Kjøpte min Millett Buck Gold 4-16x56 hos Midway. Tror jeg betalte 3500,-
  5. beklager seint svar. armygear.no og midway.no har denne patronholderen på lager. den er produsert av blackhawk og koster ca. 350kr.
  6. jeg har en X-bolt i .223 og er ekstremt fornøyd me presisjonen. har samlinger ned mot 8mm på 100m. avtrekket er også godt, med tanke på at det er et fabrikkavtrekk.
  7. Det var det jeg fryktet. Ser for meg at det er vanskelig å sentrere retiklet mot et dyr med dot retikkel. Og det tynne korset kommer vell bort i skomringen. er det noen her som har en kikkert de kan ambefale med noe like spesifikasjoner og duplex retikkel?
  8. En kammerat av meg vurderer å kjøpe kikkert "Sightron SIIISS 6-24x50 Long Range Dot" til både jakt og baneskyting. Er det noen som har erfaring med dot reticle til jakt?
  9. Min Browning X-bolt .223 med Leupold VX3L kikkert. Samlingen er skutt på 100m med american eagle ammo. Etter at jeg har begynt å lade selv, har samlingene blitt enda bedre. Ned mot 5mm.
  10. http://www.midwaynorge.com/apps/eproductpage.exe/showproduct?SaleItemID=814382
  11. jeg bruker konsentrert saltsyre. den er litt snillere enn svovelsyren. og så har du bedre kontroll under etsingen med saltsyre. saltsyre og svovelsyre får du kjøpt på apoteket.
  12. jeg bruker Tormek slipestein på alle knivene mine. da får du altid en gjevn og kvass egg. litt dyr, men lønner seg vist du kvesser mye kniv. http://www.tormek.com/en/
  13. Takk for hjelpen. Det ble en Shooting Chrony M1 Master.
  14. jeg vurderer Shooting Chrony M1 Master Chronograph Metric. noen som har erfaring med den?
  15. jeg skal gå til innkjøp av chronograph, men har ikke peiling på det omeråde. er det noen som kan hjelpe meg med valg av chronograph?
  16. takker for alle svar:) har nå valgt å vaske 200 hylser i svak saltsyre. og resultatet ble bra. får se etter vert om d har noe virkning på sprøheten etter de har blitt skutt en gang.
  17. alle syrer funger jo på samme måte når det er snakk om rengjøring. sa skal jo komme på d sanne hvilken syre jeg bruker. rett meg vist jeg tar feil:) det at hylsen er i kontakt med syren i 1 minut før jeg skyller den i vann, så skal jo ikke godset bli ødelakt. og alt av skitt, eir og kruttslam er borte. hylsen er blank og fin:) hadde vert fint vist d ikke har noen negativ virkning på hylsen. isåfall har d vert en meget effektiv måte å vaske hylsene på.
  18. har en flaske av det stående å måtte prøve det. og hvis d ikke er skadelig for hylsene må d jo vere greit.
  19. hylsene virker friske. ingen krakeleringer etter en omgang med tangen. myke om fine.
  20. noen som har erfaring med bruk av saltsyre (HCl) til vsking av hylser? prøvde med 1/10 blanding HCl 37% og vann, fikk rene hylser på 1 min. spørsmålet er føgende: kan det skade hylsene?
  21. er det noen som kan hjelpe meg med ladedata for denne kulen med N130 krutt? har sett meg litt rundt på nett, men finner ingen ting om denne kulen. selv ikke på Nosler sine sider.
×
×
  • Create New...