Jump to content

KTrana

Members
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About KTrana

 • Birthday 08/14/1985
 1. Ikke et domt forslag det skal jeg gjøre.
 2. det er det jeg også tror, men har ikke funnet noe informasjon om den på nettet..
 3. Kjøpte den på en auksjon. Tenkte om noen her vet litt om den. Når den ble produsert og sånt. Den er produsert av Hellebard og heter Artemis huskie. Det er en god kniv med en utrolig bra fabrikkegg.
 4. Kjøpte min Millett Buck Gold 4-16x56 hos Midway. Tror jeg betalte 3500,-
 5. beklager seint svar. armygear.no og midway.no har denne patronholderen på lager. den er produsert av blackhawk og koster ca. 350kr.
 6. jeg har en X-bolt i .223 og er ekstremt fornøyd me presisjonen. har samlinger ned mot 8mm på 100m. avtrekket er også godt, med tanke på at det er et fabrikkavtrekk.
 7. Det var det jeg fryktet. Ser for meg at det er vanskelig å sentrere retiklet mot et dyr med dot retikkel. Og det tynne korset kommer vell bort i skomringen. er det noen her som har en kikkert de kan ambefale med noe like spesifikasjoner og duplex retikkel?
 8. En kammerat av meg vurderer å kjøpe kikkert "Sightron SIIISS 6-24x50 Long Range Dot" til både jakt og baneskyting. Er det noen som har erfaring med dot reticle til jakt?
 9. Min Browning X-bolt .223 med Leupold VX3L kikkert. Samlingen er skutt på 100m med american eagle ammo. Etter at jeg har begynt å lade selv, har samlingene blitt enda bedre. Ned mot 5mm.
 10. http://www.midwaynorge.com/apps/eproductpage.exe/showproduct?SaleItemID=814382
 11. Leupold VX3l 6,5-20X56 LR fine duplex reticle
 12. jeg bruker konsentrert saltsyre. den er litt snillere enn svovelsyren. og så har du bedre kontroll under etsingen med saltsyre. saltsyre og svovelsyre får du kjøpt på apoteket.
 13. jeg bruker Tormek slipestein på alle knivene mine. da får du altid en gjevn og kvass egg. litt dyr, men lønner seg vist du kvesser mye kniv. http://www.tormek.com/en/
 14. Takk for hjelpen. Det ble en Shooting Chrony M1 Master.
 15. jeg vurderer Shooting Chrony M1 Master Chronograph Metric. noen som har erfaring med den?
×
×
 • Create New...