Jump to content

Baas

Members
  • Posts

    65
  • Joined

  • Last visited

Baas's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Gratulerer med årets hund til topsy og Anders. Imponerende arbeid på prøve, både av hund og fører. Gratulerer også til de andre som har fått utmerkelser på årsmøte.
  2. fant en basse 10476/04 det er vel kanskje den du har fått før . ser ut som om du må lete godt ,da innavlgraden er stor i norge . vet ikke om basse lever heller hunden din er ille i slekt med de hundene som har fått jaktpremie i norge, så kanskje sverige er et bedre sted å lete,eller så må du finne en uten jaktpremiering.
  3. Det er vel mulig å få til en jakthund av hunden, men det avhenger av at du selv vet hva du skal gjøre. Det er ikke bare å gå ut i skogen og slippe.Du må begynne med begynnelsen, som om du har en valp. dvs skogtrening, leite opp spor etter hare ,tidlig om morran nesten før det lysner etc. Det er ikke sikkert hunden vil lose,om du får ut en hare ,før det har gått lang tid.Men jeg trur det kan være håp ,for den som er tålmodig
  4. Gratulerer med parring. Hvis jeg skulle ha hatt en valp, har jeg ringt hit
  5. Får håpe det blir los på Cindy snart Woofer Men ho e no ung enda, så det kommer nok. her melde det minus 19 tel helga og vi har nok sny ca 70 cm som har skrumpa inn etter at det var mildvær. håpe det blir en tur ut til søndagen
  6. det finns jo alltid noen unntak da
  7. pbgv støter seg inn på rådyr og det skal de gjøre.er vitring god vil de gjerne støte godt på fot på hare og. dette før uttak, men løshet er ikke ønskelig.det blir ikke det samme.løshet er at hunden lose selv om den ikke har kontakt med drevdyret.
  8. Ny tur til helga.men nå er det meldt storm. Berit er navnet på stormen.
  9. harejakt i morra Det ble tre losa den første på 2 tima og haren ble skutt, så en times jag med felling av meg og en los til som gikk i to timer og da mørkna vi ute. et ble fellt 3 harer til sammen.
  10. Lykke til med leitinga.Det va ei her oppe i mo som møsta hund sin og fant den igjen etter at ho hadde snakka med ei synsk kjerring.kan sikkert henvise deg hvis du vil.
  11. Det første du bør gjøre er å la hunden være løs i skogen uten at du har børse med. Ta heller med siste nr av Helgeland arbeiderblad og sett deg på stolsekken.Hvis hunden drar ut fra deg er allt som det skal være.Vil ikke hunden bort fra deg kan du reise deg fra sekken og prøve å gå litt,drar hunden ut er det bare å sette seg og lese videre. sånn jeg , oppfatter det du har skrevet, er du begynt der du etter iherdig innsats bør komme .Å dra på jakt med et jaktlag. hvis du begynner i rett ende ,vil du få en god jakthund.
  12. Nå blir det jakt ei uke med Petit Basset Griffon Vendeen i hovedsak Og hoved losdyr blir Rådyr. Det blir innslag av noen Beagler også ,og vi er alle spent om det blir fall for noen av de. GOD JAKT TIL ALLE !!!!!!!!!!!
  13. den var bra petit,synd det ikke var litt bedre lyd Var ute i dag med Thyra og valpen, det ble los etter 35 sekunder bak en liten høyde jeg sto bak og så etter ca 5 minutt kom bukken lurende forbi meg og valpen på 10 meters hold. Og det var på et område vi aldri har sett rådyr på før. Losen varte ca 20 minutter og gikk ut av terrenget og Thyra kom bakspor inn.
  14. Til orientering fra Prøveleder vegaprøven.Vi har nå lagt en kabal med starter for tidsrommet 1-4 september. Prioriteten for Norsk Bassetklubb er Ordinær Drevprøve med 12 stk påmeldte. Så er fordeling gjort , slik at det kan gås elevaspirantarbeid. I tillegg er det påmeldt hunder som vil gå Bevegelig Drevprøve. Pr i dag er det to hunder som kommer til å gå bevegelig prøve på Torsdag. På Fredag og Lørdag avvikles den Ordinære Drevprøven, med påfyll av Bevegelige starter. Søndag er det til nå 1 stk som som er satt opp på Bevegelig Drevprøve. Dvs at alle som til nå har meldt interesse for bevegelig Drevprøve får gå sine starter. Jeg vil takke alle deltakerne som stillte opp da en av hundene har begynt løpetid. Alle hadde positive svar. Tiltak vil bli gjennomført slik at ingen skal merke noe til dette. Det er to hunder som har trukket seg , og jeg ønsker de velkommen til neste år.
  15. Du kan ta utstillingen i båndtvangsperioden så går det ikke ut over kvalitetstid i skogen Og da blir det bare et pluss i hundeholdet
×
×
  • Create New...