Jump to content

ZerBlatt

Members
  • Posts

    60
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ZerBlatt's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Ok. Takk for forslag. Jeg skal se hva jeg kan få testet og eventuellt handlet
  2. Tenker å bytte ut min gamle velbrukte CZ75 pre B til ett litt mere modern jern og har funnet ut at det enten må bli en GT9, Trojan, Spartan eller Targetmaster. Jeg regner med at de fleste vil si at Targetmasteren er den beste pistolen, men den er jo forholdsvis dyr, så dersom ikke onkel fra Hamar ringer onsdag eller lørdag må jeg nok gå for en av de andre. Såvidt jeg vet er det bare GT9'en og Targetmasteren som kommer med 6"løp. Vil gjerne høre om jeg tar feil. Uansett mitt spørsmå er om hva som anbefales? Har skutt med Pardinien flere ganger og liker den godt, men vil gjerne høre erfaringer med STI'ene. Hvordan er dem I forhold til Pardinien, og kan man skaffe 22.kal konverteringssett til dem?
  3. Ok. Takk for mange tips. Ser ut til at jeg får handle meg en enstasjonspresse som blir dedikert til rifleammo
  4. Ok. Pressa jeg bruker er med 3 hull turret. Jeg regner jo med at man må kjøpe ny hylseholder og dier. Kanskje også ny tennhette feeder. Er i ferd med å kjøpe en ny progressiv presse som jeg også skal bruke til pistol/revolver. Kanskje jeg også skal kjøpe en enstasjonspresse til riflelading. Noen som har et godt forslag? Rimelig og god. Regner med at man da også må kjøpe kruttvekt.
  5. Ok. Jeg har en noen år gammel ladebok, og det står det samme der. Der står det at man kan bruke 3,5gr N320 på en 158gr semiwadcutter, så jeg vil tro at det skal være mere enn nok til en 125gr kule. Siden jeg bruker en lee pro 1000 presse er det vel heldigvis ikke så stor fare for doble eller triple ladninger. Får teste litt rundt 3gr så får vi se hva som skjer Får vel kanskje kjøpe inn noe 340 krutt snart også. Er det forresten noen som har noen gode forslag til hvor man kan få kjøpt rimelige 105-115gr 9mm kobberbelagte kuler? Har en gammel CZ75 som slett ikke liker bly, så hvis jeg skal lade noe for den må jeg ha litt kobber!!
  6. Hei Jeg driver på med å lade pistol og revolverammo på en Lee Pro 1000 presse. Er det mulig å lade 3006 med denne pressa? Hvordan funker isåfall det?
  7. Jeg er klar over det. Er alltid litt forsiktig med hjemmelada skudd. Jeg har en gammel Lee pro 1000 presse med det gamle kruttmålet, og der har jeg noen ganger fått litt ekstra krutt i hylsa når jeg har lada helautomatisk (gjør ikke det lengre). Men har heldigvis aldri fått for lite krutt I hylsa, så alle kulene har så langt gått ut Får teste med det laveste, og gå oppover til jeg finner det som passer for meg.
  8. Ok. Får teste fra 3gr. Like svake ladninger Takk
  9. Hei! Jeg har fått satt opp en gammel presse og har så smått begynt å lade. Jeg har hatt liggende noen kuler av forskjellig type, og i dag fant jeg noen 125gr. klette kuler som jeg ikke vet navnet på, men de er avrundet i tuppen. Mitt spørsmål er da jeg skulle sjekke ladeboken om lade data for disse kulene (38.special) fant jeg bare for kruttet N340 og noe som heter bluedot. Dette er krutt jeg ikke har, så jeg lurer på om det er noen som har noe data for N310 og/eller N320 som funker for disse kulene. Har sett noen snakke om 5,3gr eller 5,5gr. N320, men jeg må nesten spørre noen som har mer erfaring enn med (regner med det er de fleste ? Er dette ok? Skal skyte dem i en 686!
  10. Takk for tipsene, men det ser ut til at de er "out of stock" overalt. Får vente og se. Ser forresten at delen er nesten dobbelt så dyr hos Lee en hos Titanreloading. Merkelig.
  11. OK, ser den. De er dessverre utsolgt for de to lengste, så jeg tror jeg får vente. Vil tro den med .46" to .60" vil være den som passer best. Takk for svaret.
  12. Heisann. Jeg har hatt en Lee Pro 1000 i deler i noen år som jeg omsider har fått satt sammen komplett igjen. Har fått ladet et par 100 patroner, så jeg er rimelig fersk i gamet. Lærer masse ennå. Men mitt spørsmål er om automatisk kuleisetter til denne pressa. Har sett at det kan bestilles fra Titanreloading til en rimelig penge, men der oppgir de at denne kan kjøpes i 3 utgaver til 9mm. Det jeg regner med at denne også kan brukes til 38.spec, men det står at de er for 9MM/.365 DIA. TO.46 LONG BULLET FEED KIT, 9MM/.365 DIA. TO.60 LONG BULLET FEED KIT og 9MM/.365 DIA. TO .75 LONG BULLET FEEDER KIT. Hva betyr det? Er det lengden på kulen det er snakk om, og i såfall hvilken bør man kjøpe som er mest allsidig? mvh ZerBlatt
  13. Ok. Skjønner det. Hjemmelading hadde ikke, men Interarms trodde de hadde, men han matte sjekke når han var tilbake på jobb på mandag. Kan vel vente til da, og kanskje jeg klarer å finne delen jeg mangler inntil da
  14. Ok. Sjekket med Titan reloading siden, og de hadde det jeg trenger, men jeg forstod ikke helt hva jeg må betale for frakt. Varen koster 3$ og veier nesten ingenting, men såvidt jeg kunne se vil det koste mange ganger så mye I frakt. Billigste frakt jeg kunne se var US Postal Service til $9,45. Nå regner jeg med folk stort sett bestiller store og tunge ting, men det jeg skal ha er jo en liten greie. Er det noen som har bestillt så små varer og kan forklare om hva frakten blir?
  15. Flott. Takk skal du ha. Får prøve dem. Såvidt jeg har funnet ut heter stanga LEE ACTION ROD
×
×
  • Create New...